Tilslutning af høreapparater

ReSound Smart Hearing teknologi muliggør smart tilslutning, der forbinder dine digitale høreapparater med apps, tilbehør og andre smarte enheder. Vi giver din lyd i høj kvalitet, forbinder dig med dine omgivelser, og gør det muligt for dig at gøre din høreoplevelse personlig.

ReSound digitale høreapparater er lavet til iPhone, der kan tilsluttes til din iPhone, iPad eller iPod touch og udvalgte Android-enheder.

Hvordan tilslutter jeg

1. Tjek batteriet

Indsæt et nyt batteri i dit ReSound Smart Hearing høreapparat. Hold batteridøren åben, så høreapparatet ikke kan tændes.

2. Tænd Bluetooth

Swipe op fra bunden af din skærm for at få adgang til Kontrolcenteret. Tryk på Bluetooth ikonet.

3. Find høreapparaterne

Når Bluetooth er aktiveret, skal du gå til 'Indstillinger', trykke på 'Generelt' og derefter 'Tilgængelighed'. Luk batteridøren for at tænde høreapparatet, så din iPhone, iPad eller iPod touch kan finde dem og derefter tryk på 'Høreapparater'.

4. Foretag tilslutningen

Tryk på navnet og modelnummeret på dit høreapparat, når det vises på skærmen. Når det er tilsluttet, vil dit høreapparat blive vist med et afkrydsningsfelt, og farven på navnet vil ændres fra sort til blå. Tryk på 'Tilslut' i dialogboksen. Når du tilslutter to høreapparater, modtager du separate tilslutningsanmodninger. Den anden anmodning kan tage nogle sekunder for at blive vist, efter at den første tilslutning er startet. Nu er du tilsluttet, og du kan nu kontrollere status for forbindelsen på Høreapparat-siden.

Se også: Enhedernes kompatibilitet

ReSound apps

ReSound tilbyder forskellige gratis apps, så du kan gøre din høreoplevelse personlig- direkte fra din smartphone. Uanset om det gælder lydstyrkekontrol, programvalg, lydforbedring, lokalisering af tabt høreapparat og tinnitushåndtering, ReSound digitale høreapparater og apps giver dig fuld kontrol over din egen hørelse.

Support til ReSound apps

ReSound tilbehør

I vores verden kommer mange af de lyde, vil gerne vil høre, fra en afstand. Med vores trådløse tilbehør bringer vi dig tættere på mennesker og alle de lyde, der betyder noget for dig.

Support for ReSound tilbehør

Hvordan kan ReSound få dig til at føle dig mere forbundet med verden?

En høreapparatspecialist kan hjælpe dig med at finde de digitale høreapparater og det tilbehør, der giver dig mulighed for at forbinde, interagere og engagere dig i din verden.