ReSound Smart Hearing -kuulokojeiden yhteensopivuus

ReSound Smart Hearing -kuulokojeet äänen lähettämisen käytännöllisesti katsoen mistä kohteesta tahansa ja äänen mukauttamisen ollessasi liikkeellä, koska maailman parhaat kuulokojeet yhdistyvät moderniin yleisesti käytettyyn tekniikkaan.
ReSound-yhteensopivuuskuvake

Yhdistäminen

Saat ohjeet kuulokojeiden yhdistämiseksi Apple- ja Android-laitteisiin sekä ReSound-sovellusten käyttöohjeet lataamalla yhdistämisohjeen ja noudattamalla sitä.

Lataa yhdistämisohje

Äänen siirtäminen Smart Hearing -kuulokojeisiin

Suora äänensiirto iOS-laitteiden avulla

ReSound Smart Hearing -kuulokojeet voifaan yhdistää iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin suoraan. Silloin voit siirtää puhelut, äänikirjat ja musiikin suoraan kuulokojeisiisi.

Made for iPhone -äänensiirto - MFi

Kun paritat kuulokojeesi ja jäljempänä luetellut Apple-laitteet, suora äänensiirto ja kuulokojeiden perustason säädöt on integroitu, ja ne ovat käytettävissä suoraan iOS-käyttöjärjestelmässä.

MFi-yhteensopivat Apple-laitteet:

iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone Xr
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5

iPad Pro (12,9-tuumainen)
iPad Pro (10,5-tuumainen)
iPad Pro (9,7-tuumainen)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (5. sukupolvi)
iPad (4. sukupolvi)
iPod touch (6. sukupolvi)
iPod touch (5. sukupolvi)

Äänensiirto Android-laitteiden avulla

Jos käytät Android-älypuhelinta, voit siirtää puhelut, äänikirjat ja musiikin kuulokojeisiisi ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla.

Äänensiirto Android-laitteiden avulla

Voit siirtää ääntä Android-laitteisiin käyttämällä ReSound Phone Clip+ -laitetta. Yhteensopivuus: Kaikki Bluetooth v.2.0 Android -laitteet.

Mukauta kuunteluelämyksesi aidosti

Kuulokojeiden ohjaaminen - iOS ja Android

ReSound Smart 3D- ja ReSound Smart -sovellusten avulla voit mukauttaa kuulokojeen käyttökokemuksesi juuri haluamallasi tavalla. Helposti. Huomaamattomasti. Suoraan puhelimestasi.

Apple-laitteet ja tietyt yhteensopivat Android-laitteet voi yhdistää suoraan kuulokojeisiin, jolloin niiden asetuksia voidaan säätää. Yhteensopivien puhelimien luettelo näkyy jäljempänä.
Kuulokojeiden ohjaaminen ReSound-sovelluksilla

Ohjaaminen ja mukauttaminen sovellusten avulla

Voit ohjata ja mukauttaa kuulokojeen käyttökokemusta lataamalla ReSound Smart 3D- tai ReSound Smart -sovelluksen ja käyttämällä sitä. Valitse oikea sovellus ReSound Smart Hearing -kuulokojeitasi varten:

ReSound Smart -sovellus

ReSound LiNX²

ReSound LiNX

ReSound LiNX TS

ReSound ENZO²

ReSound ENZO

ReSound Up Smart

ReSound Smart 3D- ja ReSound Smart -sovellusten kanssa yhteensopivat laitteet

Yhteensopivat Apple-laitteet

• iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9-tuumainen)
  • iPad Pro (10,5-tuumainen)
  • iPad Pro (9,7-tuumainen)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPod touch (6. sukupolvi)
  • iPod touch (5. sukupolvi)

ReSound Smart 3D -sovellus
on optimoitu iPhone 6:lle. iOS 10 tai uudempi tarvitaan.
Watch-tuki edellyttää watch OS 3- ja iOS 10 -versioita.
ReSound Smart -sovellus
on optimoitu iPhone 6:lle. iOS 8 tai uudempi tarvitaan.
Watch-tuki edellyttää watch OS 2- ja iOS 9 -versioita.

Yhteensopivat Android-laitteet

ReSound Smart 3D -sovellus

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G3
  • LG G5
  • LG V20

Sovelluksen voi ladata kaikkiin Android-laitteisiin, mutta edellä mainittujen laitteiden yhteensopivuus on tarkastettu. On suositeltavaa, että Android-mobiililaitteessa on Android OS -versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi. Sovellus on optimoitu älypuhelimille, joiden näytön tarkkuus on 1080 x 1920 kuvapistettä. Sovelluksen ikkunat eivät välttämättä näy oikein muilla tarkkuuksilla.

ReSound Smart -sovellus

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 8

Sovelluksen voi ladata vain edellä mainittuihin laitteisiin. Edellä mainittujen puhelinten maakohtaisissa versioissa, kuten Galaxy S5 Active tai Galaxy S5 Mini, on paikallisen operaattorin tekemiä muutoksia, joten emme voi taata niiden täydellistä yhteensopivuutta.

Jos käytät maakohtaista versiota ja suora yhteys kuulokojeisiin toimii, toistaiseksi ei ole suositeltavaa päivittää Android OS 6.0.1 -versioon tai uudempaan. On suositeltavaa, että Android-mobiililaitteessa on Android OS -versio 5.0 (Lollipop) tai uudempi.

Kuulokojeisiisi on ehkä päivitettävä uusin laiteohjelmisto, jotta ne ovat yhteensopivia sovelluksen kanssa. Audionomi voi tehdä tämän päivityksen.

Ohjaaminen tuetun sovelluksen avulla:

Jos ReSound-kuulokojeesi tai älypuhelimesi ei ole yhteensopiva ReSound Smart 3D- tai ReSound Smart -sovelluksen kanssa, käytä ReSound Control -sovellusta ja ReSound Phone Clip+ -laitetta.

Yhteensopivuus: Android-laitteet, jossa käyttöjärjestelmän versio 2.3.5 tai uudempi, ja Bluetooth-versio 2,0 Toiminta on tarkastettu tietyissä HTC-, Huawei-, LG-, Motorola-, Samsung- ja Sony-laitemalleissa.