Support til ReSound Smart 3D app

Resound Smart 3D app
Med den nye ReSound Smart 3D app kan du indstille dine høreapparater, så de passer til dine behov i mange forskellige lydmiljøer og situationer.

Hyppigst stillede spørgsmål

Kompatibilitet

Er min smartphone/tablet kompatibel med ReSound Smart 3D appen?
Er mine høreapparater kompatible med ReSound Smart 3D appen?
Hvordan kan jeg undersøge, om min Android enhed er kompatibel med ReSound Smart 3D appen?

Kom i gang

Hvordan tilslutter jeg appen til mine høreapparatr?
Jeg forbinder min Android-enhed for første gang, men den forbinder ikke - hvad gør jeg?
Jeg forbinder min Apple enhed for første gang, men den forbinder ikke - hvad gør jeg?

Justering af lyd

Kan jeg beholde mine lydjusteringer?
Hvordan nulstiller jeg de oprindelige programindstillinger efter at have foretaget justeringer af lyd?

ReSound Assist

Hvordan får jeg adgang til ReSound Assist?
Hvor kan jeg finde de nye indstillinger, min høreapparatspecialist har sendt til mig?
Jeg har installeret de nye indstillinger, men vil gerne have de gamle tilbage?
Hvad gør jeg, hvis den siger 'ReSound Assist er ikke tilgængelig'?
Hvordan kan jeg opdatere softwaren i høreapparaterne?
Der er en opdatering til mine høreapparater, men jeg kan ikke se den i appen.

Forbindelse

Hvad gør jeg, hvis appen mister forbindelse til høreapparaterne?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad or iPod Touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android enhed?
Jeg kan ikke få Android-streaming til at virke - hvad skal jeg gøre?
Hvilke krav er der til min telefon, hvis jeg skal kunne streame direkte fra en Android-enhed til mine høreapparater?
Hvorfor kan jeg ikke ændre programmer på min iPhone, når jeg taler i telefon eller lytter til musik?

Andet

Hvad er 'Demo mode'?

Video guider

Se, hvordan du får det bedste ud af dine høreapparater og deres smarte funktioner:

Generelle indstillinger og funktioner

Orientering

Sådan tjekker du, om dine høreapparater har et fladt batteri
Sådan bruges "Find mit høreapparat"
Sådan ændrer du programmer
Sådan tjekker du din trådløse forbindelse
Sådan bruger du "hurtigknapperne"
Sådan forbinder du dit ReSound høreapparat til en Apple enhed

Justering af lyd

Sådan justerer du lydstyrken
Sådan justerer du lydstyrken på det tilbehør, du streamer fra
Sådan justerer du bas og diskant
Sådan justerer du pitch og lydvariation
Sådan bruger du Sound Enhancer til at justere støjreduktion og talefokus
Sådan vælger du Naturlyd

Brug af Favoritter

Sådan tilføjer du en Favorit
Sådan sletter du, omdøber eller ændrer placeringen af en eksisterende Favorit
Sådan sletter du en eller alle dine Favoritter
Sådan ændrer du indstillinger til Automatisk eller Manuelt
Sådan ændre du program- og favoritnavne
Sådan gemmer du justeringer for Sound Enhancer til en eksisterende Favorit

ReSound Assist

Sådan accepterer og installerer du nye indstillinger med ReSound Assist
Sådan anmoder du om service med ReSound Assist
Sådan vender du tilbage til tidligere indstillinger, når du anvender ReSound Assist