Skip to main content

ReSound hjälper dig att höra - snabbt och enkelt!

GN Hearing Finland Oy/Ab och ReSound återförsäljare runtom i Finland erbjuder snabb och smidig privat hörselrehabilitering. Vi finns på ett telefonsamtals avstånd då du behöver skaffa moderna och kvalitativa hörapparater, eller vill ha information om hörselns betydelse för din hälsa. Privat hörselvård är en bra investering som alternativ till offentlig rehabilitering, särskilt om du är intresserad av den senaste tekniken inom branschen och bästa möjliga ljudkvalitet.
Din hörsel, ditt val
Din hörselhälsa är i dina egna händer: du kan när som helst själv boka tid till privatmottagning hos en audionom. Till en offentlig hörcentral behöver man däremot remiss (idag 6 månaders vårdgaranti). 
 
Du väljer själv, med audionomens hjälp, hurdana hörapparater du vill ha. Om du vill kan du pröva flera olika modeller för att jämföra ljudkvalitet och bekvämlighet. Just dina örons anatomi och ditt audiogram (hörselkurva) bestämmer ändå ganska långt vilken modell som passar dig bäst. Tekniknivån, och med den prisklassen, väljer du enligt dina egna behov och preferenser. 
 
Du kan börja använda ditt individuellt tillpassade hörselsystem senast inom någon vecka, ibland till och med samma dag! I privata hörselbutiker får du information om alla tillgängliga hörselhjälpmedel. Förutom hörapparater finns det sofistikerade trådlösa tillbehör som hjälper dig att höra bekvämt och enkelt även i utmanande situationer - ja, i vissa fall till och med bättre än en normalt hörande. Boka tid till ReSounds privatmottagning i Esbo eller Helsingfors så berättar vi mera: tfn (09) 4777 9700.
ReSound-sovitus-LS-WL

Varför boka tid till privatmottagning?

Våra ReSound mottagningar i Esbo och Helsingfors erbjuder privat hörselundersökning och hörapparattillpassning. Vi har modern diagnostikapparatur, vänlig service och den nyaste tekniken inom hörapparater. Vi fokuserar på kvalitet och ständig verksamhetsutveckling. 

När man skaffar hörapparat, inleder man en långvarig vårdrelation. Våra kunder uppskattar särskilt vår vänliga, sakkunniga och personliga service. Vårt mål är att du alltid skall betjänas av samma audionom. Det tar tid att vänja sig vid hörapparater och den nya ljudbilden. Därför är det lättare att tala med en bekant audionom då man kommer in för kontroller eller justeringar.

Hos oss kan du handla tryggt! Vi har inget köptvång. Du får prova hörapparaterna hemma innan du du fattar ditt beslut.  

 
Boka tid till privat hörselvård
 • Tidsbokning vardagar kl. 9-11 och 14-15, tfn (09) 4777 9700
 • Övriga förfrågningar kl. 8:30-16:15, tfn (09) 4777 9700
Vår tidsbokning sker per telefon, så att vi ända från början kan ge dig personlig, behovsbaserad betjäning.
 
Under samtalet utreder vi om du först borde träffa en läkare, göra en hörselundersökning eller genast boka tid för samtal om hörapparater. Om du har ett audiogram (hörselkurva) som är högst 6 månader gammalt, behöver man inte alltid göra en ny hörselundersökning innan hörapparatutprovningen. 

På basen av din individuella situation kan du få en kostnadskalkyl på hörselrehabiliteringen. Hörapparater kostar ca 800-3300 euro/styck. Som privatkund står du själv för kostnaderna. 
 
Kontakta oss redan idag. 
Vi hjälper dig höra bättre - med service som du kommer att älska!
 
Här hittar du karta, kollektivtrafik och närmare kontaktuppgifter till våra ReSound-mottagningar:
map-650x410

Övriga Finland: Sök närmaste ReSound återförsäljare

Vi har ReSound återförsäljare runtom i landet som erbjuder vårt ReSound Smart hearing hörselsystem. Med hjälp av ett sökfält och en karta hittar du en audionom med privatmottagning nära dig. Sidan finns tyvärr tillsvidare enbart på finska.

Visste du? Nedsatt hörsel medför hälsorisker!

Visste du, att mer än 700 000 finländare lider av hörselnedsättning? Många av dem skull ha hjälp av en hörapparat - såväl under fritiden som i arbetslivet.
Dålig hörsel drabbar alla åldrar! Det är sant att hörseln ofta försämras med åldern, men också buller och sjukdomar orsakar hörselskada, även bland barn och unga. Hörselnedsättningen utsätter oss i sin tur för olika slags hälsorisker. Obehandlad hörselnedsättning ökar t.ex. risken att insjukna i depression och demens. Vad beror det på?

 • Om man hör dåligt anstränger man sig ständigt för att höra. Det tröttar ut och sänker vår prestationsnivå.
 • Om man är rädd att göra bort sig för att man hört fel, kanske man börjar undvika sociala situationer. Självkänslan lider och man kan känna sig ensam och isolerad. Avhållsamhet från aktiviteter och motion medför hälsorisker. 
 • Vår hjärna behöver ljudstimuli. Obehandlad hörselnedsättning kan leda till nedsättningar i vår kognitiva förmåga, speciellt hos äldre.

 Om man hör bra är det lättare att njuta av livet. Och dina närmaste har lättare att njuta av ditt sällskap. Börja ett bättre liv idag och boka tid för hörselundersökning.

Läs mera om ReSounds innovativa produkter på svenska under Sveriges ReSound hemsida. 

I vårt banbrytande Smart hearing hörselsystem ingår hörapparater, trådlösa hjälpmedel och gratis mobilappar. 
Allt för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse.
Värt att notera:

 • Hörselproblem är vanliga
 • Hörseln är viktig för vår hälsa
 • Det är viktigt att genast söka hjälp
 • Vi hjälper dig höra bättre!
  RESOUND SVERIGES PRODUKTSIDA