Stöd för ReSound Nexia

ReSound Nexia™ är utformade för att ge dig en verkligt individualiserad hörselupplevelse. Här är allt du behöver för att komma igång med dina hörapparater och lägga till dina personliga preferenser med våra anslutningsmöjligheter och appar.

ReSound Nexia full lineup

ReSound Smart 3D app

Lär dig hur du bär dina hörapparater korrekt, anpassar din ljudupplevelse och begär hjälp från din audionom med ReSound Smart 3D-appen.

NYA programmet "Hör i buller"
Justera det nya programmet "Hör i buller" i appen för att få ut mesta möjliga av alla lyssningssituationer.

App store   Google play

Instruktionsvideor

Se hur du kan njuta fullt ut av dina ReSound Nexia hörapparater och deras imponerande funktioner.