Support for ReSound Control app

ReSound Control app.
Med ReSound Control app kan du justere lydstyrken i dine høreapparater - hurtigt og uden at du behøver at røre ved dine høreapparater.

Hyppigst stillede spørgsmål

Kom igang

I hvilke lande er appen tilgængelig i App Store eller Google Play?
Hvorfor kan jeg ikke finde appen i Google Play på min Android telefon?
Hvilket høreapparat behøver jeg for at anvende appen?
Hvorfor behøver jeg en ReSound Telefonclip+ for at bruge appen?
Jeg har den originale ReSound Telefonclip. Vil den fungere med appen?
Hvordan kan jeg vide, om jeg har en ReSound Telefonclip eller en ReSound Telefonclip+?
Hvilken mobil enhed skal jeg bruge, for at anvende appen?
Hvilket styresystem skal min mobile enhed have?
Hvordan tilslutter jeg min mobilenhed til min ReSound Telefonclip+?
Jeg har downloaded appen og forbundet min mobilenhed til min ReSound Telefonclip+. Hvad gør jeg nu?
Jeg har downloaded appen, men kan ikke finde den på min telefon?
Huskede du at deaktivere telefonens låselyde, tastaturklik og andre berøringslyde?
Hvorfor ser min app anderledes ud, end den gør på hjemmesiden?

Lydstyrke & mute

Hvad er forskellen på den hvide og den blå volumebar?
Kan jeg mute en lyd?
Kan jeg mute lyden på KUN mit højre eller venstre høreapparat?
Hvorfor kan jeg ikke se mute-funktionen på min app?
Hvordan justerer jeg lydstyrken på KUN min højre eller venstre høreapparat?
Hvordan nulstiller jeg lydstyrken tilbage til standardinstillinger?
Kan jeg anvende appen, til at justere lydstyrken på mine telefonopkald, eller når jeg streamer musik?
Hvad er de små 'huller' i volumebarerne?

Program

Hvorfor kan jeg ikke skifte program, når jeg hører musik eller når jeg taler i telefon?
Hvorfor kan jeg slet ikke skifte program?
Hvis jeg redigerer navnene på programmerne, vil min høreapparatspecialist kunne genkende dem?
Hvorfor har jeg mistet de personlige programnavne, jeg har indtastet?
Hvorfor ændrede programmets navn sig, da jeg valgte det?

Forbindelse

Jeg har tændt min ReSound Telefonclip+, men min mobile forbinder ikke via Bluetooth.
Min telefon er tilsluttet via Bluetooth til ReSound Telefonclip+, men appen siger, at den ikke er tilsluttet til høreapparatet?
Hvad betyder linjerne på linkskærmen?
Hvad betyder det røde udråbstegn på Link-knappen?

Andet

Kan jeg få appen på et andet sprog end engelsk?
Hvad er Demo-tilstand?
Hvordan sletter jeg appen?
ReSound Control app video tutorial thumbnail.

Nye niveauer af smart kontrol

Se hvordan du kan omdanne din iPhone til en høreapparat-fjernbetjening med ReSound Control app.
ReSound hearing care professional interacting with a patient during an appointment.

Har du brug for personlig assistance?

Vi arbejder med høreapparatspecialister over hele verden og kan hurtigt forbinde dig med en i dit område.