Support til ReSound Nexia

ReSound Nexia er designet til at give dig en virkelig individualiseret høreoplevelse. Her er alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at bruge dine høreapparater og tilføje dine personlige præferencer med vores tilslutningsmuligheder og apps.

ReSound Nexia full lineup

ReSound Smart 3D-app

Med ReSound Smart 3D-appen kan du lære, hvordan du bruger dine høreapparater korrekt, personliggør din lydoplevelse eller beder om hjælp fra din høreapparatspecialist.

NYT 'Hør i støj'-program

Juster det nye 'Hør i støj'-program i appen for at få mest muligt ud af enhver lyttesituation.

App store   Google play

Videovejledninger

Se, hvordan du får fuld glæde af dine ReSound Nexia høreapparater og deres imponerende funktioner.