ReSound LiNX 3D -tuki

ReSound LiNX 3D -kuulokojepari.

ReSound LiNX 3D on Made for iPhone -kuulokoje (MFi).

Made for iPhone (MFi) -tekniikka ja kuulokojeen yhteydet tuovat tullessaan uusien mahdollisuuksien aikakauden. Kuulonalenema on merkinnyt monille syrjään jäämistä tekniikan tarjoamista yhteyksistä ja yhteydenpidosta. MFi-kuulokojeidemme ansiosta tämä on historiaa.

Opetusvideot

Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet

Suuntaaminen:

Kuulokojeittesi pariston tilan tarkistaminen
Kuulokojeen löytäminen:
Ohjelmien vaihtaminen:
 Pikapainikkeiden käyttäminen
Langattoman yhteyden tarkistaminen:
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja Apple-laitteen parittaminen:

Suosikkien käyttäminen

Uuden suosikin lisääminen:
Suosikin poistaminen ja nimen tai sijainnin vaihtaminen:
Muutosten tekeminen suosikin automaattisesti tai käsin valitsemisen asetuksiin:
Yhden suosikin tai kaikkien suosikkien poistaminen:
Sound Enhancer -säätöjen tallentaminen suosikkiin:
Ohjelmien ja suosikkien nimien muokkaaminen:

Äänen säätäminen

Äänenvoimakkuuden säätäminen:
Äänensiirtolisälaitteen äänenvoimakkuuden säätäminen:
Basso-, keski- ja diskanttiäänien säätäminen:
Taajuuden muodon ja äänen vaihtelun säätäminen:
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen meluvaimennuksen ja puheeseen keskittymisen säätämiseen:
Luontoäänien valitseminen

ReSound Assist

Uusien asetusten hyväksyminen ja asentaminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Avun pyytäminen ReSound Assist -toiminnon avulla:
Edellisten asetusten palauttaminen käyttöön ReSound Assist -toiminnon avulla:

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan kanssa.