Support til ReSound ENZO 3D

ReSound ENZO 3D er vores nyeste høreapparat til mennesker med kraftige til meget kraftige høretab.

Video tutorials

Se, hvordan du får det bedste ud af dine høreapparater og deres smarte funktioner:

Generelle indstillinger og funktioner

Orientering.

Sådan tjekker du, om dine høreapparater har et fladt batteri.
Sådan bruges "Find mit høreapparat".
Sådan ændrer du programmer.
Sådan bruger du "hurtig" knapperne.
Sådan tjekker du din trådløse forbindelse.
Sådan forbinder du dit ReSound høreapparat til en Apple enhed.

Brug af "Favoritter"

Sådan tilføjer du en Favorit.
Sådan ændre du Program- og Favoritnavne.
Sådan sletter du, omdøber eller ændrer placeringen af en eksisterende Favorit.
Sådan sletter du en eller alle dine Favoritter.
Sådan ændrer du indstillinger til Automatisk anvendelse eller Manuelt.
Sådan gemmer du justeringer for Sound Enhancer til en eksisterende Favorit.

Justering af lyd

Sådan justerer du lydstyrken.
Sådan justerer du lydstyrken på det tilbehør, du streamer fra.
Sådan justerer du bas og diskant.
Sådan bruger du Sound Enhancer til at justere støjreduktion og talefokus.
Sådan justerer du pitch og lydvariation.
Sådan vælger du Naturlyd.

ReSound Assist

Sådan accepterer og installerer du nye indstillinger med ReSound Assist.
Sådan anmoder du om service med ReSound Assist.
Sådan vender du tilbage til tidligere indstillinger, når du anvender ReSound Assist.