Sådan håndterer du fjernbetjeninger fra ReSound

ReSound fjernbetjening på hvid baggrund
Fjernbetjeningerne fra ReSound er nemme at konfigurere og bruge. De bliver hurtigt en uvurderlig del af din hverdag.

ReSound Remote Control – Hyppigst stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i fjernbetjeningen?
Hvor lang tid holder batteriet?
Kan fjernbetjeningen genoplades?
Hvilket batteri bruger fjernbetjeningen?
Hvilken trådløs teknologi bygger fjernbetjeningen på?
Kan jeg selv skifte batteri, eller skal det gøres af en høreapparatspecialist?
Der er ingen tænd-/slukknap på fjernbetjeningen. Betyder det ikke, at batteriet hurtigt bliver afladet?
Der er ingen knaplåsning på fjernbetjeningen. Kan jeg ikke komme til at trykke på en knap ved et uheld, når fjernbetjeningen opbevares i lommen eller i en taske?
Der er tale om en trådløs enhed ... bør den ikke have flytilstand?
Fås der dummies uden funktionalitet til denne model?

ReSound Remote Control 2 - Hyppigst stillede spørgsmål

Hvordan forbinder jeg min ReSound Remote Control 2 til mine høreapparater?
Hvordan undgår jeg tilfældig aktivering af ReSound Remote Control 2?
Hvor lang er rækkevidden for ReSound Remote Control 2?
Vil begge høreapparater reagere, når jeg foretager ændringer på min ReSound Remote Control 2?
Hvordan skifter jeg programmer ved hjælp af min ReSound Remote Control 2?
Hvorfor justere jeg lydstyrken ved hjælp af ReSound Remote Control 2?
Hvordan ændre jeg lydstyrken i kun et høreapparat?
Hvordan vender jeg tilbage til hjem-indstillinger?
Skal jeg skifte batterier i min ReSound Remote Control 2, og hvodan gør jeg det?
Hvornår skal jeg skifte batterierne?
Hvorfor bliver det grafiske display blåt, når jeg foretager en ændring?
Er ReSound Remote Control 2 vandtæt?
Hvorfor reagerer min ReSound Remote Control 2 ikke på tastetryk?
Hvad hvis jeg har to forskellige programmer i mine høreapparater; Hvordan vender jeg tilbage til at have det samme program i begge apparater?