ReSound Smart 3D -sovelluksen tuki

Resound Smart 3D app
The new ReSound Smart 3D app allows you to personalise and control your hearing aids in all kinds of environments and situations.

Usein kysytyt kysymykset

Yhteensopivuus

Onko älypuhelimeni yhteensopiva ReSound Smart 3D -sovelluksen kanssa?
Ovatko kuulokojeeni yhteensopivia ReSound Smart 3D -sovelluksen kanssa?
Miten voin tarkistaa, onko Android-laitteeni yhteensopiva ReSound Smart 3D -sovelluksen kanssa?

Aloittaminen

Miten paritan sovelluksen kuulokojeisiini?
Yritän yhdistää Android-laitteeseen ensimmäistä kertaa, mutta yhteys ei muodostu. Mitä minun tulisi tehdä?
Yritän yhdistää Apple-laitteeseen ensimmäistä kertaa, mutta yhteys ei muodostu. Mitä minun tulisi tehdä?

Äänen säätäminen

Voinko säilyttää tekemäni äänen säädöt?
Miten palautan käyttöön alkuperäiset ohjelman asetukset, kun olen säätänyt ääntä?

ReSound Assist

Miten saan ReSound Assist -toiminnon käyttöön?
Mistä löydän audionomin minulle lähettämät asetukset?
Asensin uudet asetukset, mutta haluan palauttaa edelliset asetukset käyttöön.
Entä jos näkyviin tulee ilmoitus, jonka mukaan ReSound Assist -toimintoon ei saada yhteyttä?
Miten päivitän kuulokojeiden sovelluksen?
Kuulokojeisiini on saatavana päivitys. Miksi se ei näy sovelluksessa?

Yhteydet

Mitä teen, jos sovelluksen yhteys kuulokojeisiin katkeaa?

Äänensiirto

Miten siirrän ääntä iPhonesta, iPadista tai iPod touchista?
Miten siirrän ääntä Android-laitteesta?
Miksi en voi vaihtaa ohjelmia iPhonen avulla, kun meneillään on puhelu tai kuuntelen musiikkia?

Muu

Mikä esittelytila on?

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Suuntaaminen:

Kuulokojeittesi pariston tilan tarkistaminen
Kuulokojeen löytäminen:
Ohjelmien vaihtaminen:
Langattoman yhteyden tarkistaminen:
 Pikapainikkeiden käyttäminen
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja Apple-laitteen parittaminen:

Äänen säätäminen

Äänenvoimakkuuden säätäminen:
Äänensiirtolisälaitteen äänenvoimakkuuden säätäminen:
Basso-, keski- ja diskanttiäänien säätäminen:
Taajuuden muodon ja äänen vaihtelun säätäminen:
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen meluvaimennuksen ja puheeseen keskittymisen säätämiseen:
Luontoäänien valitseminen

Suosikkien käyttäminen

Uuden suosikin lisääminen:
Suosikin poistaminen ja nimen tai sijainnin vaihtaminen:
Yhden suosikin tai kaikkien suosikkien poistaminen:
Muutosten tekeminen suosikin automaattisesti tai käsin valitsemisen asetuksiin:
Ohjelmien ja suosikkien nimien muokkaaminen:
Sound Enhancer -säätöjen tallentaminen suosikkiin:

ReSound Assist

Uusien asetusten hyväksyminen ja asentaminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Avun pyytäminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Edellisten asetusten palauttaminen käyttöön ReSound Assist -toiminnon avulla:

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.