Kuulokojeiden yhdistäminen

ReSound Smart -teknologia mahdollistaa älykkäät yhteydet sekä digitaalisten kuulokojeittesi yhdistämisen sovelluksiin, lisälaitteisiin ja muihin älylaitteisiin. Yhdistämme sinut ympäristöösi laadukkaalla äänellä, jota voit säätää yksilöllisesti. Digitaaliset ReSound-kuulokojeet ovat Made for iPhone -kuulokojeita. Ne voi yhdistää iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja tiettyihin Android-laitteisiin.

Yhdistäminen

1. Tarkista paristo

Aseta ReSound Smart -kuulokojeeseen uusi paristo. Pidä paristokotelon kansi auki, jotta kuulokoje ei voi käynnistyä.

2. Käynnistä Bluetooth

Tuo ohjauskeskus näkyviin pyyhkäisemällä näytön alalaidasta ylöspäin. Napauta Bluetooth-kuvaketta.

3. Kuulokojeiden tunnistaminen

Kuulokojeiden tunnistaminen. Kun Bluetooth-yhteys on otettu käyttöön, napauta Yleistä ja Käyttöapu. Sulje paristokotelon kansi, jotta kuulokoje käynnistyy ja iPhone, iPad tai iPod touch voi tunnistaa sen. Napauta Kuulokojeet.

4. Yhteyden muodostaminen

Kun kuulokojeesi nimi ja mallinumero tulee näkyviin, napauta sitä. Kun yhteys on muodostunut, kuulokojeesi näkyy valintamerkillä korostettuna. Nimen väri vaihtuu mustasta siniseksi. Napauta Parita. Kun paritat kahteen kuulokojeeseen, erilliset parituspyynnöt tulevat näkyviin. Toisen pyynnön tuleminen näkyviin voi kestää muutaman sekunnin, kun ensimmäinen paritus on alkanut. Kun yhteys on muodostettu, näet yhteyden tilan Kuulokojeet-sivulla.
Katso myös: Laitteen yhteensopivuus

ReSound-sovellukset

ReSound tarjoaa maksuttomia sovelluksia, jotta saat yksilöllisen kuulokojeiden käyttökokemuksen älylaitteesi avulla. Digitaaliset ReSound-kuulokojeet ja sovellukset mahdollistavat kuulosi hallinnan. Voit säätää äänenvoimakkuutta, valita tilanneohjelman, parantaa ääntä, löytää kadonneet kuukojeet ja saada tinnituksen hallintaan.
ReSound-sovellusten tuki
ReSound Smart -kuulokojesovellusta käyttävä mies.

ReSound-lisälaitteet

Nykyään monet äänet ovat peräisin kaukaa eivätkä vieressäsi sijaitsevilta ihmisiltä. Lisälaitteidemme avulla voit siirtää ääntä ja hallita sitä. Tuomme sinut lähemmäs ihmisiä ja tärkeitä ääniä.
ReSound-lisälaitteiden tuki
Nainen käyttää ReSound-kuulokojeiden Multi Mic -lisälaitetta autossa.

Miten ReSound saa sinut tuntemaan olevasi tiiviimmässä yhteydessä?

Audionomi auttaa löytämään digitaaliset kuulokojeet ja lisälaitteet, joiden avulla olet yhteydessä maailmaan ja vuorovaikutuksessa sen kanssa.
Etsi audionomi
Liikeneuvottelu, puhelin pöydällä | ReSound-kuulokojeet