Kuulokojeiden yhdistäminen

ReSound Smart -teknologia mahdollistaa älykkäät yhteydet sekä digitaalisten kuulokojeittesi yhdistämisen sovelluksiin, lisälaitteisiin ja muihin älylaitteisiin. Yhdistämme sinut ympäristöösi laadukkaalla äänellä, jota voit säätää yksilöllisesti. Digitaaliset ReSound-kuulokojeet ovat Made for iPhone -kuulokojeita. Ne voi yhdistää iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin ja tiettyihin Android-laitteisiin.
Yhdistäminen
1. Tarkista paristo
Aseta ReSound Smart -kuulokojeeseen uusi paristo. Pidä paristokotelon kansi auki, jotta kuulokoje ei voi käynnistyä.
2. Käynnistä Bluetooth
Tuo ohjauskeskus näkyviin pyyhkäisemällä näytön alalaidasta ylöspäin. Napauta Bluetooth-kuvaketta.
3. Kuulokojeiden tunnistaminen

Kuulokojeiden tunnistaminen. Kun Bluetooth-yhteys on otettu käyttöön, napauta Yleistä ja Käyttöapu. Sulje paristokotelon kansi, jotta kuulokoje käynnistyy ja iPhone, iPad tai iPod touch voi tunnistaa sen. Napauta Kuulokojeet.

4. Yhteyden muodostaminen
Kun kuulokojeesi nimi ja mallinumero tulee näkyviin, napauta sitä. Kun yhteys on muodostunut, kuulokojeesi näkyy valintamerkillä korostettuna. Nimen väri vaihtuu mustasta siniseksi. Napauta Parita. Kun paritat kahteen kuulokojeeseen, erilliset parituspyynnöt tulevat näkyviin. Toisen pyynnön tuleminen näkyviin voi kestää muutaman sekunnin, kun ensimmäinen paritus on alkanut. Kun yhteys on muodostettu, näet yhteyden tilan Kuulokojeet-sivulla.
ReSound-sovellukset
ReSound tarjoaa maksuttomia sovelluksia, jotta saat yksilöllisen kuulokojeiden käyttökokemuksen älylaitteesi avulla. Digitaaliset ReSound-kuulokojeet ja sovellukset mahdollistavat kuulosi hallinnan. Voit säätää äänenvoimakkuutta, valita tilanneohjelman, parantaa ääntä, löytää kadonneet kuukojeet ja saada tinnituksen hallintaan.
ReSound Smart -kuulokojesovellusta käyttävä mies.
ReSound-lisälaitteet
Nykyään monet äänet ovat peräisin kaukaa eivätkä vieressäsi sijaitsevilta ihmisiltä. Lisälaitteidemme avulla voit siirtää ääntä ja hallita sitä. Tuomme sinut lähemmäs ihmisiä ja tärkeitä ääniä.
Nainen käyttää ReSound-kuulokojeiden Multi Mic -lisälaitetta autossa.
Miten ReSound saa sinut tuntemaan itsesi tiiviimmäksi osaksi omaa ympäristöäsi
Audionomi auttaa sinua löytämään digitaaliset kuulokojeet ja lisälaitteet, joiden avulla olet yhteydessä maailmaan ja vuorovaikutuksessa sen kanssa.
Liikeneuvottelu, puhelin pöydällä | ReSound-kuulokojeet