Ondersteuning voor de ReSound Smart app
Heeft u een hoortoestel van ReSound, dan past u met de ReSound Smart app uw geluidsbeleving aan. U bepaalt zélf wat u wilt horen. Eenvoudig. Discreet. En rechtstreeks vanaf uw smartphone.
Vanaf maart 2019
Nieuw intuïtief ontwerp

De ReSound Smart app is in een nieuw jasje gestoken en heeft een eenvoudige, intuïtieve navigatie die in één tik toegang geeft tot belangrijke functies zoals Favorieten, programmawijziging en Sound Enhancer via sneltoetsen op het beginscherm.

De functionaliteit van de app blijft hetzelfde. U hoeft alleen de update van de app op uw smartphone te accepteren en de instructies te volgen. Hierna kunt u genieten van de nieuwe ReSound Smart app.

De compatibiliteit van de app blijft hetzelfde.
De geüpdatete intuïtieve ReSound Smart app

Veelgestelde vragen

Compatibiliteit

Ga naar www.resound.com/compatibility om te zien of uw toestel compatibel is.
ReSound LiNX², ReSound ENZO², ReSound LINX hoortoestellen zijn compatibel. Ga naar www.resound.com/compatibility om te kijken welke app u met welke hoortoestellen kunt gebruiken.
Bekijk de lijst met compatibele apparaten op www.resound.com/compatibility. Als uw apparaat niet op de lijst staat, is hij niet compatibel met de app.

Van start

Het ligt eraan of u een Apple- of een Android-apparaat heeft:

- Apple-apparaat (iPhone, iPad of iPod touch): U dient de hoortoestellen eerst te koppelen met iOS. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Toegankelijkheid -> gehoorapparaten. Uw iPhone zoekt nu uw hoortoestellen. Herstart uw hoortoestellen door de batterijlades op uw hoortoestellen te openen en te sluiten. Ziet u ze op het scherm, tik er dan op en tik vervolgens op Koppel (2x bij twee hoortoestellen) en de toestellen worden gekoppeld. Open nu de app en volg de aanwijzingen.

- Android-apparaat (smartphone, tablet): Open de app en volg de aanwijzingen om van start te gaan. Koppel de hoortoestellen niet rechtstreeks via het Bluetooth-menu.

Controleer het volgende:

- Zijn uw hoortoestellen gekoppeld aan andere smartphones in de kamer? Zo ja, ontkoppel ze dan eerst voordat u een nieuwe smartphone aan uw hoortoestellen koppelt.

- Zijn de hoortoestellen al ingeschakeld? Zo ja, zet ze uit en wacht met het inschakelen totdat het koppelproces is gestart in de app.

- Zijn uw hoortoestellen al gekoppeld via het Bluetooth-menu van de telefoon? Zo ja, laat de smartphone de hoortoestellen vergeten (hef de koppeling op in het Bluetooth-menu) en koppel ze nu via het menu van de app.

- Zegt de app 'Probeer opnieuw' tijdens het koppelen of verbinden? Zo ja, schakel de hoortoestellen uit en probeer het opnieuw. Als u steeds geen verbinding kunt maken en het apparaat komt niet in de lijst voor, dan is het toestel niet geschikt voor de app.

(Voor professionals) Zijn de hoortoestellen verbonden met Airlink/NOAHlink voordat u bent begonnen met koppelen? Als dat het geval is, verbreek de verbinding voordat u verder gaat met het koppelen van een nieuw apparaat.

Geluidsaanpassingen

Ja, dat kan. dan behoudt u de aanpassingen voor het specifieke programma totdat u de hoortoestellen opnieuw opstart (uit- en weer inschakelen). U kunt uw instellingen ook opslaan als Favoriet en ervoor kiezen om deze automatisch weer te selecteren wanneer u zich bevindt op een specifieke locatie. U kunt op elk gewenst moment kiezen voor uw Favoriet, via de app.

U kunt op vier manieren de gemaakte aanpassingen herstellen:

1) Ga naar ‘Sound Enhancer’ en tik op 'Herstellen' linksonder in het scherm. Hiermee herstelt u alle instellingen behalve het volume.

2) Markeringen op de schuifregelaars voor volume, lawaaireductie, spraakfocus en windruisreductie geven de standaardinstellingen aan. Zet de schuifregelaars op deze markeringen. Bas/Hoge tonen staan standaard op 0.

3) Als u een sneltoets op het beginscherm heeft geactiveerd, tik hier dan weer op om hem te deactiveren.

4 ) Open en sluit de batterijlades van uw hoortoestellen om ze te herstarten. Dit herstelt ze naar de oorspronkelijk aangepaste instellingen.

Connectiviteit

Meestal is de verbinding tussen de hoortoestellen en het mobiele apparaat verloren gegaan. Een klein rood tekentje op het icoon ‘Connectiviteit’ geeft aan dat de verbinding is verbroken. Ga naar het scherm ‘Connectiviteit’, tik op het icoontje bij de verbroken verbinding en zie hoe uw weer verbinding maakt.

U kunt ook uw Bluetooth-functie op uw smartphone uit en weer aan doen. Op de meeste mobiele apparaten veegt u daarvoor vanaf de onderzijde van het scherm naar boven (Apple) of vanaf de bovenkant van het scherm omlaag (Android). Tik op het Bluetooth-icoontje om het uit te schakelen. Wacht een paar seconden, tik er weer op en u schakelt het weer in.

Streaming

Als u Made for Apple-hoortoestellen hebt, kunt u deze rechtstreeks koppelen met iOS op een iPhone, iPad of iPod touch, zodat u telefoongesprekken, muziek etc. kunt streamen. Heeft u geen Made for Apple-hoortoestellen, gebruik dan de ReSound Telefoonclip+ om geluid te streamen. Bekijk voor meer informatie de Snelgids voor connectiviteit en de ReSound Smart ™ app.
Heeft u een Android-apparaat, gebruikt dan  ReSound Telefoonclip + om geluid te streamen. Bekijk voor meer informatie de Snelgids voor connectiviteit en de ReSound Smart ™ app.
Wanneer u het geluid rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch streamt, schakelen de hoortoestellen automatisch over naar het iPhone-programma. Om terug te gaan naar een hoortoestelprogramma, beëindigt u het telefoongesprek of andere streaming.

App-update

U hoeft alleen de app te updaten naar de laatste versie in de App Store.
Het is niet mogelijk geweest om de favorieten over te zetten naar het nieuwe ontwerp en platform. Om uw favorieten terug te krijgen, moet u ze opnieuw aanmaken.

Overig

In de demomodus kunt u de app bekijken zonder dat hij is verbonden met uw hoortoestellen. Zo kunt u de app eenvoudig uitproberen.
De demomodus simuleert de functies van de app alsof hij verbonden is met een hoortoestel. Zo kunt u programma's aanpassen en wijzigingen doen in de Sound Enhancer. U kunt voor de demomodus kiezen als u de app voor het eerst gebruikt, of hem later aan-en uitzetten onder het kopje ‘Meer’.