Support til ReSound LiNX &
ReSound LiNX TS
Pair of ReSound LiNX hearing aids.
ReSound LiNX er vores 3. generation af høreapparater, der er baseret på 2,4 GHZ teknologi, og den 1. generation af Made for iPhone (MFi) høreapparater.

Video guider
Se, hvordan du får det bedste ud af dine høreapparater og deres smarte funktioner:

Generelle indstillinger og funktioner
Sådan modtager du et telefonopkald med ReSound LiNX.
Sådan foretager du et telefonopkald med ReSound LiNX.
Sådan skifter du program i ReSound LiNX med ReSound Smart app.
Sådan tjekker du batterispændingen i ReSound LiNX med ReSound Smart app.
Sådan tjekker du batterispændingen i  ReSound LiNX ved hjælp af genvej.
Sådan tilføjer og fjerner du steder med ReSound Smart app i iPhone & iPad.

iPhone og iOS
Sådan parrer du din iPhone med ReSound LiNX.
Sådan tjekker du, at ReSound LiNX er forbundet med din iPhone.
Sådan streamer du film til ReSound LiNX.
Se hvilke  Apple enheder, der er kompatible med ReSound LiNX.

Justering af lyd

Sådan ændrer du lydstyrken i ReSound LiNX via ReSound Smart app.
Sådan justerer du bas og diskant i ReSound LiNX via ReSound Smart app.
Brug for personlig vejledning?
Vi arbejder tæt sammen med høreklinikker verden over, og kan hurtigt forbinde dig til en høreapparatspecialist i dit lokalområde.
ReSound hearing care professional interacting with a patient during an appointment.