Ondersteuning bij ReSound Simple Remote en de Afstandsbediening 2
De ReSound-afstandsbediening met grote knoppen om het instellen van instellingen eenvoudig te maken
De ReSound Simple remote en de Afstandsbediening 2 koppelt u eenvoudig met uw hoortoestellen en ze zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn al snel onmisbaar in uw dagelijks leven.

Veelgestelde vragen ReSound Simple remote

De ReSound Simple remote wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde CR2032 Lithium knoopcelbatterij
De levensduur van de batterij hangt sterkt af van het gebruik. Gemiddeld gaat de batterij ongeveer een jaar mee.
Nee. De ReSound Simple remote heeft een standaard CR2030 Lithium knoopcelbatterij, verkrijgbaar is in de supermarkt, winkels, etc.
De ReSound Simple remote heeft een standaard CR2030 Lithium knoopcelbatterij en is verkrijgbaar in de supermarkt, winkels, etc.
De ReSound Simple remote communiceert met de hoortoestellen via de 2.4 GHz frequentieband.
U kunt de batterij zelf vervangen. U kunt de batterijdeksel openen met een muntje. De batterij is een standaard CR2032 lithium knoopcelbatterij.
Nee, er is geen aan- / uitknop nodig, omdat de ReSound Simple remote 'slaapt' als er geen knop wordt ingedrukt. Dit heeft praktisch geen invloed op het batterijgebruik.
Tijdens de ontwikkeling hebben we het risico getest van het onbedoeld indrukken van knoppen. De knoppen zijn hol en moeten met een bepaalde hoeveelheid kracht worden ingedrukt. Hierdoor is het per ongeluk indrukken van de knoppen vrijwel uitgesloten.
Er is geen speciale vliegtuigmodus nodig, omdat de ReSound Simple remote geen gegevens verzendt of ontvangt zonder signaal van de hoortoestellen. Omdat de hoortoestellen tijdens de vlucht in de vliegtuigmodus staan, staat de ReSound Simple remote dat ook.
Nee.

Veelgestelde vragen Afstandsbediening 2

Koppel uw hoortoestellen aan de ReSound Afstandsbediening 2 om een afgeschermde verbinding te maken voor verdere communicatie en uitwisseling van informatie tussen de apparaten.

Uw hoorspecialist kan de koppeling voor u tot stand brengen.

U kunt uw hoortoestellen ook zelf met de ReSound Afstandsbediening 2 koppelen door de koppelknop van de ReSound Afstandsbediening 2 in te drukken en vervolgens de batterijlades van de hoortoestellen binnen 20 seconden  te openen en sluiten.

Aan de rechterzijde van de ReSound Afstandsbediening 2 zit een toetsvergrendeling, die per ongeluk activeren voorkomt. Deze functie is handig wanneer u het apparaat in uw jaszak of handtas bewaart. Wanneer het apparaat is vergrendeld, werken de toetsen niet. Zodra u hem ontgrendelt, zijn alle knoppen weer actief. Wanneer de toetsvergrendeling is ingeschakeld en u drukt op een toets, verschijnt er een sleuteltje op het scherm.

De ReSound Afstandsbediening 2 heeft een bereik van ongeveer 1 meter.

Als de afstand tussen uw ReSound Afstandsbediening 2 en de hoortoestellen te groot is, ziet u een zoek-icoontje op het scherm van de ReSound Afstandsbediening 2.

Ja, standaard worden de instellingen van beide hoortoestellen tegelijk aangepast. Het is echter ook mogelijk om het volume per oor in te stellen.

Met de 'P'-knop schakelt u tussen de programma's die uw hoorspecialist in uw hoortoestellen heeft geprogrammeerd. Elke keer dat u op 'P' drukt, komt u in het volgende luisterprogramma en vervolgens weer bij programma 1 (bv. P1, P2, P3, P1).

Bij elke programmawisseling hoort u een toon in beide hoortoestellen. Het programma waarin de hoortoestellen zich bevinden, wordt weergegeven in het scherm.

Met de '+' en '-' toetsen regelt u het volume. U kunt het volume per hoortoestel of voor beide hoortoestellen tegelijk instellen. Standaard zijn beide hoortoestellen 'actief', op het scherm weergegeven door twee pijlen (< of >) naast de volumebalken. U kunt beide hoortoestellen tegelijk harder  of zachter zetten met de ‘+’ en ‘-’toets. Bij elke aanpassing hoort u toontjes in de hoortoestellen en wijzigen de volumebalkjes in het scherm.

Druk op de '<'-toets op het toetsenbord om het linker hoortoestel te selecteren. Druk nu op '+' of '-' om het volume in te stellen voor het linker hoortoestel.

Om alleen rechts het volume aan te passen, drukt u op de '>'-toets op het toetsenbord. Druk nu op '+' of '-' om het volume in te stellen voor alleen het rechter hoortoestel.

De basisinstellingen zijn de instellingen zoals wanneer de toestellen ingeschakeld worden. U kunt deze activeren door op de Home-knop te drukken. De Homeknop doet het volgende:

a. Activeert programma 1 in beide hoortoestellen

b. Zet beide hoortoestellen naar de basis volume-instellingen

c. Stelt de volumeregeling gelijktijdig in

De Homeknop beëindigt ook de gestreamde audiosignalen vanaf de ReSound TV Streamer 2.

In de ReSound Afstandsbediening 2 zitten geen batterijen, maar een accu. U kunt deze opladen door de lader in het stopcontact te steken en de mini-USB in de aansluiting van de Afstandsbediening 2.

Afbeeldingen zijn standaard wit. Als u een instelling wijzigt (bijvoorbeeld programma- of volumewijziging), dan worden de afbeeldingen blauw totdat u klaar bent.
Nee. Net als bij andere elektronische apparaten kan blootstelling aan water of veel vocht het product beschadigen. Als de ReSound Afstandsbediening 2 per ongeluk wordt blootgesteld aan water of vocht, wrijf hem dan voorzichtig droog met een zachte doek.

Dit kan meerdere oorzaken hebben:

1) De ReSound Afstandbediening 2 presteert het best als de knoppen één-voor-één worden ingedrukt in plaats van snel achter elkaar. Wanneer u (bijvoorbeeld) het volume wilt aanpassen, druk kort op een knop en wacht even totdat u de pieptonen hoort voordat u verder gaat. Deze tip geldt voor het gebruik van alle knoppen maar is vooral relevant voor het bijstellen van de volume.

2) Het kan zijn dat de toetsvergrendeling geactiveerd is.