Tuki ReSound Nexialle

ReSound Nexia™ on suunniteltu antamaan sinulle aito yksilöllinen kuulemiskokemus. Tässä on kaikki, mitä tarvitset, jotta pääset alkuun kuulokojeidesi kanssa ja voit toteuttaa henkilökohtaisia mieltymyksiäsi liitäntävaihtoehtojemme ja sovellusten avulla.

ReSound Nexia full lineup

ReSound Smart 3D -sovellus

ReSound Smart 3D -sovelluksen avulla opit käyttämään kuulokojeesi oikein, muokkaamaan äänikokemustasi ja pyytämään apua kuuloalan ammattilaiseltasi.

UUSI 'Hear in Noise' -ohjelma
Säädä sovelluksen uutta 'Hear in Noise' -ohjelmaa, jotta saat kaiken irti mistä tahansa kuuntelutilanteesta.

App store   Google play

Ohjevideot

Katso, miten voit nauttia täysin ReSound Nexia -kuulokojeistasi ja niiden vaikuttavista ominaisuuksista.