Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater

Du kan streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet til dine trådløse høreapparater fra ReSound. Ligesom du kan tilpasse lyden i dine trådløse høreapparater fra ReSound, når du er på farten.

ReSound trådløse høreapparater

Brug din iOS enhed sammen med dine høreapparater

Direkte streaming af lyd

Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine trådløse ReSound høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.

Made for iPhone, iPad eller iPod touch (MFi)

Når dine høreapparater parres med en af de kompatible iOS enheder, der er nævnt nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende justeringer af høreapparaterne som standard integreret og tilgængelige direkte fra enhedens indstillinger.
Download forbindelsesguiden

Tilpas din hørelse til dine personlige behov

Brug ReSound Smart 3D™ eller ReSound Smart™ appsene til at skræddersy høreoplevelsen, så den passer perfekt til dine præferencer. Nemt. Diskret. Og direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatible iOS enheder:

• iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE (2. generation)
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9 tommer)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)

• iPad Air (3. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5. generation)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (8. generation)
  • iPad (7. generation)
  • iPad (6. generation)
  • iPad (5. generation)
  • iPod touch (6. generation)

De to apps kan også bruges sammen med Apple Watch, men de skal installeres på din iPhone for at fungere.

Krav til kørsel af appsene: iOS 12 eller nyere.

Understøttelse af Watch kræver watchOS 5 og iOS 12 eller nyere.

Brug din Android enhed sammen med dine høreapparater

Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter direkte Android Streaming to Hearing Aids, kan du downloade og installere ReSound Smart 3D appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte.

Direkte lydstreaming fra Android enheder er tilgængelig for følgende ReSound høreapparater:

Direkte streaming til Android enheder* er et af de seneste fremskridt inden for høreapparatteknologi og fås derfor kun i udvalgte smartphone-modeller med den nødvendige teknologi. Tjek hos din udbyder, før du køber en ny smartphone, for at sikre, at de også har aktiveret denne tjeneste.

Enheder med direkte Android streaming

• Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy Z flip
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 10

*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan ReSound ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge ReSound PhoneClip+ til at streame lyd. ReSound PhoneClip+ gør det muligt at slutte dine ReSound høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.

ReSound parringsvejledning

Tilpas din høreoplevelse

Du kan bruge de to apps ReSound Smart 3D og ReSound Smart til at indstille dine høreapparater til dine personlige præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Digital høreapparater audio streaming

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
med både ReSound Smart 3D appen og ReSound Smart appen:

• Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Galaxy Z flip
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
med ReSound Smart 3D appen:

• Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4 XL
  • Google 4
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • OnePlus 7 Pro
  • Oneplus 7 T
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9

ReSound Smart 3D appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 8.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.

For kompatibilitet med ReSound Assist Live i ReSound Smart 3D appen kræves Android 8 eller en nyere version.

Hvis dine ReSound høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart appen, kan du bruge ReSound Control appen sammen med en ReSound Phone Clip+.

Kompatibilitet med ReSound Phone Clip+: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere, og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.

Streaming til min smarte bimodale høreløsning

I samarbejde med Cochlear tilbyder vi den første og eneste smarte bimodale løsning, der sikrer, at du kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra kompatible iOS og Android™ enheder^. Det betyder, at du med en Cochlear™ Nucleus® 7 eller Kanso® 2 Sound Processor og et kompatibelt høreapparat fra ReSound* (ReSound ONE, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat) kan styre dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS eller Android enhed^.

Du kan se, hvilke smartphones der er kompatible, i afsnittene "Kompatible iOS enheder" og "Enheder med direkte Android streaming" længere oppe på denne side.

*Det er kun modellerne BTE og RIE, der understøtter en smart bimodal løsning
^ Kræver, at telefonproducenten har aktiveret Android Streaming to Hearing Aids
smart hearing alliance