Ondersteuning voor ReSound LiNX²
ReSound LiNX2 is Made for Apple (MFi).

MFi en connectiviteit van hoortoestellen geven u talloze nieuwe mogelijkheden. Gehoorverlies betekende tot nu toe dat u geen gebruik kon maken van alle nieuwe technologieën op het gebied van connectiviteit. Met MFi is dit nu wél mogelijk.
  Instructievideo's
Kijk hoe u met behulp van de app u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen

Algemene instellingen en functies (Engelse instructies)
Een telefoontje ontvangen met uw draadloze ReSound hoortoestellen.
Iemand bellen met ReSound hoortoestellen.
Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.
Een favoriet toevoegen in de ReSound Smart app.
De batterijstatus van uw draadloze hoortoestellen controleren met de ReSound Smart app.

iPhone en native iOS-app
Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met uw iPhone.
Een koppeling verwijderen uit uw Apple-apparaat.
Controleren of uw draadloze hoortoestellen verbonden zijn met uw iPhone.
Bluetooth aanzetten voordat u uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelt met een Apple-apparaat.
De verbinding van uw ReSound draadloze hoortoestellen wisselen tussen verschillende Apple-apparaten.
Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de native iOS-app.
Het volume van uw hoortoestellen regelen met de native iOS-app.

Locatie en kaarten

‘Favorieten´, inclusief locaties, toepassen op uw hoortoestellen met de ReSound Smart app.
De namen van ‘Favorieten´ wijzigen met de ReSound Smart app.
Schakelen tussen de satellietweergave en de kaartweergave in de ReSound Smart app.
De instellingen van uw draadloze hoortoestellen automatisch aanpassen als u terugkeert naar een opgeslagen locatie.

Geluidsaanpassingen (Engelse instructies)

Het geluid van een filmpje naar uw draadloze hoortoestellen streamen (Apple-apparaten).
Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.
De Sound Enhancer bedienen in de ReSound Smart app.
De bas en hoge tonen van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.