ReSound ENZO -tuki

ReSound ENZO -kuulokojepari.
ReSound ENZO on Made for iPhone -kuulokoje (MFi).  MFi-tekniikka ja kuulokojeen yhteydet tuovat tullessaan uusien mahdollisuuksien aikakauden. Kuulonalenema on merkinnyt monille syrjään jäämistä tekniikan tarjoamista yhteyksistä ja yhteydenpidosta. MFi-kuulokojeidemme ansiosta tämä on historiaa. Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa.

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Puhelun siirtäminen ReSound Smart Hearing -kuulokojeisiin.
Puhelun ottaminen vastaan ReSound Smart Hearing -kuulokojeiden avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Suosikin lisääminen ReSound Smart -sovelluksessa.
ReSound Smart -kuulokojeiden paristojen varauksen tarkistaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.

iPhone ja iOS

ReSound Smart -kuulokojeittesi ja iPhonen parittaminen.
Parituksen poistaminen Apple-laitteesta.
Sen tarkistaminen, onko ReSound Smart -kuulokojeet yhdistetty iPhoneen.
Bluetooth-toiminnon ottaminen käyttöön ennen ReSound Smart -kuulokojeen ja Apple-laitteen parittamista.
ReSound Smart -kuulokojeiden yhteyden siirtäminen ja Apple-laitteesta toiseen.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen iOS-toimintojen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen iOS-toimintojen avulla.

Sijainti ja kartat

Omat sijainnit -asetusten käyttäminen ReSound Smart -kuulokojeissa ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Omien sijaintien nimien muokkaaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Satelliitti- ja karttanäkymien välillä vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Asetusten ottaminen käyttöön automaattisesti ReSound Smart -kuulokojeissa, kun palaat tallennettuun sijaintiin.

Äänen säätäminen

Elokuvan äänen siirtäminen ReSound Smart -kuulokojeisiin (Apple-laitteet).
ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden basso- ja diskanttiäänien säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen ReSound Smart -sovelluksessa.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.