Ansluta dina hörapparater

ReSounds smarta teknik erbjuder smartare anslutningsmöjligheter så att du enkelt ansluter dina digitala hörapparater, tillbehör och andra smarta enheter. Anslut till allt du vill. ReSounds digitala hörapparater är ”Made for iPhone”-certifierade och ansluter enkelt till din iPhone, iPad eller iPod touch och vissa Android-enheter.
Hur du upprättar anslutningen
1. Kontrollera batteriet
Sätt i ett nytt batteri i din ReSound Smart Hearing hörapparat. Håll batteriluckan öppen så att hörapparaten inte sätts igång.
2. Aktivera Bluetooth
Svep uppåt från skärmens nedre kant för att visa Kontrollcenter. Tryck på Bluetooth-ikonen.
3. Detektera hörapparater

Detektera hörapparater. Med Bluetooth aktiverat, gå till Inställningar, välj Allmänt och sedan Hjälpmedel. Stäng batteriluckan för att starta hörapparaten så att din iPhone, iPad eller iPod touch kan detektera den. Tryck sedan på Hörapparater.

4. Upprätta anslutningen
Tryck på hörapparatens namn och modellnummer när den syns på skärmen. När hörapparaten är ansluten visas en bocksymbol bredvid hörapparatens namn och textfärgen ändras från svart till blått. Tryck på Parkoppla i dialogrutan. När du parkopplar två hörapparater får du två separata parkopplingsförfrågningar. Det kan dröja några sekunder innan den andra parkopplingsförfrågan visas efter den första parkopplingen. Nu när du är ansluten kan du kontrollera anslutningens status på skärmen Hörapparat.
ReSound appar
ReSound har ett antal gratisappar som du kan använda för att anpassa hörupplevelsen efter egen smak via din smarttelefon. Du kan justera volymen, byta program, välja ljudförbättring och söka efter dina borttappade hörapparater och göra inställningar för tinnitusbehandling – du får full kontroll över din hörsel.
Man som använder ReSound Smart hörapparatsapp.
ReSound tillbehör
I det moderna samhället kommunicerar vi ofta på avstånd och inte nödvändigtvis direkt med människor i närheten. Få full kontroll över ljud och funktioner med våra tillbehör. Kommunicera bättre och hör det som är viktigt för dig.
Kvinna som bär tillbehöret ReSound Multi Mic i bilen.
Hur kan ReSound hjälpa dig känna dig mer ansluten till omgivningen?
En audionom hjälper dig välja digitala hörapparater och tillbehör som låter dig ansluta, interagera och samverka med din omgivning.
Affärsmöte med telefon på bordet | ReSound hörapparater