ReSound Multi Mic -tuki

Kuulokojeen ReSound Multi Mic -lisälaite.

ReSound Multi Mic voidaan suoraan mihin tahansa langatonta toimintoa tukevaan ReSound-kuulokojeeseen. Kuulemisalue laajenee jopa 25 metriin, kun laitteiden välillä on näköyhteys.

Resound Multi Mic toimii kuten ReSound Micro Mic ja myös pöytämikrofonina. Sen voi yhdistää induktiosilmukka- ja FM-järjestelmiin. Siinä on pienoisliitäntä, johon voi yhdistää eri äänilaitteita, joten kuulokojeet toimivat kuulokkeina.

Usein kysytyt kysymykset

Asetukset ja määrittäminen

Miten paritan kuulokojeet ja ReSound Micro/Multi Mic -laitteen?
Kuinka monien kuulokojeiden kanssa ReSound Micro/Multi Mic voidaan parittaa?
Kuinka pitkä viive lähetetyssä äänessä kuuluu?
Onko ReSound Micro/Multi Mic -laitteessa akku?
Kuinka moneen äänensiirtolaitteeseen kuulokojeeni voivat olla paritettuina samanaikaisesti?
Mitä laitteita ReSound Multi Mic -laitteen linjatuloliitäntään voidaan yhdistää?

Käyttäminen ja toiminnot

Miten ReSound Micro/Multi Mic käynnistetään ja sammutetaan?
Mistä huomaan, että ReSound Micro/Multi Mic on käynnistetty?
Mistä tiedän, että ReSound Micro/Multi Mic on ladattava?
Miten usein ReSound Micro/Multi Mic on ladattava?
Miten äänensiirto käynnistetään?
Miten äänensiirto pysäytetään?
Mitä tapahtuu, jos meneillään on puhelu ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla, kun käytän ReSound Micro/Multi Mic -laitetta?
Miten muodostan yhteyden uudelleen, jos äänilähetyssignaali katoaa?
Miten ReSound Micro/Multi Mic -laitteen äänenvoimakkuutta säädetään?
Miten pitkän etäisyyden päähän ReSound Micro/Multi Mic -laitteesta ääni kuuluu?
Vaikuttaako äänenvoimakkuuden säätäminen äänilähteessä kuulokojeiden äänenvoimakkuuteen?
Minne ReSound Micro/Multi Mic kannattaa asettaa?
Voinko asettaa ReSound Micro/Multi Mic -laitteen puhujan eteen, jotta se lähettää ääntä, jonka haluan kuulla?
Toimiiko ReSound Multi Mic pöytämikrofonina?
Voivatko muut langattomien kuulokojeiden käyttäjät kuunnella lähetettävää signaalia?
Voivatko muut ihmiset häiritä lähetettävää signaalia?
Siirtääkö ReSound Micro/Multi Mic ääntä seinien läpi?
Onko ReSound Micro/Multi Mic vesitiivis?

Vianhaku

Miksi ReSound Micro/Multi Mic -laitteen kautta siirrettävä ääni ei kuulu selkeästi?
Miksi ReSound Micro/Multi Mic -laitteen ja kuulokojeiden välisessä yhteydessä esiintyy häiriöitä?
Miksi ReSound Multi Mic -laitteessa ei voi valita linjatulo- tai FM-tilaa?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön ReSound Multi Mic.
Katso, kuinka helposti ReSound Multi Mic -laitteen käyttäminen sujuu.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.