Smart Hearing kompatibilitet

Ved at kombinere verdens bedste høreapparater med moderne teknologi giver ReSound Smart Hearing høreapparater dig mulighed, for at streame lyd fra stort set enhver lydkilde, og tilpasse din lyd, mens du er på farten.

Tilslut dine Smart Hearing høreapparater

Du kan finde instruktioner om, hvordan du tilslutter dine Smart Hearing høreapparater til din Apple- eller Android-enhed i vores Connectivity Guide.
Download Connectivity Guide

Stream lyd til dine Smart Hearing høreapparater

Direkte streaming fra iOS

Du kan tilslutte dine ReSound Smart Hearing høreapparater direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch. Dette gør det muligt at streame telefonopkald, lydbøger og musik direkte til dine høreapparater fra pågældende Apple-enhed.

Made for iPhone - MFi - streaming

Når dine høreapparater er tilsluttet til en af de Apple-enheder, der er nævnt nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende høreapparatsjusteringer integrerede og tilgængelige direkte fra iOS.

MFi kompatible Apple enheder:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12.9-inch)
iPad Pro (10.5-inch)
iPad Pro (9.7-inch)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (5th generation)
iPad (4th generation)

iPod touch (6th generation)
iPod touch (5th generation)

Lydstreaming fra Android

Hvis du har en Android smartphone, skal du bruge ReSound Telefonclip+, hvis du ønsker at streame telefonopkald, lydbøger og musik til dine høreapparater.

Streaming fra Android

For at streame fra en Android-enhed, skal du bruge ReSound Telefonclip+. Kompatibilitet: Alle Bluetooth v.2.0 Android-enheder.

Gør din høreoplevelse personlig

Høreapparatkontrol – iOS og Android

Brug ReSound Smart 3D app eller ReSound Smart app til at skræddersy din høreoplevelse - så den passer perfekt til dine præferencer. Let. Diskret. Og direkte fra din telefon.

For Apple-enheder og udvalgte kompatible Android-enheder kan du oprette forbindelse direkte til høreapparaterne og ændre indstillinger. Se den fulde liste over kompatible enheder nedenfor.

Kontrol og personalisering gennem apps

For fuld kontrol og personliggørelse af din høreoplevelse skal du downloade og bruge ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app. Sørg for, at du vælger den rigtige app til brug med dine ReSound Smart Hearing aids:

ReSound Smart 3D App

ReSound LiNX 3D

ReSound ENZO 3D

Bemærk: Dine høreapparater må muligvis opdateres til den nyeste firmware af din høreapparatspecialist for at kunne fungere med apps.

Kompatible enheder til ReSound Smart 3D app og ReSound Smart app

Kompatible Apple-enheder

• iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12.9-inch)
  • iPad pro (10.5-inch)
  • iPad Pro (9.7-inch)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (5th generation)
  • iPad (4th generation)
  • iPod touch (6th generation)
  • iPod touch (5th generation)

The ReSound Smart 3D app
 er optimeret til iPhone 6. iOS 10 eller nyere er påkrævet.
Watch support kræver watch OS 3 og iOS 10.
The ReSound Smart app
er optimeret til iPhone 6. iOS 8 eller nyere er påkrævet.
Watch support kræver watch OS 2 og iOS 9.

Kompatible Android-enheder

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G3
  • LG G5
  • LG V20

Appen er tilgængelig til download på alle Android-enheder, men de ovennævnte enheder har verificeret kompatibilitet. Din Android-enhed skal køre Android OS version 5.0 - Lollipop eller senere. Appen er optimeret til smartphones med skærmopløsning 1080x1920 pixel. Andre skærmopløsninger viser muligvis ikke appskærme optimalt.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5

Appen er kun tilgængelig til download på ovennævnte enheder. Hver undervariant af telefonerne anført ovenfor, f.eks. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 Mini, ændres af den lokale udbyder i hvert land, og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet for disse.

Hvis du allerede har en af de subvarianter og en direkte forbindelse til dine høreapparater, anbefaler vi, at du ikke opgraderer til Android OS 6.0.1 eller nyere for øjeblikket. Vi anbefaler, at din Android-enhed kører Android OS version 5.0 - Lollipop eller senere.

Dine høreapparater må muligvis opdateres til den nyeste firmware til at arbejde sammen med appen. Denne opdatering kan udføres af din høreapparatspecialist.

Understøttet app kontrol:

Hvis din ReSound høreapparat eller din smartphone ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app, skal du bruge ReSound Control-appen sammen med ReSound Phone Clip+

Kompatibilitet: Android-enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet verificeret på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.