Kompatibilitet for ReSound Smart 3D og Smart Hearing Høreapparater

Smart Hearing™ vil ændre den opfattelse, du har om høreapparater. Du kan personliggøre din lytteoplevelse med ReSound Smart 3D™ app, så du får mest muligt ud af dine høreapparater. Det eneste, du behøver at gøre, hvis du ønsker en hurtig justering, er, at trykke en gang på hovedskærmen på din telefon.

Du kan bruge ReSound Smart 3D app sammen med følgende ReSound Smart Hearing høreapparater:

• ReSound LiNX Quattro
  • ReSound LiNX 3D
  • ReSound ENZO 3D

Du kan finde instruktioner om, hvordan du tilslutter dine Smart Hearing høreapparater til din Apple- eller Android-enhed, og hvordan du bruger ReSound Smart 3D app ved at dowloade vores Connectivity Guide.

made for iphone diagram

ReSound Smart 3D er kompatibel med følgende Apple® enheder:

• iPhone®
    • iPhone Xs Max
    • iPhone Xs
    • iPhone Xr
    • iPhone X
    • iPhone 8 Plus
    • iPhone 8
    • iPhone 7 Plus
    • iPhone 7
    • iPhone 6s Plus
    • iPhone 6s
    • iPhone 6 Plus
    • iPhone 6
    • iPhone 5s
    • iPhone 5c
    • iPhone 5
    • iPhone SE*
  • iPad®
    • iPad Pro®
    • iPad Air® 2
    • iPad Air
    • iPad mini™ 4
    • iPad mini 3
    • iPad mini 2
    • iPad (5th generation)
    • iPad (4th generation)
  • iPod® touch (6th generation)
  • iPod touch (5th generation)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

*Bemærk: iOS 11.4.1 er sammen med iPhone SE igen kompatibel med GN Hearings høreapparater.

The ReSound Smart 3D app app kræver enheder, der kører på iOS 10.0 eller nyere. Du kan også finde oplysninger om Apple-enhedens kompatibilitet i beskrivelsen af ReSound Smart 3D app i App Store eller under ”Om ReSound Smart 3D app” i appens indstillinger.

Android streaming diagram

ReSound Smart 3D er kompatibel med følgende Android enheder**:

Bemærk: Direkte stereo streaming, som er tilgængelig via iOS-platformen, er ikke tilgængelig via Android-platforme på nuværende tidspunkt. Android-brugere kan streame stereolyd ved hjælp af ReSound Telefonclip+, som giver dig mulighed for at forbinde dine ReSound høreapparater til en Bluetooth®-mobil.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 3 Neo
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 9
  • DORO 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • HTC 10
  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20
  • Sony Xperia Z3

**Vi anbefaler, at din Android enhed kører Android OS version 5.0 (Lollipop) eller nyere. Du kan også finde oplysninger om Android-enhedens kompatibilitet i beskrivelsen af ReSound Smart 3D app på Google Play eller under ”Om ReSound Smart 3D app” i appens indstillinger.

Hvad er en smart bimodal høreløsning?

I samarbejde med Cochlear tilbyder vi den første og eneste smarte bimodale løsning, der er Made for iPhone.

Det betyder, at med en Cochlear™ Nucleus 7® lydprocessor og et kompatibelt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat*, kan du justere dine indstillinger og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS-enhed.

*Kun modellerne BTE og RIE understøtter en bimodal løsning

Tegning af ReSound Cochlear bimodal løsning.