Tarkista, onko älypuhelimesi yhteensopiva kuulokojeittesi kanssa
Langattomat ReSound-kuulokojeet mahdollistavat äänen siirtämisen älypuhelimestasi tai tablet-tietokoneestasi ja äänen mukauttamisen ollessasi liikkeellä ReSound-sovellusten avulla.
Äänen siirtäminen bimodaaliseen kuuloratkaisuun.
iOS-laitteen käyttäminen yhdessä kuulokojeiden kanssa
Suora äänensiirto
Langattomat ReSound-kuulokojeet voi yhdistää suoraan iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin. Silloin voit siirtää puhelut, musiikin, navigoinnin ja muut äänilähteet suoraan kuulokojeisiisi.
Made for iPhone, iPad or iPod touch (MFi)
Kun paritat kuulokojeesi ja jonkin jäljempänä luetellun yhteensopivan iOS-laitteen, suora äänensiirto ja kuulokojeiden perustason säädöt on integroitu, joten ne ovat käytettävissä suoraan laitteen asetuksissa.
Mukauta kuulemisasetukset
ReSound Smart 3D™- tai ReSound Smart™ -sovellusten avulla voit mukauttaa kuulokojeen käyttökokemuksesi juuri haluamallasi tavalla. Helposti. Huomaamattomasti. Ja iPhonen, iPadin tai iPod touchin avulla.
Sovellus langattomia kuulokojeita varten | ReSound Smart -sovellus

ReSound Smart -sovellus on yhteensopiva seuraavien kuulokojemallien kanssa:

• ReSound LiNX²
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO²
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart

Yhteensopivat iOS-laitteet:

• iPhone 15 Pro Max*
  • iPhone 15 Pro*
  • iPhone 15 Plus*
  • iPhone 15*
  • iPhone 14 Pro Max*
  • iPhone 14 Pro*
  • iPhone 14 Plus*
  • iPhone 14*
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE(3. sukupolvi)
  • iPhone SE(2. sukupolvi)
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9-tuumainen)
  • iPad Pro (10,5-tuumainen)
  • iPad Pro (9,7-tuumainen)

• iPad Pro 12.9-inch (5. sukupolvi)*
  • iPad Pro 11-inch (3. sukupolvi)
  • iPad Pro 12.9-inch (4. sukupolvi)
  • iPad Pro 12.9-inch (3. sukupolvi)
  • iPad Pro 12.9-inch (2. sukupolvi)
  • iPad Pro 12.9-inch
  • iPad Pro 11-inch (2n. sukupolvi)
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro 10.5-inch
  • iPad Pro 9.7-inch
  • iPad Air (4. sukupolvi)*
  • iPad Air (3. sukupolvi)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (6. sukupolvi)*
  • iPad mini (5. sukupolvi)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (9. sukupolvi)
  • iPad (8. sukupolvi)
  • iPad (7. sukupolvi)
  • iPad (6. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPod touch (6. sukupolvi)

*Nämä Applen mallit tarjoavat Handsfree-puheluominaisuuden. Aikaisemmat Apple-mallit tukevat puhelun vastaanottamista joko painikkeella tai TapControlilla, mutta äänipuhelujen vastaanottaminen tapahtuu Apple-laitteen kautta.

Näitä sovelluksia voidaan käyttää Apple Watchin avulla, mutta ne täytyy asentaa iPhoneen.

Sovellusten toimintaedellytykset: iOS 12 tai uudempi.

Watch-tuki edellyttää watchOS 5- ja iOS 12-versioita tai uudempia

Kuulokojeiden liittäminen Mac-tietokoneisiin

Suora suoratoisto Mac-tietokoneesta ja Mac-tietokoneeseen on nyt saatavilla ja yhteensopiva ReSound ONE-, ReSound OMNIA- ja ReSound Nexia-järjestelmien kanssa. Toiminto on käytettävissä seuraavissa Mac-malleissa ohjelmistopäivityksillä macOS Sonoma 14 tai uudempi:

• Vuonna 2021 tai myöhemmin käyttöönotettu MacBook Pro sekä MacBook Pro (13-tuumainen, M1, 2020)
  • Vuonna 2022 tai myöhemmin käyttöönotettu MacBook Air sekä MacBook Air (M1, 2020)
  • Vuonna 2021 tai myöhemmin käyttöönotetut Macit
  • Mac mini, joka esitellään vuonna 2020 tai myöhemmin
  • Mac Studio, joka esitellään vuonna 2022 tai myöhemmin
  • Mac Pro esitellään vuonna 2023
  •
    Android-laitteen käyttäminen yhdessä kuulokojeiden kanssa
    Virtamuotoinen ääni

Jos Android-älypuhelimesi ja kuulokojeesi tukevat ASHA-toimintoa (Android Streaming to Hearing Aids), voit ladata ja asentaa ReSound Smart 3D -sovelluksen, käynnistää sen ja napauttaa Aloita-painiketta. Kun kuulokojeet on paritettu älypuhelimeesi, voit siirtää ääntä suoraan niihin.

Stereoääntä voidaan siirtää Android-laitteista suoraan seuraaviin ReSound-kuulokojeisiin:

Suora äänensiirto Android-laitteisiin* on yksi uusimmista kuulokojeiden liitettävyysominaisuuksista. Siksi sen on käytettävissä vain tietyissä uusimmalla teknologialla varustetuissa älypuhelinmalleissa. Tarkista operaattoriltasi ennen uuden älypuhelimen ostamista, että tämä ominaisuus kuuluu palveluun.

Update on Android connectivity (Dec 2022)

Connectivity with Samsung devices:
    Some users have experienced connectivity issues, particularly with only one hearing instrument re-connecting.
     We can confirm that Samsung has resolved the issue as part of Android 13 (One UI 5.0). The roll-out of the update is ongoing and not all devices will get the update at once. We encourage all users to install the update when it becomes available to once again enjoy seamless connectivity.

Connectivity with Google Pixel devices:
    Some users with Google Pixel devices running Android 13 may experience difficulties pairing their hearing instruments with their smartphone or unstable connectivity, and streaming. We are investigating the issues with Google and expect the issues to be resolved in a future software update from Google. In the meantime, you may reconnect by turning Bluetooth off/on. As soon as a permanent resolution has been identified, we will make an update on this page.

For specific questions related to connectivity, please reach out to your nearest hearing care professional for further assistance.

Suoran äänensiirron kanssa yhteensopivat Android-laitteet
    • Google Pixel 8 Pro
    • Google Pixel 8
    • Google Pixel 7 Pro
    • Google Pixel 7
    • Google Pixel 7a
    • Google Pixel 6 Pro
    • Google Pixel 6 XL
    • Google Pixel 6a
    • Google Pixel 6
    • Google Pixel 5a 5G
    • Google Pixel 5
    • Google Pixel 4a 5G
    • Google Pixel 4 XL
    • Google Pixel 4
    • Google Pixel 3 XL
    • Google Pixel 3
    • Google Pixel 3a XL
    • Google Pixel 3a
    • OnePlus 9 Pro
    • OnePlus 9
    • OnePlus 9 R
    • OnePlus 7T
    • OnePlus 7 Pro
    • Samsung Galaxy S23 Ultra
    • Samsung Galaxy S23+
    • Samsung Galaxy S23
    • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S22+ 5G
    • Samsung Galaxy S22 5G
    • Samsung Galaxy S21
    • Samsung Galaxy S21+
    • Samsung Galaxy S21 Ultra
    • Samsung Galaxy S20+
    • Samsung Galaxy S20
    • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S20 FE
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Note 20
    • Samsung Note 20 Ultra
    • Samsung Note 10+
    • Samsung Note 10
    • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge plus, Motorola Edge+)

*Täysi äänensiirtoyhteensopivuus Android-laitteiden kanssa edellyttää Android-versiota 10 tai uudempaa, Bluetooth-versiota 5.0 tai uudempaa ja sitä, että puhelimen valmistaja ja mobiilioperaattori ovat ottaneet tämän toiminnon käyttöön. Siksi yhteensopivuustiedot ovat vain viitteellisiä. Vaikka ReSound pyrkii saamaan aikaan täydellisen yhteensopivuuden, ReSound ei voi taata täydellistä yhteensopivuutta kaikkien Android-laitteiden kanssa.

Jos kuulokojeesi tai Android-älypuhelimesi eivät tue Android-äänensiirtoa, voit siirtää ääntä ReSound PhoneClip+ -laitteen avulla. ReSound PhoneClip+ mahdollistaa ReSound-kuulokojeiden yhdistämisen mihin tahansa Bluetooth v.2.0 Android -laitteeseen.

Mukauta kuulokojeen käyttökokemus
    ReSound Smart 3D- ja ReSound Smart -sovellusten avulla voit säätää kuulokojeiden asetukset juuri haluamallasi tavalla. Kun säädät kuunteluelämystä sovelluksen avulla, voit aina olla varma kuulokojeittesi toiminnasta ja osa ympäröivää maailmaa. Lataa sovellukset maksutta App Store- tai Google Play -palvelusta.
    Äänen siirtäminen digitaalisiin kuulokojeisiin
    Sovellus langattomia kuulokojeita varten | ReSound Smart -sovellus

ReSound Smart -sovellus on yhteensopiva seuraavien kuulokojemallien kanssa:

• ReSound LiNX²
    • ReSound LiNX
    • ReSound LiNX TS
    • ReSound ENZO²
    • ReSound ENZO
    • ReSound Up Smart

Yhteensopivat Android-laitteet:

Seuraavat Android-laitteet ovat yhteensopivia sekä
    ReSound Smart 3D- että ReSound Smart -sovelluksen kanssa:

• Samsung Galaxy S23 Ultra*
    • Samsung Galaxy S23 Plus*
    • Samsung Galaxy S23*
    • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S22+ 5G
    • Samsung Galaxy S22 5G
    • Samsung Galaxy S20
    • Samsung Galaxy S20+
    • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
    • Samsung Galaxy S21
    • Samsung Galaxy S21+
    • Samsung Galaxy S21 Ultra
    • Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S8+
    • Samsung Galaxy S8
    • Samsung Galaxy S7 edge
    • Samsung Galaxy S7
    • Samsung Galaxy Note 10+
    • Samsung Galaxy Note 10
    • Samsung Galaxy Note 9
    • Samsung Galaxy Note 8
    • Samsung Galaxy J7 Prime
    • Samsung Galaxy J5
    • Samsung Note 20
    • Samsung Note 20 Ultra
    • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge Plus, Motorola Edge+)

Seuraavat Android-laitteet ovat yhteensopivia vain
    ReSound Smart 3D -sovelluksen kanssa

• Google Pixel 7 Pro
    • Google Pixel 7
    • Google Pixel 6 Pro
    • Google Pixel 6a
    • Google Pixel 6
    • Google Pixel 5a 5G
    • Google Pixel 5
    • Google Pixel 4a 5G
    • Google Pixel 4a
    • Google Pixel 4
    • Google Pixel 4 XL
    • Google Pixel 3a
    • Google Pixel 3a XL
    • Google Pixel 3
    • Google Pixel 3XL
    • Samsung Galaxy S20 FE
    • OnePlus 7 Pro
    • OnePlus 7 T
    • OnePlus 9 Pro
    • OnePlus 9
    • OnePlus 9 R
    • Oppo Reno 10x Zoom
    • Asus Zenfone 6
    • Moto G7
    • Xiaomi Mi 9
    • Samsung Galaxy A51

ReSound Smart 3D -sovelluksen voi ladata kaikkiin Android-laitteisiin, joissa on Android OS -versio 8.0 tai uudempi, mutta olemme tarkastaneet luettelossa näkyvien laitteiden yhteensopivuuden.

Yhteensopivuus ReSound Assist Live toiminnolle ReSound Smart 3D sovelluksessa vaatii Android 8 tai uudempaa versiota

ReSound Phone Clip+ -yhteensopivuus: Android-laitteet, jossa käyttöjärjestelmän versio 2.3.5 tai uudempi, ja joissa on Bluetooth 2.0. Toiminta on tarkastettu tietyissä HTC-, Huawei-, LG-, Motorola-, Samsung- ja Sony-laitemalleissa.
    *Nämä mallit ovat yhteensopivia ReSound LiNX2:n ja ReSound ENZO2:n kanssa ReSound Smart -sovelluksessa."

Äänen siirtäminen älykkääseen kaksitoimiseen kuuloratkaisuun

Tarjoamme yhdessä Cochlearin kanssa maailman ensimmäistä ja ainoaa kaksitoimista ratkaisua, jonka avulla voit hallita asetuksia ja siirtää ääntä suoraan molempiin korviin yhteensopivista iOS- ja Android™-laitteista^. Kun käytössäsi on Cochlear™ Nucleus® 8- tai Kanso® 2 Sound Processor ja yhteensopiva ReSound-kuulokoje*, voit säätää asetuksia ja siirtää ääntä suoraan molempiin korviin yhteensopivasta iOS- tai Android-laitteesta^.

Näet luettelon yhteensopivista älypuhelimista tämän sivun yläosassa näkyvistä Yhteensopivat iOS-laitteet- ja Suoran äänensiirron kanssa yhteensopivat Android-laitteet -kohdasta.

*Vain BTE- ja RIE-mallit ovat yhteensopivia kaksitoimisen ratkaisun kanssa.
    ^Tämä edellyttää, että puhelimessa on ASHA-toiminto (Android Streaming to Hearing Aids).
    Smart Hearing -liittouma
    Haluatko pysyä ajan tasalla kuulon, kuulonaleneman ja kuulokojeiden suhteen-Tilaa uutiskirjeemme!
    Haluatko lisätietoja tuotteistamme? Täytä lomake: