Support til ReSound Smart app

Hvis du har et ReSound Smart Hearing høreapparat, kan du anvende ReSound Smart appen til at personliggøre din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer.
Let. Diskret. Og direkte fra din mobiltelefon.
Fra marts 2019

Nyt intuitivt design

Den redesignede ReSound Smart app har nu nem, intuitiv navigation med adgang med ét tryk til de vigtigste menuer i appen, f.eks. programskift, favoritter og hurtig justering af Sound Enhancer-indstillinger via hurtigknapper på startskærmen.

Funktionaliteten i appen er den samme. Du skal blot acceptere opdateringen af appen på din smartphone og følge vejledningen, hvorefter du kan opleve den nye ReSound Smart app.

Kompatibiliteten for den redesignede app er den samme.
Læs mere om kompatibilitet

Hyppigst stillede spørgsmål

Kompatibilitet

Er min smartphone/tablet kompatibel med ReSound Smart appen?
Er mine høreapparater kompatible med ReSound Smart appen?
Hvordan kan jeg undersøge, om min Android enhed er kompatibel med ReSound Smart appen?

Kom i gang

Hvordan tilslutter jeg appen til mine høreapparatr?
Jeg forbinder min Android-enhed for første gang, men den forbinder ikke - hvad gør jeg?
Jeg forbinder min Apple enhed for første gang, men den forbinder ikke - hvad gør jeg?

Justering af lyd

Kan jeg beholde mine lydjusteringer?
Hvordan nulstiller jeg de oprindelige programindstillinger efter at have foretaget justeringer af lyd?

Forbindelse

Hvad gør jeg, hvis appen mister forbindelse til høreapparaterne?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android enhed?
Hvorfor kan jeg ikke skifte program på min iPhone under et telefonopkald, eller mens jeg lytter til musik?

App-opdatering

Hvordan får jeg det nye design?
Alle mine favoritter forsvandt, da jeg opdaterede appen. Kan jeg få dem tilbage?

Andet

Hvad er 'Demo mode'?