Uw hoortoestellen verbinden

ReSound draadloze hoortoestellen zijn Made for Apple. U verbindt ze eenvoudig met uw iPhone, iPad of iPod touch en verschillende Android-smartphones. En ook met apps en accessoires. Zo bent u verbonden met de wereld om u heen. Geniet van de hoge geluidskwaliteit en houd zelf controle over uw hoorervaring.
Uw hoortoestellen koppelen
1 Controleer de batterij
Plaats een nieuwe batterij in uw ReSound hoortoestellen. Sluit de batterijlade nog niet, zodat het hoortoestel nog niet opstart.
2 Schakel Bluetooth in
Veeg van beneden naar boven op het scherm: u komt nu in het bedieningsscherm. Tik op het Bluetooth-icoon.
3 Hoortoestellen detecteren

Nu Bluetooth is geactiveerd, ga naar Instellingen, tik op Algemeen en dan op Toegankelijkheid. Sluit de batterijlade. Nu schakelt het hoortoestel in en kunnen uw iPhone, iPad en iPod hem detecteren. Tik nu op Gehoorapparaten.

4 Koppelen
Naam en modelnummer van het hoortoestel verschijnen op het scherm. Tik op de naam van het hoortoestel. Het toestel is geselecteerd als er een blauw vinkje naast de hoortoestelnaam staat (was eerst zwart).  Druk op Koppel in het dialoogvenster. Voor het koppelen van twee hoortoestellen ontvangt u twee afzonderlijke koppelverzoeken. Het tweede verzoek verschijnt een paar seconden na het starten van de eerste koppeling. Nu u verbinding heeft gemaakt kunt u de verbindingsstatus controleren in het scherm Gehoorapparaten.
ReSound apps
Met ReSound draadloze hoortoestellen en verschillende gratis apps heeft ú de controle over uw gehoorbeleving in eigen hand. Van volumeregeling, programmaselectie, en geluidsverbetering tot het zoeken van uw hoortoestel en tinnitusbeheer.
ReSound draadloze accessoires
Stream geluiden en bedien uw hoortoestellen met onze draadloze accessoires. Maak contact met de wereld om u heen en met alle geluiden die u belangrijk vindt.
Hoe helpt ReSound om u meer verbonden te voelen?
Uw hoorspecialist helpt u graag met het vinden van de  hoortoestellen en accessoires, waarmee u moeiteloos contact maakt en met de wereld om u heen.