Tarkista, onko älypuhelimesi yhteensopiva kuulokojeittesi kanssa

Langattomat ReSound-kuulokojeet mahdollistavat äänen siirtämisen älypuhelimestasi tai tablet-tietokoneestasi ja äänen mukauttamisen ollessasi liikkeellä ReSound-sovellusten avulla.

Äänen siirtäminen bimodaaliseen kuuloratkaisuun.

Langattomat ReSound-kuulokojeet

iOS-laitteen käyttäminen yhdessä kuulokojeiden kanssa

Suora äänensiirto

Langattomat ReSound-kuulokojeet voi yhdistää suoraan iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin. Silloin voit siirtää puhelut, musiikin, navigoinnin ja muut äänilähteet suoraan kuulokojeisiisi.

Made for iPhone, iPad or iPod touch (MFi)

Kun paritat kuulokojeesi ja jonkin jäljempänä luetellun yhteensopivan iOS-laitteen, suora äänensiirto ja kuulokojeiden perustason säädöt on integroitu, joten ne ovat käytettävissä suoraan laitteen asetuksissa.
Lataa yhdistämisohje

Mukauta kuulemisasetukset

ReSound Smart 3D™- tai ReSound Smart™ -sovellusten avulla voit mukauttaa kuulokojeen käyttökokemuksesi juuri haluamallasi tavalla. Helposti. Huomaamattomasti. Ja iPhonen, iPadin tai iPod touchin avulla.

Sovellus langattomia kuulokojeita varten | ReSound Smart -sovellus

ReSound Smart -sovellus on yhteensopiva seuraavien kuulokojemallien kanssa:

• ReSound LiNX²
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO²
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart
Tutustu Smart-sovellukseen tarkemmin

Yhteensopivat iOS-laitteet:

• iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9-tuumainen)
  • iPad Pro (10,5-tuumainen)
  • iPad Pro (9,7-tuumainen)

• iPad Air (3. sukupolvi)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5. sukupolvi)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (6. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPod touch (6. sukupolvi)

Näitä sovelluksia voidaan käyttää Apple Watchin avulla, mutta ne täytyy asentaa iPhoneen.

Sovellusten toimintaedellytykset: iOS 10 tai uudempi.

Watch-tuki edellyttää watchOS 3- ja iOS 10 -versioita.

Android-laitteen käyttäminen yhdessä kuulokojeiden kanssa

Äänensiirto

Jos Android-älypuhelimesi ja kuulokojeesi tukevat ASHA-toimintoa (Android Streaming to Hearing Aids), voit ladata ja asentaa ReSound Smart 3D -sovelluksen, käynnistää sen ja napauttaa Aloita-painiketta. Kun kuulokojeet on paritettu älypuhelimeesi, voit siirtää ääntä suoraan niihin.

Stereoääntä voidaan siirtää Android-laitteista suoraan seuraaviin ReSound-kuulokojeisiin:
ReSound LiNX Quattro

Huomautus: Suora äänensiirto edellyttää Android 10 -versiota tai uudempaa ja Bluetooth® 5.0 -versiota tai uudempaa. Lisäksi puhelimen tulee olla yhteensopiva ASHA-toiminnon (Android Streaming to Hearing Aids) kanssa.

Jos olet jo parittanut kuulokojeesi Android-laitteisiisi ja päivität Android 10 -versioon, parittaminen on ehkä tehtävä uudelleen. Napsauta tätä ja lue ohjeet, jotka on annettu vastauksena Android-äänensiirto ei toimi – mitä teen? -kysymykseen.

Jos kuulokojeesi tai Android-älypuhelimesi eivät tue Android-äänensiirtoa, voit siirtää ääntä ReSound PhoneClip+ -laitteen avulla. ReSound PhoneClip+ mahdollistaa ReSound-kuulokojeiden yhdistämisen mihin tahansa Bluetooth v.2.0 Android -laitteeseen.
Lataa yhdistämisohje
Äänen siirtäminen digitaalisiin kuulokojeisiin

Mukauta kuulokojeen käyttökokemus

ReSound Smart 3D- ja ReSound Smart -sovellusten avulla voit säätää kuulokojeiden asetukset juuri haluamallasi tavalla. Kun säädät kuunteluelämystä sovelluksen avulla, voit aina olla varma kuulokojeittesi toiminnasta ja osa ympäröivää maailmaa. Lataa sovellukset maksutta App Store- tai Google Play -palvelusta.
Äänen siirtäminen digitaalisiin kuulokojeisiin
Sovellus langattomia kuulokojeita varten | ReSound Smart -sovellus

ReSound Smart -sovellus on yhteensopiva seuraavien kuulokojemallien kanssa:

• ReSound LiNX²
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO²
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart
Tutustu Smart-sovellukseen tarkemmin

Yhteensopivat Android-mobiililaitteet:

• Google Pixel 4*
  • Google Pixel 4 XL*
  • Google Pixel 3a*
  • Google Pixel 3a XL*
  • Google Pixel 3 XL*
  • Google Pixel 3*
  • Google Pixel XL
  • Samsung Galaxy S10*
  • Samsung Galaxy S10+*
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8

• Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO**
  • Sony Xperia Z3**
  • Doro 8030**
  • HTC 10**
  • HTC One M8**
  • HTC One M9**
  • Huawei Mate M8**
  • Huawei P9**
  • LG G5**
  • LG V20**

*Nämä Android-laitteet tukevat Android-äänensiirtoa, kun niissä on Android 10 versio tai uudempi.
**Nämä Android-laitteet toimivat vain yhdessä ReSound Smart 3D -sovellukseen yhdistettyjen kuulokojeiden kanssa.

ReSound Smart 3D -sovelluksen voi ladata kaikkiin Android-laitteisiin, joissa on Android OS -versio 5.0 tai uudempi, mutta olemme tarkastaneet luettelossa näkyvien laitteiden yhteensopivuuden. ReSound Smart -sovelluksen voi ladata Google Play -palvelusta yhteensopiviksi todettuihin laitteisiin**.

Jos ReSound-kuulokojeesi tai älypuhelimesi ei ole yhteensopiva ReSound Smart 3D- tai ReSound Smart -sovelluksen kanssa, käytä ReSound Control -sovellusta ja ReSound Phone Clip+ -laitetta.

ReSound Phone Clip+ -yhteensopivuus: Android-laitteet, jossa käyttöjärjestelmän versio 2.3.5 tai uudempi, ja joissa on Bluetooth 2.0. Toiminta on tarkastettu tietyissä HTC-, Huawei-, LG-, Motorola-, Samsung- ja Sony-laitemalleissa.

Äänen siirtäminen bimodaaliseen kuuloratkaisuun

Tarjoamme yhdessä Cochlearin kanssa maailman ensimmäistä ja ainoaa bimodaalista Made for iPhone, iPad and iPod touch -ratkaisua.

Kun käytössäsi on Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor ja yhteensopiva , ReSound LiNX Quattro-, ReSound LiNX 3D- tai ReSound ENZO 3D -kuulokoje, voit säätää asetuksia ja siirtää ääntä suoraan molempiin korviin yhteensopivan MFi-laitteen avulla.

*Vain BTE- ja RIE-mallit ovat yhteensopivia kaksitoimisen ratkaisun kanssa.

Tarjoamme yhdessä Cochlearin kanssa maailman ensimmäistä älykästä bimodaalista ratkaisua äänen siirtämiseen suoraan yhteensopivista Android-älypuhelimista.

Kun käytössäsi on Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor ja yhteensopiva ReSound LiNX Quattro -kuulokoje, voit säätää asetuksia ja siirtää ääntä suoraan Android-laitteista, joissa on Android -version 10 ja Bluetooth 5.0.

Huomautus: Tämä edellyttää, että puhelimessa on ASHA-toiminto (Android Streaming to Hearing Aids).
Smart Hearing -liittouma