ReSound Smart 3D -sovelluksen tuki
Resound Smart 3D app
ReSound Smart 3D sovelluksen avulla voit yksilöidä ja säätää kuulokojeitasi erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa.

Usein kysytyt kysymykset

Yhteensopivuus

Tarkista osoitteesta www.resound.com/compatibility, onko laitteesi yhteensopiva.
ReSound ONE, ReSound Key, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO 3D, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX 3D -kuulokojeet ovat yhteensopivia. Jos käytät muita kuulokojeita, katso osoitteesta www.resound.com/compatibility, mitä sovellusta tulee käyttää.
Tutustu testattujen laitteiden luetteloon osoitteessa www.resound.com/compatibility. Jos laitettasi ei näy tässä luettelossa, toimi seuraavasti: Yhdistä kuulokojeet sovellukseen. Jos yhdistäminen onnistuu, yritä yhdistää kuulokojeet ja sovellus toisiinsa 2–3 kertaa sen varmistamiseksi, että yhteys pysyy vakaana parittamisen jälkeen. Jos yhdistäminen ei onnistu, katso lisätietoja Yritän yhdistää Android-laitteeseen ensimmäistä kertaa, mutta yhteys ei muodostu. Mitä minun tulisi tehdä? -kohdasta.

Aloittaminen

Se vaihtelee sen mukaan, käytätkö Apple- vai Android-laitetta:

- iPhone, iPad tai iPod touch: Parita kuulokojeet ja iOS-laite. Valitse Asetukset > Yleistä -> Käyttöapu - Kuulokojeet . Mobiililaite etsii kuulokojeesi. Avaa ja sulje kuulokojeiden paristokoteloiden kannet. Napauta, kun ne näkyvät näytössä. Kuulokojeet paritetaan, kun napautat Parita-painiketta (jos kuulokojeita on kaksi, napauta kaksi kertaa). Käynnistä sovellus ja noudata ohjeita.

– Android-laite: Käynnistä sovellus ja noudata ohjeita. Älä parita kuulokojeita ja laitteen käyttöjärjestelmää.

Tee seuraavat tarkistukset:

– Onko kuulokojeet paritettu muihin samassa huoneessa sijaitseviin älypuhelimiin? Jos on, pura tai unohda pariliitos muihin laitteisiin ennen parittamista uuteen laitteeseen.

- (ammattilaisille) Onko kuulokojeet yhdistetty Airlink/NOAHlink-laitteeseen ennen parituksen aloittamista? Jos on, irrota kuulokojeet laitteesta ennen parittamista uuteen laitteeseen.

– Onko kuulokojeisiin kytketty virta ennen parituksen aloittamista? Jos on, käynnistä kuulokojeet vasta kun parittaminen on aloitettu sovelluksessa.

– Onko kuulokojeet jo paritettu älypuhelimen Bluetooth-valikossa? Jos on, poista kuulokojeen pariliitos laitteesta, käynnistä kuulokojeet uudelleen ja parita ne sovelluksen valikossa.

– Tuleeko sovelluksessa näkyviin kehotus yrittää uudelleen parittamisen tai yhdistämisen aikana? Jos tulee, katkaise kuulokojeista virta ja yritä uudelleen. Jos yhteys ei muodostu ja laite ei ole sallittujen luettelossa, laite ei ole yhteensopiva.

– (ammattilaisille) Onko kuulokojeet yhdistetty Airlink/NOAHlink-laitteeseen ennen parituksen aloittamista? Jos on, irrota kuulokojeet laitteesta ennen parittamista uuteen laitteeseen.

Äänen säätäminen

Kyllä. Tietyssä ohjelmassa tehdyt äänen säädöt pysyvät voimassa, kunnes kuulokojeista katkaistaan virta. Voit tallentaa asetuksesi suosikiksi ja ottaa ne käyttöön automaattisesti, kun siirryt tiettyyn sijaintiin. Voit käyttää niitä koska tahansa valitsemalla kyseisen suosikin sovelluksen avulla.

Tekemäsi säädöt voi nollata neljällä tavalla:

1) Siirry Sound Enhancer -toimintoon ja napauta näytön alaosassa näkyvää nollauspainiketta. Tällöin kaikki säädöt äänenvoimakkuuden säätöä lukuun ottamatta nollataan.

2) Oletusasetusten merkit näkyvät äänenvoimakkuuden, meluvaimennuksen, puheeseen keskittymisen ja tuulisalvan liukusäätimien luona. Voit nollata asettamalla liukusäätimet näihin kohtiin. Diskantti-, keski- ja bassoäänien korostus on oletusarvoisesti nolla.

3) Jos olet ottanut pikapainikkeen käyttöön aloitusruudussa, voit poistaa sen käytöstä napauttamalla kyseistä painiketta uudelleen.

4) Voit käynnistää kuulokojeet uudelleen avaamalla ja sulkemalla niiden paristokotelojen kannet. Tällöin niissä otetaan käyttöön sovitetut asetukset.

ReSound Assist

Siirry ReSound Smart 3D -sovelluksessa Oma ReSound -valikkoon. Jos ReSound Assist -kohdan alla näkyy kohteita, yhteys on käytössä. Jos näet Ota ReSound Assist käyttöön -vaihtoehdon, muodosta yhteys napauttamalla sitä ja noudattamalla ohjeita. Jos valikossa ei näy ReSound Assist -kohtaa tai mielestäsi näkyvissä pitäisi olla enemmän kohteita, pyydä audionomiasi ottamaan ReSound Assist -toiminto käyttöön sovelluksessa. Huomaa, että ReSound Assist -toiminto on käytettävissä tietyillä markkina-alueilla.
Jos olet saanut sovelluksesta push-ilmoituksen, jonka mukaan käytettävissä on uusia asetuksia, siirry sovelluksessa Oma ReSound -kohtaan ja Omat pyynnöt ja uudet asetukset -kohtaan, jotta voit ladata uudet asetukset audionomiltasi.
Voit palauttaa edelliset asetuksesi. Siirry Oma ReSound -kohtaan, napauta Omat pyynnöt ja uudet asetukset -kohtaa ja napauta näytön alaosassa näkyvää Palauta edelliset asetukset käyttöön -painiketta. Voit palauttaa käyttöön uusimmat audionomin vastaanotolla sovitetut tai hänen lähettämänsä asetukset. Kun olet tehnyt valintasi, noudata ohjeita.

Toimi seuraavasti:

– Tarkasta, että verkkoyhteys on käytettävissä (langaton lähiverkko tai matkapuhelinverkko).

– Jos verkkoyhteys on käytettävissä mutta ReSound Assist ei näy, pyyhkäise alaspäin Oma ReSound -valikossa. Tällöin valikko päivitetään.

– GN Online Services voi olla tilapäisesti pois käytöstä. Jos teit edellä kuvatut tarkastukset, yritä myöhemmin uudelleen.

Kuulokojeiden ohjelmisto voidaan päivittää kahdella tavalla:
  • Käy audionomisi vastaanotolla. Hän tarkistaa ja päivittää laiteohjelmiston.
  • Päivitä kuulokojeohjelmisto Smart 3D -sovelluksen avulla. Valitse Oma ReSound -> Kuulokojeohjelmiston päivitys.
Kuulokojeohjelmiston päivittäminen edellyttää sovelluksen uusinta versiota. Siirry sovelluskauppaan ja varmista, että sovellus on ajan tasalla.

Ota ReSound Assist käyttöön. Siirry Oma ReSound -kohtaan ja valitse Ota ReSound Assist -käyttöön -vaihtoehto.

Yhteydet

Sovelluksen yhteyden katoamisen syynä on yleensä kuulokojeiden ja mobiililaitteen välisen yhteyden katkeaminen. Jos yhteys katkeaa, yhteyspainikkeessa näkyy punainen merkki. Saat ohjeet yhteyden muodostamiseksi uudelleen siirtymällä Yhteydet-ruutuun ja napauttamalla merkkiä.

Lisäksi voit poistaa Bluetooth-toiminnon käytöstä mobiililaitteessasi ja ottaa sen käyttöön uudelleen. Useimmissa mobiililaitteissa tämä tehdään ohjauspaneelissa pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alaosasta (Apple) tai alaspäin näytön yläosasta (Android). Poista Bluetooth-toiminto käytöstä napauttamalla sen kuvaketta, odota muutama sekunti ja ota se takaisin käyttöön napauttamalla uudelleen.

Äänensiirto

Made for iPhone -kuulokojeet voi yhdistää suoraan iOs-laitteisiin, kuten iPhone, iPad tai iPod touch esimerkiksi puheluiden ja musiikin siirtämiseksi niihin. Voit siirtää ääntä muihin kuin Made for iPhone -kuulokojeisiin ReSound Phone Clip+ -laitteen avulla. Lisätietoja on yhteyksien ja ReSound Smart 3D ™ -sovelluksen pikaohjeessa.

Jos Android-puhelimesi ja kuulokojeesi tukevat suoraa äänen siirtoa Android-laitteesta kuulokojeisiin, voit ladata ja asentaa ReSound Smart 3D sovelluksen, avata sen, ja painaa "aloita". Kun kuulokojeet on paritettu puhelimeesi, voit siirtää ääntä suoraan niihin. Jos kuulokojeesi tai Android-laitteesi ei tue suoraa äänen siirtoa, voit käyttää ReSound PhoneClip+ lisälaitetta äänensiirtoon.

Tee näin:

1. Varmista, että kuulokojeesi ohjelmisto on päivitetty. Käytä "kuulokojeen ohjelmistopäivitys" sovelluksesi Minun Resound valikossa.

2. Varmista, että sinulla on viimeisin versio ReSound Smart 3D sovelluksesta, ja että paritat Android-laitteeseen, joka tukee suoraa äänensiirtoa Android-laitteesta kuulokojeisiin.

3. Mene puhelimesi Bluetooth valikkoon ja pura paritus kuulokojeisiin.

4. Avaa sovellus ja se aloittaa automaattisesti parittaa laitteita.

Android puhelin, jossa on Android versio 10 tai uudempi

Puhelinvalmistajasi on ottanut käyttöön suoran äänensiirron mahdollisuuden kuulokojeisiin.

ReSound ONE, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX Quattro kuulokojeet, joissa ohjelmisto 1.0.43 tai uudempi.

ReSound Smart 3D sovelluken verio 1.5.0 tai uudempi.

Kun siirrät ääntä suoraan iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteesta, kuulokojeissa otetaan automaattisesti käyttöön iPhone-ohjelma. Voit palata kuulokojeohjelmaan lopettamalla puhelun tai muun äänensiirron.

Muu

Kun otat esittelytilan käyttöön, voit käyttää sovellusta ilman yhteyttä kuulokojejärjestelmään. Tästä on hyötyä, kun sovellusta esitellään tai kokeillaan.
Esittelytilassa sovellukseen toimintaa jäljitellään aivan kuin kuulokojeisiin olisi muodostettu yhteys. Voit esimerkiksi vaihtaa ohjelmia ja säätää Sound Enhancer -toimintoa. Voit valita esittelytilan ja ottaa sen pois käytöstä sovelluksen Lisäasetukset-kohdassa.
  Opetusvideot
Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Suuntaaminen:

Kuulokojeittesi pariston tilan tarkistaminen
Kuulokojeen löytäminen:
Ohjelmien vaihtaminen:
Langattoman yhteyden tarkistaminen:
 Pikapainikkeiden käyttäminen
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja Apple-laitteen parittaminen:

Äänen säätäminen

Äänenvoimakkuuden säätäminen:
Äänensiirtolisälaitteen äänenvoimakkuuden säätäminen:
Basso-, keski- ja diskanttiäänien säätäminen:
Taajuuden muodon ja äänen vaihtelun säätäminen:
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen meluvaimennuksen ja puheeseen keskittymisen säätämiseen:
Luontoäänien valitseminen

Suosikkien käyttäminen
Uuden suosikin lisääminen:
Suosikin poistaminen ja nimen tai sijainnin vaihtaminen:
Yhden suosikin tai kaikkien suosikkien poistaminen:
Muutosten tekeminen suosikin automaattisesti tai käsin valitsemisen asetuksiin:
Ohjelmien ja suosikkien nimien muokkaaminen:
Sound Enhancer -säätöjen tallentaminen suosikkiin:

ReSound Assist
Uusien asetusten hyväksyminen ja asentaminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Avun pyytäminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Edellisten asetusten palauttaminen käyttöön ReSound Assist -toiminnon avulla:
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.