ReSound Smart -sovelluksen tuki
ReSound Smart -sovellus
Jos käytät ReSound Smart -kuulokojetta, ReSound Smart -sovelluksen avulla voit mukauttaa kuulemiselämyksesi haluamallasi tavalla. Helposti. Huomaamattomasti. Matkapuhelimesi avulla.
Maaliskuusta 2019 alkaen
Uusi havainnollinen muotoilu
Uudistetun ReSound Smart -sovelluksen useimmiten tarvittavissa valikoissa on helppo liikkua yhdellä napautuksella. Voit esimerkiksi vaihtaa kuunteluohjelmaa,  valita suosikkeja ja määrittää Sound Enhancer-asetukset  aloitusruudun pikapainikkeiden avulla.

Sovelluksen toiminnot ovat pysyneet ennallaan. Saat uuden ReSound Smart -sovelluksen käyttöösi hyväksymällä sovelluksen päivityksen älypuhelimessa ja noudattamalla ohjeita.

Uuden sovelluksen yhteensopivuus säilyy ennallaan.

Usein kysytyt kysymykset

Yhteensopivuus

Tarkista osoitteesta www.resound.com/compatibility , onko laitteesi yhteensopiva.
ReSound LiNX²-, ReSound ENZO²- ja ReSound LINX -kuulokojeet ovat yhteensopivia. Jos käytät muita kuulokojeita, katso osoitteesta www.resound.com/compatibility , mitä sovellusta tulee käyttää.
Tutustu yhteensopivien laitteiden luetteloon osoitteessa www.resound.com/compatibility. Jos laitettasi ei näy tässä luettelossa, se ei ole yhteensopiva sovelluksen kanssa.

Aloittaminen

Se vaihtelee sen mukaan, käytätkö Apple- vai Android-laitetta:

- iPhone, iPad tai iPod touch: Parita kuulokojeet ja iOS-laite. Valitse Asetukset > Yleistä -> Käyttöapu - Kuulokojeet . Mobiililaite etsii kuulokojeesi. Avaa ja sulje kuulokojeiden paristokoteloiden kannet. Napauta, kun ne näkyvät näytössä. Kuulokojeet paritetaan, kun napautat Parita-painiketta (jos kuulokojeita on kaksi, napauta kaksi kertaa). Käynnistä sovellus ja noudata ohjeita.

– Android-laite: Käynnistä sovellus ja noudata ohjeita. Älä parita kuulokojeita ja laitteen käyttöjärjestelmää.

Tee seuraavat tarkistukset:

– Onko kuulokojeet paritettu muihin samassa huoneessa sijaitseviin älypuhelimiin? Jos on, pura tai unohda pariliitos muihin laitteisiin ennen parittamista uuteen laitteeseen.

- (ammattilaisille) Onko kuulokojeet yhdistetty Airlink/NOAHlink-laitteeseen ennen parituksen aloittamista? Jos on, irrota kuulokojeet laitteesta ennen parittamista uuteen laitteeseen.

– Onko kuulokojeisiin kytketty virta ennen parituksen aloittamista? Jos on, käynnistä kuulokojeet vasta kun parittaminen on aloitettu sovelluksessa.

– Onko kuulokojeet jo paritettu älypuhelimen Bluetooth-valikossa? Jos on, poista kuulokojeen pariliitos laitteesta, käynnistä kuulokojeet uudelleen ja parita ne sovelluksen valikossa.

– Tuleeko sovelluksessa näkyviin kehotus yrittää uudelleen parittamisen tai yhdistämisen aikana? Jos tulee, katkaise kuulokojeista virta ja yritä uudelleen. Jos yhteys ei muodostu ja laite ei ole sallittujen luettelossa, laite ei ole yhteensopiva.

– (ammattilaisille) Onko kuulokojeet yhdistetty Airlink/NOAHlink-laitteeseen ennen parituksen aloittamista? Jos on, irrota kuulokojeet laitteesta ennen parittamista uuteen laitteeseen.

Äänen säätäminen

Kyllä. Tietyssä ohjelmassa tehdyt äänen säädöt pysyvät voimassa, kunnes kuulokojeista katkaistaan virta. Voit tallentaa asetuksesi suosikiksi ja ottaa ne käyttöön automaattisesti, kun siirryt tiettyyn sijaintiin. Voit käyttää niitä koska tahansa valitsemalla kyseisen suosikin sovelluksen avulla.

Tekemäsi säädöt voi nollata neljällä tavalla:

1) Siirry Sound Enhancer -toimintoon ja napauta näytön alaosassa näkyvää nollauspainiketta. Tällöin kaikki säädöt äänenvoimakkuuden säätöä lukuun ottamatta nollataan.

2) Oletusasetusten merkit näkyvät äänenvoimakkuuden, meluvaimennuksen, puheeseen keskittymisen ja tuulisalvan liukusäätimien luona. Voit nollata asettamalla liukusäätimet näihin kohtiin. Diskantti-, keski- ja bassoäänien korostus on oletusarvoisesti nolla.

3) Jos olet ottanut pikapainikkeen käyttöön aloitusruudussa, voit poistaa sen käytöstä napauttamalla kyseistä painiketta uudelleen.

4) Voit käynnistää kuulokojeet uudelleen avaamalla ja sulkemalla niiden paristokotelojen kannet. Tällöin niissä otetaan käyttöön sovitetut asetukset.

Yhteydet

Sovelluksen yhteyden katoamisen syynä on yleensä kuulokojeiden ja mobiililaitteen välisen yhteyden katkeaminen. Jos yhteys katkeaa, yhteyspainikkeessa näkyy punainen merkki. Saat ohjeet yhteyden muodostamiseksi uudelleen siirtymällä Yhteydet-ruutuun ja napauttamalla merkkiä.

Lisäksi voit poistaa Bluetooth-toiminnon käytöstä mobiililaitteessasi ja ottaa sen käyttöön uudelleen. Useimmissa mobiililaitteissa tämä tehdään ohjauspaneelissa pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alaosasta (Apple) tai alaspäin näytön yläosasta (Android). Poista Bluetooth-toiminto käytöstä napauttamalla sen kuvaketta, odota muutama sekunti ja ota se takaisin käyttöön napauttamalla uudelleen.

Äänensiirto

Made for Apple -kuulokojeet voi yhdistää suoraan iOS-laitteisiin, kuten iPhone, iPad tai iPod touch esimerkiksi puheluiden ja musiikin siirtämiseksi niihin. Voit siirtää ääntä muihin kuin Made for iPhone -kuulokojeisiin ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla. Lisätietoja on yhteyksien ja ReSound Smart™ -sovelluksen pikaohjeessa .
Jos käytät Android-laitetta, voit siirtää ääntä ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla. Lisätietoja on yhteyksien ja ReSound Smart™ -sovelluksen pikaohjeessa .
Kun siirrät ääntä suoraan iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteesta, kuulokojeissa otetaan automaattisesti käyttöön iPhone-ohjelma. Voit palata kuulokojeohjelmaan lopettamalla puhelun tai muun äänensiirron.

Sovelluksen päivittäminen

Sinun tarvitsee vain päivittää sovellus uusimmaksi versioksi sovelluskaupassa.
Suosikkeja ei voi siirtää uuteen ulkoasuun ja ympäristöön. Voit käyttää suosikkeja luomalla ne uudelleen.

Muu

Kun otat esittelytilan käyttöön, voit käyttää sovellusta ilman yhteyttä kuulokojejärjestelmään. Tästä on hyötyä, kun sovellusta esitellään tai kokeillaan.
Esittelytilassa sovellukseen toimintaa jäljitellään aivan kuin kuulokojeisiin olisi muodostettu yhteys. Voit esimerkiksi vaihtaa ohjelmia ja säätää Sound Enhancer -toimintoa. Voit valita esittelytilan ja ottaa sen pois käytöstä sovelluksen Lisäasetukset-kohdassa.
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.