ReSound Phone Clip+ -tuki
ReSound Phone Clip Plus.
ReSound Phone Clip+ lähettää puhelut ja äänen suoraan kuulokojeisiisi kristallinkirkkaasti. Tulitikkurasian kokoinen ReSound Phone Clip+ kulkee kätevästi mukana. Se on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Siitä tulee nopeasti tärkeä osa arkeasi.
Ladattavat materiaalit

Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa. Kun napsautat käyttöohjetta, se ladataan automaattisesti.

Käyttöohje

Usein kysytyt kysymykset

Asetukset ja määrittäminen

Kuulokojeet ja ReSound Phone Clip+ on paritettava, jotta keskustelua varten muodostuu yksityinen linkki ja tiedot voidaan siirtää laitteiden välillä.

Audionomi pystyy parittamaan laitteet käyttämällä erityistä sovitusohjelmistoa.

Kuulokojeet ja ReSound Phone Clip+ voidaan parittaa myös toimimalla seuraavasti:

- painamalla ReSound Phone Clip+ -laitteen hopeanvärisen kannen alla sijaitseva valkoista parituspainiketta ja

- avaamalla ja sulkemalla kuulokojeen paristokotelojen kannet 20 sekunnin kuluessa.

ReSound Phone Clip+ on yhteensopiva useiden Bluetooth-laitteiden kanssa. Varmista laitteiden yhteensopivuus tarkistamalla, että ne tukevat vähintään seuraavia Bluetooth-profiileita: Handsfree ja Kuuloke. ReSound Phone Clip+ on yhteensopiva molempien profiilien kanssa.

ReSound Phone Clip+ saa kuulokojeesi toimimaan Bluetooth-yhteensopivien mobiililaitteiden ja lankapuhelimien kuulokkeina.

Paritus tehdään matkapuhelimella. Erilaisissa matkapuhelinmalleissa on erilaiset valikot. Jos paritus ei onnistu näiden yleisien ohjeiden avulla, katso lisätietoja matkapuhelimen käyttöohjeesta.

1. Käynnistä ReSound Phone Clip+ ja irrota sen hopeanvärinen kansi.

2. Siirry puhelimen valikossa sen yhteysasetuksiin. Paikanna Bluetooth-ominaisuus päävalikosta tai esimerkiksi Yhteydet-alivalikosta. Lisätietoja on mobiililaitteen käyttöohjeessa.

3. Varmista, että matkapuhelimen Bluetooth-toiminto on käytössä.

4. Ota käyttöön Bluetooth-paritustila kahdeksi minuutiksi painamalla pientä sinistä Bluetooth-parituspainiketta. Merkkivalo muuttuu siniseksi Bluetooth-parituksen ajaksi.

5. Etsi Bluetooth-laitteita matkapuhelimen avulla.

6. Matkapuhelin tuo näkyviin luettelon löytämistään Bluetooth-laitteista. Valitse luettelosta Kuulokojepuhelin-vaihtoehto.

7. Matkapuhelin voi pyytää syöttämään tunnusluvun. Jos näin tapahtuu, syötä 0000 (neljä nollaa).

ReSound Phone Clip+ laite paritetaan nyt matkapuhelimeen. Jotkut matkapuhelimet saattavat kysyä,
mikä Bluetooth-palvelu otetaan käyttöön. Valitse Kuuloke-vaihtoehto.

Kiinnitä Phone Clip+ esimerkiksi villapaitaan, takkiin tai muuhun vaatteeseen siten, että mikrofoniaukko osoittaa ylöspäin. ReSound Phone Clip+ voidaan myös ripustaa kaulaan mukana toimitetun lenkin avulla. Pidä laite 10–30 cm:n päässä suustasi.

Voit parittaa enintään 8 Bluetooth-laitetta ReSound Phone Clip+ -laitteeseen, mutta siihen voi olla yhdistettynä vain 2 Bluetooth-laitetta kerrallaan.

ReSound Phone Clip+ yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden kahteen Bluetooth-laitteeseen, joihin se oli yhdistetty.

Jos paritat uuden Bluetooth-laitteen, luettelo laitteista, joihin ReSound Phone Clip+ oli yhdistetty, tyhjennetään. Siksi aiemmat yhteydet täytyy lisätä käsin puhelimen Bluetooth-valikossa.

Esimerkki: Jos käytät puhelinta 1 yhdessä ReSound Phone Clip+ -laitteen kanssa ja paritat toisen puhelimen (2), puhelin 1 poistetaan yhdistettyjen laitteiden luettelosta ja se on lisättävä käsin puhelimen Bluetooth-valikossa.

Käyttäminen ja toiminnot

Käynnistä ReSound Phone Clip+ -laite siirtämällä virtakatkaisin ON-asentoon.

Katkaisimen pohjassa näkyy valkoinen I-kuvake, ja merkkivalo välähtää vihreänä 2,5 sekunnin välein.

Voit katkaista ReSound Phone Clip+ -laitteesta virran siirtämällä virtakatkaisimen ylöspäin OFF-asentoon.

Merkkivalo lakkaa vilkkumasta.

Ei. Kun paritat ReSound Phone Clip+ -laitteen ja Bluetooth-yhteensopivan puhelimen, vain näiden kahden Bluetooth-laitteen välille muodostuu yksityinen linkki. Kaikki tietoliikenne salataan salausavaimen avulla.
Muut lähellä sijaitsevat radiotaajuudella lähettävät laitteet voivat aiheuttaa häiriöitä . Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi muut Bluetooth-laitteet, langattomien verkkojen tukiasemat, mikroaaltouunit, itkuhälyttimet ja kaukosäätimet.
ReSound Phone Clip+ -laitteen akun kesto ja samalla laitteen käyttöaika vaihtelee laitteen käytön mukaan. Käyttöaika täyteen ladatulla akulla on keskimäärin 6 tuntia puhetta tai 80 tuntia valmiustilassa.
Voit ladata ReSound Phone Clip+ -laitteen yhdistämällä siihen latausjohdon. Kytke latausjohdon pistoke sähköpistorasiaan. Lataaminen täyteen kestää noin 3 tuntia.

Kyllä. Äänikomentoja voi käyttää, jos ne ovat käytettävissä puhelimessasi ja ne on määritetty.

Jos äänikomentojen käyttö on määritetty puhelimeesi, ne voidaan aktivoida pitämällä vastaus- ja lopetuspainiketta painettuna 2 sekuntia.

Kun matkapuhelimeesi soitetaan, Bluetooth-merkkivalo vilkkuu ja kuulet soittoäänen kuulokojeissasi. Voit vastata puheluun kahdella tavalla:

1) Voit vastata puheluun painamalla ReSound Phone Clip+ -laitteen vastaus- ja lopetuspainiketta. Jos käytät kahta kuulokojetta, soittajan ääni siirretään molempiin kuulokojeisiin.

2) Voit vastata puheluun myös painamalla matkapuhelimen vastauspainiketta.

Voit hylätä saapuvan puhelun painamalla ReSound Phone Clip+ -laitteen vastaus- ja lopetuspainiketta kaksi kertaa.

Lisäksi voit hylätä puhelun myös painamalla matkapuhelimen lopetuspainiketta.

Voit lopettaa puhelun ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla painamalla vastaus- ja lopetuspainiketta. Puhelu päättyy, ja kuulokojeissa otetaan käyttöön edellinen käytetty ohjelma.

Lisäksi voit lopettaa puhelun myös painamalla matkapuhelimen lopetuspainiketta.

Puhelu soitetaan samalla tavalla riippumatta siitä, onko Phone Clip+ käytössä vai ei. Näppäile numero puhelimen näppäimistön avulla tai valitse se muistista. Kun puhelu muodostuu, puhelimessa otetaan käyttöön äänilähetystila automaattisesti, ja kuulet soittoäänet kuulokojeissa.
ReSound Phone Clip+ -laitteen kyljessä on helppokäyttöinen äänenvoimakkuuden säätö (plus- ja miinuspainike). Sen avulla voit kasvattaa ja pienentää äänenvoimakkuutta. Joissakin puhelimissa voit käyttää myös puhelimen äänenvoimakkuuden säädintä. Äänenvoimakkuutta voi säätää myös ReSound Kauko-ohjaimen avulla (lisälaite) tai käyttämällä iPhone- tai Android-älypuhelinsovellusta.
Voit vaihtaa puhelimen soittoäänen. Kuulet sen, kun puhelin soi.
Kyllä. Voit ostaa lankapuhelimiin tarkoitetun Bluetooth-sovittimen. Se lähettää signaalit puhelimesta  ReSound Phone Clip+ -laitteeseen, josta ne lähetetään kuulokojeisiin. Puhelimen kuuloketta ei tarvitse nostaa.
Ei ole. Jos se altistuu vedelle tai kosteudella, muiden elektronisen laitteiden tavoin se saattaa vaurioitua. Jos ReSound Phone Clip+ altistuu vahingossa vedelle tai kosteudelle, kuivaa se pyyhkimällä kuivalla liinalla.

Vianhaku

a. ReSound Phone Clip+ saattaa olla liian kaukana laitteesta, johon yrität parittaa sitä. Siirrä laitteet lähemmäs toisiaan, ja yritä parittaa ne uudelleen.

b. Phone Clip+ ei ehkä ole paritustilassa.

Syitä voi olla useita:

1) ReSound Phone Clip+ -laitteesta on katkaistu virta. Kytke virta ReSound Phone Clip+ -laitteeseen.

2) ReSound Phone Clip+ -laitetta ja matkapuhelinta ei ole paritettu. Tee Bluetooth-paritustoimet, jotta ReSound Phone Clip+ -laitteen ja matkapuhelimen välille muodostuu Bluetooth-yhteys.

3) ReSound Phone Clip+ -laitteen ja matkapuhelimen välinen Bluetooth-yhteys on katkennut. Varmista, että Bluetooth on käytössä matkapuhelimessa. Muodosta ReSound Phone Clip+ -laitteen ja matkapuhelimen välille Bluetooth-yhteys uudelleen.

1) ReSound Phone Clip+ -laitteen ja kuulokojeiden välillä ei ehkä ole langatonta yhteyttä. Varmista, että ReSound Phone Clip+ -laitteen ja kuulokojeiden välillä on langaton yhteys.

1) Ehkä kuulokojeen paristossa on niin vähän virtaa, ettei äänensiirto ole mahdollinen. Vaihda kuulokojeen paristo uuteen.

ReSound Phone Clip+ -laite voi olla liian kaukana kuulokojeesta. Yritä siirtää ReSound Phone Clip+ -laite lähemmäs kuulokojeita.
Puhu suoraan mikrofoniin. Pidä se 10–30 cm:n päässä suustasi. Älä aseta ReSound Phone Clip+ -laitetta takin sisäpuolelle äläkä anna sen osua esimerkiksi vaatteisiin puhelun aikana.
Jos matkapuhelimessa on automaattinen vastaustoiminto ja se on otettu käyttöön,  voit vastaanottaa puheluita tarvitsematta koskea puhelimeen tai ReSound Phone Clip+ -laitteeseen.
Tiettyjä Bluetooth-puhelimia käytettäessä kaikki signaalit lähetetään yhdistettyyn Bluetooth-laitteeseen. Useimmissa puhelimissa tämä voidaan estää ottamalla puhelimessa käyttöön äänetön tila. Tällöin painikkeiden painaminen tai viestien ottaminen vastaan ei aiheuta ääniä puhelimessa.
ReSound Phone Clip+ on täysin yhteensopiva ReSound Verso- ja ReSound Up -tuoteryhmän kanssa.
Jos sitä käytetään langattomasti ReSound Alera -tuoteryhmän kanssa, kuulokojeet on ensin paritettava ReSound Kauko-ohjaimen 2 kanssa, jotta ReSound Phone Clip+ toimii kauko-ohjaimena.
Alera-kuulokojeita ei voi mykistää, eikä niihin voi siirtää stereoääntä.
  Opetusvideot
Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:
Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön ReSound Phone Clip+ -laite.
Katso, kuinka helppoa on käyttää ReSound Phone Clip+ -laitetta.
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.