ReSound ENZO 3D

ReSound ENZO 3D on seuraava super power -käyttäjille tarkoitettu Smart Hearing -vaihe. Se on Made for iPhone (MFi) -kuulokoje, jolla kuulet kaikki itsellesi tärkeät äänet parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. Sen avulla voit myös lähettää ääntä suoraan iPhonesta, iPadista tai iPod touchista kuulokojeisiin.

Siksi voit vaivatta puhua puhelimessa ja hyöydyntää kaikki muutkin tekniikan tarjoamat yhteydet. Made for iPhone -kuulokojeillamme saat täydet yhteydet sinua ympäröivään maailmaan.
YHTEYKSIEN JA RESOUND SMART 3D -SOVELLUKSEN PIKAOPAS

Ladattavat tiedostot

Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa, jotta sinun on helpompi tutustua tähän uuteen yhteyksien maailmaan.

Kun napsautat tiedostoja, ne ladataan automaattisesti:

Käyttöohje

YHTEENSOPIVIEN LAITTEIDEN LUETTELO

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Suuntaaminen:

Kuulokojeittesi pariston tilan tarkistaminen
Kuulokojeen löytäminen:
Ohjelmien vaihtaminen:
 Pikapainikkeiden käyttäminen
Langattoman yhteyden tarkistaminen:
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja Apple-laitteen parittaminen:

Suosikkien käyttäminen

Uuden suosikin lisääminen:
Ohjelmien ja suosikkien nimien muokkaaminen:
Suosikin poistaminen ja nimen tai sijainnin vaihtaminen:
Yhden suosikin tai kaikkien suosikkien poistaminen:
Muutosten tekeminen suosikin automaattisesti tai käsin valitsemisen asetuksiin:
Sound Enhancer -säätöjen tallentaminen suosikkiin:

Äänen säätäminen

Äänenvoimakkuuden säätäminen:
Äänensiirtolisälaitteen äänenvoimakkuuden säätäminen:
Basso-, keski- ja diskanttiäänien säätäminen:
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen meluvaimennuksen ja puheeseen keskittymisen säätämiseen:
Taajuuden muodon ja äänen vaihtelun säätäminen:
Luontoäänien valitseminen

ReSound Assist

Uusien asetusten hyväksyminen ja asentaminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Avun pyytäminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Edellisten asetusten palauttaminen käyttöön ReSound Assist -toiminnon avulla:

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.