ReSound-kaukosäätimien tuki

ReSound-kaukosäädin valkoisella taustalla.
ReSound-kaukosäätimien ottaminen käyttöön ja käyttäminen on helppoa. Niistä tulee nopeasti tärkeä osa arkeasi.

Kaukosäädin – usein esitetyt kysymykset

Mitä kaukosäätimen toimitukseen sisältyy?
Kuinka pitkään paristo kestää?
Voiko kaukosäätimen ladata?
Mitä paristoa kaukosäätimessä käytetään?
Mihin langattomaan tekniikkaan kaukosäädin perustuu?
Voinko vaihtaa pariston itse, vai onko audionomin vaihdettava se?
Kaukosäätimessä ei ole virtapainiketta. Eikö paristo tyhjene nopeasti?
Kaukosäätimen painikkeita ei voi lukita. Voinko painaa painikkeita vahingossa, kun kaukosäädin on esimerkiksi taskussa tai käsilaukussa?
Tämä on langaton laite… Eikö siinä pitäisi olla lentotila?
Onko tätä mallia saatavana esittelykappaleena, jossa ei ole toimintoja?

Kauko-ohjain 2 - Usein kysytyt kysymykset

Miten ReSound Kauko-ohjain 2 ja kuulokojeet paritetaan?
Miten estän ReSound Kauko-ohjain 2 -laitetta aktivoitumasta vahingossa?
Kuinka kaukana kuulokojeista ReSound Kauko-ohjain 2 toimii?
Jos teen muutoksen ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla, reagoivatko molemmat kuulokojeet siihen?
Miten vaihdan ohjelman ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla?
Miten säädän äänenvoimakkuutta ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen avulla?
Miten säädän vain yhden kuulokojeen äänenvoimakkuutta?
Miten palautan Koti-asetukset käyttöön?
Onko ReSound Kauko-ohjain 2 -laitteen paristot vaihdettava? Miten ne vaihdetaan?
Mitä paristojen vaihtaminen edellyttää?
Miksi grafiikka muuttuu siniseksi, kun teen muutoksen?
Onko ReSound Kauko-ohjain 2 vesitiivis?
Miksi ReSound Kauko-ohjain 2 ei reagoi painalluksiin?
Entä jos käytän kuulokojeissani kahta erilaista ohjelmaa? Miten voin siirtyä käyttämään molemmissa laitteissa samaa ohjelmaa?

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.