ReSound Micro Mic -tuki

Kuulokojeen ReSound Micro Mic -lisälaite nähtynä sivulta.

ReSound Micro Mic voidaan yhdistää suoraan mihin tahansa langatonta toimintoa tukevaan ReSound-kuulokojeeseen. Kuulemisalue laajenee jopa 25 metriin, kun laitteiden välillä on näköyhteys.

Erittäin helppokäyttöinen ReSound Micro Mic voidaan parittaa kaikkien langatonta toimintoa tukevien ReSound-kuulokojeiden kanssa muutamassa sekunnissa. Nyt voit osallistua keskusteluun, vaikka taustalta kuuluisi melua. ReSound Micro Mic kannattaa ottaa mukaan keskustelun tueksi ostoksille, äänekkäisiin kahviloihin ja autoon.

Ladattavat materiaalit

Olemme laatineet kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa.

Kun napsautat tiedostoja, ne ladataan automaattisesti :

Käyttöohje

ReSound Multi Mic -tuki

Usein kysytyt kysymykset

Asetukset ja määrittäminen

Miten paritan kuulokojeet ja ReSound Micro/Multi Mic -laitteen?
Kuinka monien kuulokojeiden kanssa ReSound Micro/Multi Mic voidaan parittaa?
Kuinka pitkä viive lähetetyssä äänessä kuuluu?
Onko ReSound Micro/Multi Mic -laitteessa akku?
Kuinka moneen äänensiirtolaitteeseen kuulokojeeni voivat olla paritettuina samanaikaisesti?

Käyttäminen ja toiminnot

Miten ReSound Micro/Multi Mic käynnistetään ja sammutetaan?
Mistä huomaan, että ReSound Micro/Multi Mic on käynnistetty?
Mistä tiedän, että ReSound Micro/Multi Mic on ladattava?
Miten usein ReSound Micro/Multi Mic on ladattava?
Miten ReSound Micro/Multi Mic ladataan?
Miten äänensiirto käynnistetään?
Miten äänensiirto pysäytetään?
Mitä tapahtuu, jos meneillään on puhelu ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla, kun käytän ReSound Micro/Multi Mic -laitetta?
Miten muodostan yhteyden uudelleen, jos äänilähetyssignaali katoaa?
Miten ReSound Micro/Multi Mic -laitteen äänenvoimakkuutta säädetään?
Miten pitkän etäisyyden päähän ReSound Micro/Multi Mic -laitteesta ääni kuuluu?
Vaikuttaako äänenvoimakkuuden säätäminen äänilähteessä kuulokojeiden äänenvoimakkuuteen?
Minne ReSound Micro/Multi Mic kannattaa asettaa?
Voinko asettaa ReSound Micro/Multi Mic -laitteen puhujan eteen, jotta se lähettää ääntä, jonka haluan kuulla?
Voivatko muut langattomien kuulokojeiden käyttäjät kuunnella lähetettävää signaalia?
Voivatko muut ihmiset häiritä lähetettävää signaalia?
Siirtääkö ReSound Micro/Multi Mic ääntä seinien läpi?
Onko ReSound Micro/Multi Mic vesitiivis?

Vianhaku

Miksi ReSound Micro/Multi Mic -laitteen kautta siirrettävä ääni ei kuulu selkeästi?
Miksi ReSound Micro/Multi Mic -laitteen ja kuulokojeiden välisessä yhteydessä esiintyy häiriöitä?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön ReSound Micro Mic.
Katso, kuinka helposti ReSound Micro Micin käyttäminen sujuu.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.