ReSound LiNX- ja ReSound LiNX TS

ReSound LiNX -kuulokojepari.
ReSound LiNX on Made for iPhone -kuulokoje (MFi).

MFi-tekniikka ja kuulokojeen yhteydet tuovat tullessaan uusien mahdollisuuksien aikakauden. Kuulonalenema on merkinnyt monille syrjään jäämistä tekniikan tarjoamista yhteyksistä ja yhteydenpidosta. MFi-kuulokojeidemme ansiosta tämä on historiaa. Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa.

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Puheluun vastaaminen ReSound LiNX -kuulokojeiden avulla.
Puhelun soittaminen ReSound LiNX -kuulokojeiden avulla.
ReSound LiNX -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
ReSound LiNX -kuulokojeiden paristojen varauksen tarkistaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
ReSound LiNX -kuulokojeiden paristojen varauksen tarkistaminen helppokäyttöpikakuvakkeen avulla.
Sijaintien lisääminen ja poistaminen ReSound Smart -sovelluksen ja iPhonen tai iPadin avulla.

iPhone ja iOS

ReSound LiNX -kuulokojeen ja iPhonen parittaminen.
ReSound LiNX -kuulokojeiden ja iPhonen yhteyden tarkistaminen.
Elokuvan äänen siirtäminen ReSound LiNX -kuulokojeisiin.
Apple-laitteiden ja ReSound LiNX -kuulokojeiden yhteensopivuuden saaminen selville.

Äänen säätäminen

ReSound LiNX -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
ReSound LiNX -kuulokojeiden basso- ja diskanttiäänien säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.