ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen tuki

ReSound Kauko-ohjain 2.
ReSound Kauko-ohjain 2 on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Siitä tulee nopeasti tärkeä osa arkeasi.

Ladattavat materiaalit

Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa. Kun napsautat käyttöohjetta, se ladataan automaattisesti.

Käyttöohje

Usein kysytyt kysymykset

Miten ReSound Kauko-ohjain 2 ja kuulokojeet paritetaan?
Miten estän ReSound Kauko-ohjain 2 -laitetta aktivoitumasta vahingossa?
Kuinka kaukana kuulokojeista ReSound Kauko-ohjain 2 toimii?
Jos teen muutoksen ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla, reagoivatko molemmat kuulokojeet siihen?
Miten vaihdan ohjelman ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla?
Miten säädän äänenvoimakkuutta ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla?
Miten säädän vain yhden kuulokojeen äänenvoimakkuutta?
Miten palautan Koti-asetukset käyttöön?
Onko ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen paristot vaihdettava? Miten ne vaihdetaan?
Mitä paristojen vaihtaminen edellyttää?
Miksi grafiikka muuttuu siniseksi, kun teen muutoksen?
Onko ReSound Kauko-ohjain 2 vesitiivis?
Miksi ReSound Kauko-ohjain 2 ei reagoi painalluksiin?
Entä jos käytän kuulokojeissani kahta erilaista ohjelmaa? Miten voin siirtyä käyttämään molemmissa laitteissa samaa ohjelmaa?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön uusi ReSound Kauko-ohjain 2.
Katso, kuinka helppoa on käyttää uutta ReSound Kauko-ohjain 2 -laitetta.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.