Kompatibilitet for ReSound Smart Hearing Høreapparater

Hvis du har et ReSound Smart Hearing høreapparat, kan du bruge ReSound Smart app til at skræddersy din høreoplevelse - så den passer perfekt til dine præferencer. Let. Diskret. Og direkte fra din telefon.

Du kan finde instruktioner om, hvordan du tilslutter dine Smart Hearing høreapparater til din Apple- eller Android-enhed, og hvordan du bruger ReSound Smart app ved at dowloade vores Connectivity Guide.

Du kan bruge ReSound Smart app med følgende ReSound Smart Hearing høreapparater:

• ReSound LiNX2
  • ReSound ENZO2
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart

ReSound Smart er kompatibel med følgende Apple enheder:

iPhone®
  • iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone SE*

iPad®
  • iPad Pro®
  • iPad Air® 2
  • iPad Air
  • iPad mini™ 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad mini with retina display
  • iPad® (5th generation)
  • iPad (4th generation)

• iPod® touch (6th generation)
  • iPod touch (5th generation)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

*Bemærk: iOS 11.4.1 er sammen med iPhone SE igen kompatibel med GN Hearings høreapparater.

Vi har bekræftet kompatibiliteten af ReSound Smart Hearing aids med iOS 11. Du kan også finde oplysninger om kompatibilitet mellem Apple-enheder i beskrivelsen af ReSound Smart app i App Store eller under ”Om ReSound Smart app” i appens indstillinger.

ReSound Smart er kompatibel med følgende Android enheder**:

Bemærk: Direkte stereo streaming, som er tilgængelig via iOS-platformen, er ikke tilgængelig via Android-platforme på nuværende tidspunkt. Android-brugere kan streame stereolyd ved hjælp af ReSound Telefonclip+, som giver dig mulighed for at forbinde dine ReSound høreapparater til en Bluetooth®-mobil.

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er kun kompatibel med ReSound Smart App til ReSound LiNX2 og ReSound ENZO2. Det kan være nødvendigt at give ReSound LiNX2 og ReSound ENZO2 enheder en simpel firmwareopdatering, inden den kan parres med Samsung Galaxy S8 og S8 Plus.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

**Alle telefoner skal køre enten Android KitKat (4.4.2 - 4.4.4), Lollipop (5.0 eller nyere) eller Marshmallow (6.0.1). Du kan også finde oplysninger om Android kompatibilitet i beskrivelsen af ReSound Smart app i Google Play eller under ”Om Smart Smart App” i appens Indstillinger. Bemærk: høreapparater skal muligvis opdateres til den nyeste firmware til at arbejde sammen med appen. Denne opdatering er tilgængelig via din høreapparatspecialist.

Hver undervariant af telefonerne anført ovenfor, f.eks. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 Mini, ændres lokalt, og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet for disse. Derfor er appen kun tilgængelig til download på kompatible enheder.
Hvis du allerede har en af undervarianterne og en direkte forbindelse til dine høreapparater, anbefaler vi, at du ikke opgraderer til Android OS 6.0.1 eller nyere for øjeblikket.

Du kan bruge ReSound Smart appen med et af de ReSound smart høreapparater, der er angivet nedenfor:

• ReSound LiNX2
  • ReSound LiNX™*
  • ReSound LiNX TS™*
  • ReSound ENZO2
  • ReSound ENZO™*
  • ReSound Up Smart

*ReSound LiNX 5, ReSound LiNX TS 5 og ReSound ENZO 5 apparater er ikke MFI-kompatible.

†ReSound LiNX, ReSound LiNX2 og ReSound ENZO apparater, der er bestilt inden maj 2015, kan have brug for en firmware update, inden der er kompatible med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Hvis du oplever parringsproblemer med ovenstående apparater og iPhone modeler, bedes du kontakte din høreapparatspecialist, som kan hjælpe med en opdatering af firmwaren.