ReSound Smart -sovelluksen tuki

ReSound Smart -sovellus
Jos käytät ReSound Smart -kuulokojetta, ReSound Smart -sovelluksen avulla voit mukauttaa kuulemiselämyksesi haluamallasi tavalla. Helposti. Huomaamattomasti. Matkapuhelimesi avulla.
Maaliskuusta 2019 alkaen

Uusi intuitiivinen muotoilu

Uudistetun ReSound Smart -sovelluksen useimmiten tarvittavissa valikoissa on helppo siirtyä yhdellä napautuksella. Esimerkiksi kuunteluohjelma vaihdetaan, suosikit valitaan ja Sound Enhancer -asetukset määritetään aloitusruudun pikapainikkeiden avulla.

Sovelluksen toiminnot ovat pysyneet ennallaan. Saat uuden ReSound Smart -sovelluksen käyttöösi hyväksymällä sovelluksen päivityksen älypuhelimessa ja noudattamalla ohjeita.

Uuden sovelluksen yhteensopivuus säilyy ennallaan.
Lisätietoja yhteensopivuudesta

Usein kysytyt kysymykset

Yhteensopivuus

Onko älypuhelimeni/tablet-tietokoneeni yhteensopiva ReSound Smart -sovelluksen kanssa?
Ovatko kuulokojeeni yhteensopivia ReSound Smart -sovelluksen kanssa?
Mistä voin tarkistaa onko Android laitteeni yhteensopiva ReSound Smart sovelluksen kanssa?

Aloittaminen

Miten paritan sovelluksen kuulokojeisiini?
Yritän yhdistää Android-laitteeseen ensimmäistä kertaa, mutta yhteys ei muodostu. Mitä minun tulisi tehdä?
Yritän yhdistää Apple-laitteeseen ensimmäistä kertaa, mutta yhteys ei muodostu. Mitä minun tulisi tehdä?

Äänen säätäminen

Voinko säilyttää tekemäni äänen säädöt?
Miten palautan käyttöön alkuperäiset ohjelman asetukset, kun olen säätänyt ääntä?

Yhteydet

Mitä teen, jos sovelluksen yhteys kuulokojeisiin katkeaa?

Äänensiirto

Miten siirrän ääntä iPhonesta, iPadista tai iPod touchista?
Miten siirrän ääntä Android-laitteesta?
Miksi en voi vaihtaa ohjelmia iPhonen avulla, kun meneillään on puhelu tai kuuntelen musiikkia?

Sovelluksen päivittäminen

Kuinka saan uuden ulkoasun?
Kun olin päivittänyt sovelluksen, olivat kaikki minun suosikkini kadonneet, pystynkö saamaan ne takaisin?

Muu

Mikä esittelytila on?

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.