Support til ReSound Fjernbetjening 2

ReSound Remote Control 2.
ReSound Fjernbetjening 2 er nem at opsætte og anvende. Den bliver hurtigt en værdifuld del af din hverdag.

Downloads

For bedst at kunne støtte dig med at komme i gang, har vi lavet følgende supportmaterialer:

Brugsvejledningen downloader automatisk, når du klikker på den:

Brugsanvisning

Hyppigst stillede spørgsmål

Hvordan forbinder jeg min ReSound Fjernbetjening 2 til mine høreapparater?
Hvordan undgår jeg tilfældig aktivering af ReSound Fjernbetjening 2?
Hvor lang er rækkevidden for ReSound Fjernbetjening 2?
Vil begge høreapparater reagere, når jeg foretager ændringer på min ReSound Fjernbetjening 2?
Hvordan skifter jeg programmer ved hjælp af min ReSound Fjernbetjening 2?
Hvorfor justere jeg lydstyrken ved hjælp af ReSound Fjernbetjening 2?
Hvordan ændre jeg lydstyrken i kun et høreapparat?
Hvordan vender jeg tilbage til hjem-indstillinger?
Skal jeg skifte batterier i min ReSound Fjernbetjening 2, og hvodan gør jeg det?
Hvornår skal jeg skifte batterierne?
Hvorfor bliver det grafiske display blåt, når jeg foretager en ændring?
Er ReSound Fjernbetjening 2 vandtæt?
Hvorfor reagerer min ReSound Fjernbetjening 2 ikke på tastetryk?
Hvad hvis jeg har to forskellige programmer i mine høreapparater; Hvordan vender jeg tilbage til at have det samme program i begge apparater?

Video tutorials

Se, hvordan du får det bedste ud af dine høreapparater og deres smarte funktioner:

Se, hvor nemt det er at komme i gang med ReSound Fjernbetjening 2.
Se, hvor nemt det er at bruge ReSound Fjernbetjening 2.