Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater
Du kan streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet til dine trådløse høreapparater fra ReSound. Ligesom du kan tilpasse lyden i dine trådløse høreapparater fra ReSound, når du er på farten.

Tilmed dig vores nyhedsbrev i dag

Modtag inspirerende brugerhistorier, tips til brug og vedligehold af høreapparater og den nyeste information om høreapparater. Udfyld skemaet i dag:

Brug din iOS enhed sammen med dine høreapparater
Håndfri opkald fra iPhone og iPad
Med ReSound ONE høreapparater er det blevet mere bekvemt end nogensinde at holde kontakten med mennesker i dit liv. Nu kan du nyde håndfri telefon- og FaceTime-opkald via din iPhone og iPad*. Se hvilke apparater, der er kompatible med den nyeste streamingteknologi nedenfor. Kontakt din høreapparatspecialist for at få mere at vide om ReSound ONE og håndfri opkald.
Direkte streaming af lyd til dine ReSound høreapparater
Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine trådløse ReSound høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.
Tilpas din hørelse til dine personlige behov
Brug ReSound Smart 3D™ eller ReSound Smart™ appsene til at skræddersy høreoplevelsen, så den passer perfekt til dine præferencer. Nemt. Diskret. Og direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatible iOS enheder:

• iPhone 13 Pro Max*
  • iPhone 13 Pro*
  • iPhone 13*
  • iPhone 13 mini*
  • iPhone 12 Pro Max*
  • iPhone 12 Pro*
  • iPhone 12*
  • iPhone 12 mini*
  • iPhone 11 Pro Max*
  • iPhone 11 Pro*
  • iPhone 11*
  • iPhone SE (2. generation)*
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9 tommer)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)

• iPad Pro 12.9-inch (5. generation)*
  • iPad Pro 11-inch (3. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (4. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (3. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch (2. generation)
  • iPad Pro 12.9-inch
  • iPad Pro 11-inch (2. generation)
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro 10.5-inch
  • iPad Pro 9.7-inch
  • iPad Air (4. generation)*
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (6. generation)*
  • iPad mini (5. generation)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (9. generation)
  • iPad (8. generation)
  • iPad (7. generation)
  • iPad (6. generation)
  • iPad (5. generation)
  • iPod touch (6. generation)

* Kompatibel med ReSound ONE håndfri opkald. Software krav: IOS 15.3 og iPadOS 15.3 eller nyere.

De to apps kan også bruges sammen med Apple Watch, men de skal installeres på din iPhone for at fungere.

Software krav til app's: iOS 12 eller nyere.

When updating the version of iOS on your iPhone, the hearing aids may lose connection every time the phone restarts, requiring you to un-pair and re-pair the hearing aids with your iPhone and then complete the pairing flow in the app.

Normally, we recommend using the most current iOS version for best performance. At this time, we do not recommend upgrading to the last version of iOS 15.4. If you need to upgrade to the new iOS 15.4 release, please keep in mind that it will require you to reconnect your hearing aids after each time your mobile device restarts.

Understøttelse af Watch kræver watchOS 5 og iOS 12 eller nyere.

Brug din Android enhed sammen med dine høreapparater
Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter direkte Android Streaming to Hearing Aids (ASHA), kan du downloade og installere ReSound Smart 3D appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte fra din smartphone til dine høreapparater.

Direkte lydstreaming fra Android enheder er tilgængelig for følgende ReSound høreapparater:

Direkte streaming til Android enheder* er et af de seneste fremskridt inden for høreapparatteknologi og fås derfor kun i udvalgte smartphone modeller med den nødvendige teknologi. Tjek hos din udbyder, før du køber en ny smartphone, for at sikre, at de også har aktiveret denne tjeneste.

VIGTIG MEDDELELSE VEDRØRENDE ANDROID 12

Efter Android 12-opdateringen i februar har vi arbejdet på at undersøge årsagen til og finde løsningen på de periodiske forbindelsesproblemer, som flere høreapparatbrugere oplever, når de streamer og gentilslutter deres høreapparater til telefonen.

Som nævnt tidligere så er forbindelsesudfordringerne ikke relateret til høreapparaterne eller slutbrugerapp, men til forbindelsesprotokollen mellem Samsung smartphones med Android 12-opdateringen og høreapparaterne. Det har vist sig, at Samsungs forbindelsesprotokol fejlagtigt fortolker modtagerfrekvensen som en afbrydelse. Samsung har erkendt fejlen og vil implementere en rettelse i deres protokol.

Næste skridt
Samsung har annonceret, at denne rettelse er planlagt i fremtidige opdateringer, der understøtter Android 13. Disse opdateringer fra Samsung forventes i perioden oktober til november.

Dette betyder desværre, at vi stadig skal vente lidt, inden problemet er løst, så vi anbefaler, at høreapparatbrugere ikke opdaterer deres smartphone til Android 12. Og hvis smartphonen allerede er blevet opdateret til at slå flytilstand til og fra for at løse problemerne på kort sigt.

Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og vil holde jer informeret, såfremt der er noget nyt – og vi beklager selvfølgelig dybt alle de problemer, dette har forårsaget.

Indtil problemet er løst, anbefaler vi at vente med at opdatere til Android version 12.

Enheder med direkte Android streaming
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 10

*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan ReSound ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge ReSound PhoneClip+ til at streame lyd. ReSound PhoneClip+ gør det muligt at slutte dine ReSound høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.

Tilpas din høreoplevelse
Du kan bruge de to apps ReSound Smart 3D og ReSound Smart til at indstille dine høreapparater til dine personlige præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Digital høreapparater audio streaming

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
med både ReSound Smart 3D appen og ReSound Smart appen:

• Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
med ReSound Smart 3D appen:

• Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4 XL
  • Google 4
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 7 T
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9
  • Samsung Galaxy A51

ReSound Smart 3D appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 8.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.

For kompatibilitet med ReSound Assist Live i ReSound Smart 3D appen kræves Android 8 eller en nyere version.

Hvis dine ReSound høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart appen, kan du bruge ReSound Control appen sammen med en ReSound Phone Clip+.

Kompatibilitet med ReSound Phone Clip+: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere, og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.

Streaming til min smarte bimodale høreløsning

I samarbejde med Cochlear tilbyder vi en smart bomodal løsning, der sikrer, at du kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra kompatible iOS og Android™ enheder^. Det betyder, at du med en Cochlear™ Nucleus® 7 eller Kanso® 2 Sound Processor og et kompatibelt ReSound høreapparat* (ReSound ONE, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat) kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS eller Android enhed^.

Du kan se, hvilke smartphones der er kompatible, i afsnittene "Kompatible iOS enheder" og "Enheder med direkte Android streaming" længere oppe på denne side.

*Det er kun modellerne BTE og RIE, der understøtter en smart bimodal løsning
^ Kræver, at telefonproducenten har aktiveret Android Streaming to Hearing Aids
smart hearing alliance