Support for ReSound Control app
ReSound Control app.
Med ReSound Control app kan du justere lydstyrken i dine høreapparater - hurtigt og uden at du behøver at røre ved dine høreapparater.

Hyppigst stillede spørgsmål

Kom igang

ReSound Control appen er tilgængelig i hele verden, undtagen: Bulgarien, Kroatien, Estland, Letland, Litauen, Slovakiet og Slovenien.
Det kan skyldes:

1. Nogle Android-telefoner og/eller styresystemer er ikke kompatible med ReSound Control-appen. Hvis du ikke kan se appen på Google Play, skyldes det, at appen ikke er kompatibel med din telefonmodel og/eller dit styresystem. Minimumskrav for styresystem er 2.3.5.

2. Appen er ikke tilgængelig i dit land. Se venligst spørgsmålet 'I hvilke lande er appen tilgængelig i App Store eller Google Play?'

Du skal bruge et ReSound trådløst høreapparat og en ReSound Telefonclip+, for at kunne bruge appen. Bemærk, at for at bruge appen med trådløse ReSound Alera™ høreapparater, skal fjernbetjeningsfunktionen på ReSound Telefonclip+ aktiveres, ved først at tilslutte høreapparaterne med en ReSound Fjernbetjening 2. Kontakt din høreapparatspecialist for at få hjælp.

Din mobiltelefon kommunikerer via Bluetooth til din ReSound Telefonclip+, præcis som alle andre Bluetooth hovedtelefoner. Din ReSound Telefonclip+ anvender GN ReSound proprietær 2,4 GHz trådløs teknologi, til at kommunikere med din høreapparaterne.

Skønt ReSound Telefonclip stadig er et værdifuldt telefontilbehør, er det kun ReSound Telefonclip+ der fungerer med appen.

ReSound Telefonclip+ har ekstra funktionalitet. Det betyder, at du vil finde en mute-knap samt en knap til programændringer på forsiden af din ReSound Telefonclip+. Klipsen på ReSound Telefonclip+ er også drejelig, mens klipsen på den originale ReSound Telefonclip er fikseret. ReSound Telefonclip+ blev lanceret December 2012.
iPhone/iPad/iPod touch eller Android smartphone/tablet. Vær opmærksom på at appen ikke er kompatibel med alle Android enheder.

iOS: Styresystem 7.0 eller nyere.
Android: Styresystem 2.3.5 eller nyere.
Vær opmærksom på at appen ikke er kompatibel med alle Android enheder, selvom kravene til styresystemet er opfyldt.

I appen vil du finde vejledning til tilslutning under "Settings". Du kan også gå tilbage til www.resound.com/control og downloade vores Quick Guide for tilslutning.

Du skal blot trykke på startikonet på startskærmen på din mobilenhed for at aktivere appen. En guide til begynde:

• Trin 1: "Vil du oprette forbindelse nu eller køre i demo-tilstand?" - Vælg forbindelsen nu.
  • Trin 1a: (Kun på Android) Påkrævede enheder: Vi informerer dig om, at du skal bruge ReSounds trådløse høreapparater og ReSound Telefonclip+ (frigivet december 2012) til at betjene appen.
  • Trin 2: Brugsbetingelser: Vi informerer dig om, at du bør gøre dig bekendt med den trykte brugervejledning til ReSound Telefonclip+. Det er nødvendigt at acceptere vilkårene for brug for at fortsætte.
  • Trin 3: Vi anbefaler, at du deaktiverer låselyde, tastaturklik og andre berøringslyde på din mobilenhed for at forbedre din brugeroplevelse. Dette gøres normalt under "Indstillinger" og "Lyd".
  • Trin 4: Du er klar til at anvende ReSound Control appen. Hvis du har brug for vejledning om, hvordan appen fungerer, eller hvordan du tilslutter til ReSound Telefonclip+, er disse oplysninger tilgængelige under "Indstillinger".
Du finder ReSound Control appen opført med dine andre apps, under navnet "Control".

Når ReSound Telefonclip+ registrerer, at der er lyd fra den mobile enhed, går den ud fra, at du vil høre lyden i dine høreapparater, så den automatisk ændres til et streamingprogram til telefon. Det ændres tilbage, når lyden stopper. Du kan begrænse dette ved at deaktivere unødige lyde, som fx låselyde, tastaturklik og andre berøringslyde (deaktiver under "Indstillinger" på din mobilenhed), og du kan også indstille SMS og andre advarsler til kun at vibrere.

Alle billeder på hjemmesiden viser iPhone versionen af ReSound Control appen. På Android telefoner kan appen se en smule anderledes ud, for at forblive tro mod platformen. Udseendet afhænger også af, hvordan hver Android-telefon er designet. Alle grundlæggende funktioner er de samme.

Lydstyrke & mute

Den hvide volumebar er til dine høreapparatmikrofoner. Den blå volumebar er til din streaming-enhed, ReSound TV Streamer 2 eller Mini Microphone, og/eller til dine telefonopkald og telefon musik. På ReSound Alera-enhederne ser du kun en slags lydstyrke - de justerer både høreapparat og streamervolumen på samme tid.

Ja, du kan mute en lyd fra høreapparatets mikrofon. Bare tryk på 'mute'-knappen. Dine muligheder for at mute lyde fra streaming enheder, er enten at skrue lydstyrken ned eller at vælge et program uden streaming.
Ja, du skal bare skubbe til højre eller venstre på volumeskærmen, og trykke på den 'halve' mute knap.
Hvis du anvender ReSound Alera trådløse høreapparater, er mute-funktionen ikke tilgælgenlig.
Skub til højre eller venstre på din volumeskærm og foretag din ønskede ændring. Bemærk, at hvis du har trådløse høreapparater, hvor volumensynkronisering er aktiveret, vil dine høreapparater altid synkronisere lydstyrken. Hvis du gerne vil kunne foretage ensidige lydstyrkejusteringer på appen, skal du forhøre dig hos din høreapparatspecialist ved dit næste besøg.
Skub enten volumebaren op eller ned indtil 'hullerne' er synlige i den øverste hvide bjælke, eller vælg programmet på programvalgskærmen igen.
Ja, med de fleste ReSound trådløse høreapparater, kan du ved hjælpe af de blå og hvide volumebarer på skærmen justere lydstyrken. For ReSound Alera høreapparater, vil lydstyrken ændres på både dine høreapparater og den streamede lyd.
Hullerne angiver din standard lydstyrkeindstilling.

Program

Når du modtager lyd fra din mobilenhed, skifter høreapparaterne automatisk til et streamingprogram. For at vende tilbage til et høreprogram, skal du afslutte dit telefonopkald.
Hvorfor ændrer mine høreapparater programmer ved meddelelsesadvarsler, tastaturbrug og låsning af telefonen?

Når ReSound Telefonclip+ registrerer, at der kommer lyd fra den mobile enhed, antager den, at du vil høre lyden i dine høreapparater, så den automatisk ændres til et streamingprogram til telefon. Det ændres tilbage, når lyden stopper. Du kan begrænse dette ved at deaktivere unødige lyde, fx. låselyde og tastaturklik (deaktiver under "Indstillinger" på din mobilenhed), og du kan også indstille SMS og andre advarsler til kun at vibrere.
Ja. Ændring af navne er kun lagret i appen. Når din høreapparatspecialist tilslutter dine høreapparater til sin fitting software på hans/hendes kontor, vil fitting softwaren overskrive de ændringer du har foretaget. Hvis du vil beholde de navne du har ændret, skal du enten bede din høreapparatspecialist om at indtaste dem i fitting softwaren, eller du skal ændre dem igen efter dit besøg.
Se venligst det forrige spørgsmål.
Hvis din høreapparatspecialist har indtastet navnene på dine programmer for dine høreapparater, som ikke er standard fra producenten, vil du se disse navne efter første gang du indtaster et program.

Forbindelse

Har du tilsluttet din ReSound Telefonclip+ med din mobile enhed? Hvis ikke, se venligst oplysninger på websidesiden for, hvordan du kommer i gang (www.resound.com/control). Hvis du allerede har forbundet de to enheder, burde tilslutningen starte automatisk. Hvis ikke, gå til indstillingerne for Bluetooth på din mobile enhed og klik "Hearing Aid Phone" for at tilslutte. De fleste mobile enheder viser et lille Bluetooth- eller hovedtelefon-ikon i øverste statuslinje, når de er aktivt tilsluttet.
I sjældne tilfælde kan det ske, at appen ikke kan etablere en Bluetooth-forbindelsen mellem telefonen og ReSound Telefonclip+. Prøv at slukke for ReSound Telefonclip+, vent 3 sekunder, og tænd den igen.
  • Grøn linje: Forbindelse etableret.
  • Rød mine med udråbstegn: Forbindelse mangler. Tryk på linjen for fejlfinding.
  • Grå prikket linje: Parring af streaming-enhed eksisterer, men enheden er ikke i øjeblikket forbundet. Tænd enheden for at oprette forbindelse til høreapparater.

Du mangler sandsynligvis en forbindelse mellem din mobile enhed og dit høreapparat. Tryk på knappen, og du vil se et overblik over forbindelserne mellem din mobilenhed, din ReSound Telefonclip+, dine høreapparater og din streaming-enhed (hvis du har en streaming-enhed tilsluttet). Hvis en bestemt forbindelse ikke er etableret, bliver linjen rød og har et udråbstegn på den. Tryk på udråbstegn eller den røde linje, for at få tips til, hvordan du genopretter forbindelsen.

Andet

Ja, appen er også tilgængelig på Tjekkisk, Dansk, Hollandsk, Finsk, Fransk, Tysk, Græsk, Ungarsk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Rumænsk, Spansk, Svensk, Kinesisk (Forenklet + Traditionel).
Aktivering af Demo-tilstand betyder, at du kan anvende appen uden forbindelse til høreapparatet, til demonstrationsformål eller bare for at prøve det. Du kan aktivere / deaktivere Demo-tilstand under "Indstillinger".
På en Apple-enhed: Sæt fingeren på app-ikonet på startskærmen og hold fingeren der, indtil app-ikonet begynder at ryste, og et lille 'x' vises. Tryk på 'x' for at slette appen. Bekræft sletning. Tryk derefter på knappen "Hjem" for at returnere din startskærm til normal.

På en Android-enhed: Måder at fjerne apps varierer på Android-enheder - se venligst din smartphone brugervejledning.