ReSound TV-Lähetin 2 -laitteen tuki

Kuulokojeiden ReSound TV-Lähetin 2 -lisälaite.
ReSound TV-Lähetin 2 saa kuulokojeesi toimimaan kuin langattomat kuulokkeet. Se siirtää stereoääntä televisiosta, stereolaitteistosta tai tietokoneesta suoraan kuulokojeisiisi.

Ladattavat materiaalit

Olemme laatineet tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa.

Kun napsautat tiedostoja, ne ladataan automaattisesti :

Käyttöohje

Usein kysytyt kysymykset

Asetukset ja määritykset

Miten paritan kuulokojeet ja ReSound TV-Lähetin 2 -laitteen?
Kuinka pitkä viive lähetettävässä äänessä kuuluu?
Onko ReSound TV-Lähetin 2 -laitteessa akku?
Montako ReSound TV-Lähetin 2 -laitetta voin käyttää kotonani?
Mitä laitteita TV Lähetin 2 -laitteeseen voidaan yhdistää?
Kuinka monien kuulokojeiden kanssa ReSound TV-Lähetin 2 voidaan parittaa?
Minne ReSound TV-Lähetin 2 kannattaa asettaa?
Miten yhdistän ReSound TV-Lähetin 2 -laitteen televisioon, stereolaitteistoon ja tietokoneeseen?
Miten usein ReSound TV-Lähetin 2 -laite täytyy ladata?

Käyttäminen ja toiminnot

Miten äänensiirto käynnistetään?
Miten äänensiirto pysäytetään?
Miten muodostan yhteyden uudelleen, jos siirrettävä signaali katoaa?
Äänenvoimakkuuden säätö
Miten kauas ReSound TV-Lähetin 2 -laitteesta ääni kuuluu?
Vaikuttaako äänilähteen äänenvoimakkuus kuulokojeiden äänenvoimakkuuteen?
Voinko puhua puhelimessa, kun katselen televisiota?
Kuulenko puhelimen soivan, kun katselen televisiota?
Miten vastaan puheluun, kun katselen televisiota?
Kuulenko puhelimen soivan, kun katselen televisiota?
Onko ReSound TV-Lähetin 2 vesitiivis?

Vianhaku

Miksi television ääni ei kuulu selkeästi?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Katso, kuinka helppoa on ottaa käyttöön uusi ReSound TV-Lähetin 2.
Katso, kuinka helppoa on käyttää uutta ReSound TV-Lähetin 2 -laitetta.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.