ReSound Phone Clip+ -tuki

ReSound Phone Clip Plus.
ReSound Phone Clip+ lähettää puhelut ja äänen suoraan kuulokojeisiisi kristallinkirkkaasti. Tulitikkurasian kokoinen ReSound Phone Clip+ kulkee kätevästi mukana. Se on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Siitä tulee nopeasti tärkeä osa arkeasi.

Ladattavat materiaalit

Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa. Kun napsautat käyttöohjetta, se ladataan automaattisesti.

Käyttöohje

Usein kysytyt kysymykset

Asetukset ja määrittäminen

Miten paritan kuulokojeet ja ReSound Phone Clip+ -laitteen?
Mitä laitteita voi käyttää yhdessä ReSound Phone Clip+ -laitteen kanssa?
Miten paritan ReSound Phone Clip+ -laitteen ja matkapuhelimen?
Minne ReSound Phone Clip+ kannattaa asettaa?
Montako Bluetooth-laitetta voidaan parittaa ReSound Phone Clip+ -laitteeseen?

Käyttäminen ja toiminnot

Miten kytken virran ReSoundPhone Clip+ -laitteeseen?
Miten katkaisen virran ReSoundPhone Clip+ -laitteesta?
Voivatko muut Bluetooth-yhteensopivien puhelimien käyttäjät kuunnella keskustelujani?
Voivatko muut ihmiset häiritä keskusteluani tai puuttua siihen?
Kuinka kauan akku kestää?
Miten Phone Clip+ ladataan?
Voiko äänikomentoja käyttää ReSound Phone Clip+ -mikrofonin avulla?
Kuinka vastaan puheluun?
Kuinka hylkään puhelun?
Kuinka lopetan puhelun?
Miten soitan puhelun?
Kuinka säädän äänenvoimakkuutta?
Voiko soittoäänen vaihtaa?
Voinko puhua puheluita lankapuhelimen avulla nostamatta sen kuuloketta?
Onko ReSound Phone Clip+ vesitiivis?

Vianhaku

Miksi puhelimeni ei löydä ReSound Phone Clip+ -laitetta?
Miksi puhelimeni ei toimi yhdessä ReSound Phone Clip+ -laitteen kanssa parittamisen jälkeen?
Miksi yhteys katkeaa?
Miksi en kuule soittoääntä, kun minulle soitetaan?
Miksi soittajat eivät kuule ääntäni?
Miksi saapuvat puhelut siirretään kuulokojeisiini ilman suostumustani?
Miksi kuulokojeeni siirtyvät puhelintilaan, kun esimerkiksi selaan puhelimen valikkoa tai kirjoitan viestejä?
Miksi en voi mykistää ReSound-kuulokojeen mikrofonia käyttämällä ReSound Phone Clip+ -laitteen mykistyspainiketta?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön ReSound Phone Clip+ -laite.
Katso, kuinka helppoa on käyttää ReSound Phone Clip+ -laitetta.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.