Ondersteuning voor ReSound LiNX en ReSound LiNX TS
Pair of ReSound LiNX hearing aids.
ReSound LiNX is Made for Apple (MFi).

MFi en connectiviteit van hoortoestellen geven u talloze nieuwe mogelijkheden. Gehoorverlies betekende tot nu toe dat u geen gebruik kon maken van alle nieuwe technologieën op het gebied van connectiviteit. Met MFi is dit nu wél mogelijk. Om sneller vertrouwd te raken met deze nieuwe wereld bekijkt u onze materialen die u op weg helpen met deze technologie.
  Instructievideo's
Kijk hoe u met behulp van de app u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen

Algemene instellingen en functies (Engelse instructies)
Een telefoontje ontvangen met uw draadloze ReSound LiNX hoortoestellen.
Iemand bellen met de ReSound LiNX.
Programma's van uw ReSound LiNX wijzigen met de ReSound Smart app.
De batterijstatus van uw ReSound LiNX controleren met de ReSound Smart app.
De batterijstatus van uw ReSound LiNX controleren met de native iOS-app.
Toevoegen en verwijderen van ´Favorieten´ met de ReSound Smart app voor iPhone en iPad.

iPhone en native iOS-app
Uw ReSound LiNX hoortoestellen koppelen met uw iPhone.
Controleren of uw ReSound LiNX hoortoestellen verbonden zijn met uw iPhone.
Het geluid van een filmpje naar uw ReSound LiNX hoortoestellen streamen.
Zijn uw Apple-apparaten geschikt voor uw ReSound LiNX hoortoestellen?

Geluidsaanpassingen (Engelse instructies)

Volume van uw ReSound LiNX wijzigen met de ReSound Smart app.
De bas en hoge tonen van uw ReSound LiNX hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.