Kompatibilitet med ReSound wireless hearing høreapparater

Kombinationen af verdens bedste høreapparatsteknologi - ReSound Wireless Hearing - og moderne mainstreamteknologi giver dig mulighed for at streame lyd fra de fleste lydkilder direkte til dine ReSound høreapparater og at justere lyden, så den passer til dig. Også når du er på farten.
ReSound kompatibilitetsikon.

Oprettelse af forbindelse

Hvis du downloader vores guide, kan du få vejledning til, hvordan du opretter forbindelse mellem dine høreapparater og kompatible iOS eller AndroidTM-enheder, samt hvordan du bruger ReSound apps.

Download guiden

Stream lyd direkte til dine wireless hearing høreapparater

Direkte streaming af lyd i iOS

Med ReSound wireless hearing høreapparater kan du oprette forbindelse direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, lydbøger og musik direkte til dine høreapparater.

Streaming Made for iPhone, iPad eller iPod touch

Når dine høreapparater parres med en af de kompatible Apple-enheder, der er nævnt nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende justeringer af høreapparaterne som standard integreret og tilgængelige direkte fra iOS.

Kompatible MFi-enheder:

iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone Xr
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12,9-tommer)
iPad Pro (10,5-tommer)
iPad Pro (9,7-tommer)
iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5. generation)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (6. generation)
iPad (5. generation)
iPad (4. generation)

iPod touch (6. generation)
iPod touch (5. generation)

Lydstreaming fra Android

Direkte audio streaming fra Android

Direkte lydstreaming  i stereo fra Android enheder er tilgængelig til følgende ReSound høreapparater:

• ReSound LiNX Quattro

Bemærk at Android 10 er påkrævet og at streaming fra Android til høreapparaterne skal være aktiveret af telefonproducenten.

Hvis du har en Android enhed med en ældre Android versioner end Android 10 eller andre ReSound høreapparater, kan du streame lyd ved hjælp af Resound PhoneClip+, som giver dig mulighed for at forbinde dine ReSound høreapparater til enhver Bluetooth-aktiveret mobiltelefon.

Tilpas din høreoplevelse til dine personlige behov

Kontrolelementer til høreapparater – iOS og Android

Du kan bruge ReSound Smart 3D og ReSound Smart apps til at skræddersy din høreoplevelse, så den passer perfekt til dine egne præferencer. Nemt. Diskret. Og direkte fra din telefon.

I forbindelse med kompatible iOS-enheder og udvalgte kompatible Android-enheder kan du oprette forbindelse direkte til dine høreapparater og skifte indstillinger. Se den komplette liste med kompatible telefoner nedenfor.
Høreapparatbetjening med ReSound apps

Betjening og personlig tilpasning via apps

Du kan få fuld kontrol og personlig tilpasning af din høreoplevelse ved at downloade og benytte ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app. Sørg for, at du vælger den rigtige app til brug sammen med dine ReSound Smart Hearing høreapparater:

Kompatible enheder til ReSound Smart 3D og ReSound Smart

Kompatible iOS - enheder

• iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone X
  • iPhone Xr
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
    • iPad Pro (12,9 tommer)
    • iPad Pro (10,5 tommer)
    • iPad Pro (9,7 tommer)
    • iPad Air (3. generation)
    • iPad Air 2
    • iPad Air
    • iPad mini (5. generation)
    • iPad mini 4
    • iPad mini 3
    • iPad mini 2
    • iPad mini
    • iPad (6. generation)
    • iPad (5. generation)
    • iPad (4. generation)
    • iPod touch (6. generation)
    • iPod touch (5. generation)

ReSound Smart 3D appen
    er optimeret til iPhone 6. iOS 10 eller nyere er påkrævet.
    Understøttelse af Watch kræver watch OS 3 og iOS 10.
    ReSound Smart appen
    er optimeret til iPhone 6. iOS 8 eller nyere er påkrævet.
    Understøttelse af Watch kræver watch OS 2 og iOS 9.

Kompatible Android-enheder

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S8+
    • Samsung Galaxy S8
    • Samsung Galaxy S7 Edge
    • Samsung Galaxy S7
    • Samsung Galaxy S6 Edge
    • Samsung Galaxy S6
    • Samsung Galaxy S5
    • Samsung Galaxy S4
    • Samsung Galaxy Note 10+
    • Samsung Galaxy Note 10
    • Samsung Galaxy Note 9
    • Samsung Galaxy Note 8
    • Samsung Galaxy Note 5
    • Samsung Galaxy Note 4
    • Samsung Galaxy Note 3 NEO
    • Sony Xperia Z3
    • Doro 8030
    • Google Pixel 3 XL
    • Google Pixel 3
    • Google Pixel XL
    • HTC 10
    • HTC One M8
    • HTC One M9
    • Huawei Mate M8
    • Huawei P9
    • LG G5
    • LG V20

Appen kan downloades på alle Android-enheder, men kompatibiliteten er bekræftet på ovenstående enheder. Din Android-mobilenhed skal køre minimum Android OS version 5.0 (Lollipop) eller nyere. Appen er optimeret til smartphones med en skærmopløsning på 1080 x 1920 pixel. Andre skærmopløsninger viser muligvis ikke appskærmbillederne optimalt.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S10
    • Samsung Galaxy S10+
    • Samsung Galaxy S10e
    • Samsung Galaxy S9+
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy S8+
    • Samsung Galaxy S8
    • Samsung Galaxy S7
    • Samsung Galaxy S7 Edge
    • Samsung Galaxy S6
    • Samsung Galaxy S6 Edge
    • Samsung Galaxy S5
    • Samsung Galaxy S4
    • Samsung Galaxy Note 10+
    • Samsung Galaxy Note 10
    • Samsung Galaxy Note 9
    • Samsung Galaxy Note 8
    • Samsung Galaxy Note 5
    • Samsung Galaxy Note 4

Appen kan kun downloades på de enheder, der er nævnt ovenfor. Hver undervariant af de ovennævnte telefoner, f.eks. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 mini, modificeres af den lokale teleudbyder i hvert land, og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet med disse enheder.

Hvis du allerede har en af disse undervarianter og en fungerende direkte forbindelse til dine høreapparater, anbefaler vi, at du ikke opgraderer til Android OS 6.0.1 eller nyere i øjeblikket. Vi anbefaler, at din Android mobilenhed kører Android OS version 5.0 – Lollipop eller nyere.

Dine høreapparater skal muligvis opdateres til den nyeste firmware for at fungere sammen med appen. Denne opdatering kan foretages af din høreapparatspecialist.

Understøttet appbetjening:

Hvis dine ReSound høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart appen, kan du bruge ReSound Control appen sammen med en ReSound Phone Clip+

Kompatibilitet: Android-enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere, og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.

Hvad er en smart bimodal høreløsning?

I samarbejde med Cochlear tilbyder vi den første og eneste smarte bimodale løsning, der er Made for iPhone.

Det betyder, at med en Cochlear™ Nucleus 7® lydprocessor og et kompatibelt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat*, kan du justere dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS-enhed.

*Kun modellerne BTE og RIE understøtter en bimodal løsning

Tegning af ReSound Cochlear bimodal løsning.