Support for ReSound Control app

Aloittaminen

Missä maissa sovellus on saatavana App Store- tai Google Play -myymälästä?
Miksi sovellus ei näy Google Play -myymälässä Android-puhelimeni avulla?
Mitkä kuulokojeet tarvitsen sovelluksen käyttämiseksi?
Miksi sovelluksen käyttäminen edellyttää ReSound Phone Clip+ -laitetta?
Minulla on alkuperäinen ReSound Phone Clip. Onko se yhteensopiva sovelluksen kanssa?
Mistä tiedän, onko minulla ReSound Phone Clip vai ReSound Phone Clip+?
Minkä mobiililaitteen tarvitsen sovelluksen käyttämiseksi?
Mikä käyttöjärjestelmä mobiililaitteessani on oltava?
Miten paritan mobiililaitteen ja ReSound Phone Clip+ -laitteen?
Olen ladannut sovelluken ja parittanut mobiililaitteen sekä ReSound Phone Clip+ -laitteen, Mitä teen seuraavaksi?
Olen ladannut sovelluksen, mutta en löydä sitä puhelimestani.
Muistitko poistaa käytöstä lukitus-, näppäimistö- ja muut kosketusäänet?
Miksi sovellus näyttää erilaiselta kuin sivuston aloitussivulla?

Äänenvoimakkuus ja mykistys

Miten valkoiset ja siniset äänenvoimakkuuspalkit eroavat toisistaan?
Voiko äänen mykistää?
Voinko mykistää VAIN vasemman tai oikean kuulokojeeni?
Miksi mykistystoiminto ei näy sovelluksessa?
Miten säädän VAIN vasemman tai oikean kuulokojeen äänenvoimakkuutta?
Miten palautan käyttöön äänenvoimakkuuden oletusasetukset?
Voinko säätää puhelimen äänenvoimakkuutta sovelluksen avulla puhelun ollessa meneillään tai kuunnellessani musiikkia?
Voinko säätää kuulokojeen äänenvoimakkuutta sovelluksen avulla puhelun ollessa tai kuunnellessani musiikkia?
Mitä pienet äänenvoimakkuuspalkeissa näkyvät aukot ovat?

Ohjelma

Miksi en voi vaihtaa ohjelmaa, kun meneillään on puhelu tai kuuntelen musiikkia?
Miksi en voi vaihtaa ohjelmia?
Jos teen muutoksia ohjelmien nimiin, pystyykö audionomi tunnistamaan ohjelmat?
Miksi menetin syöttämäni ohjelmien nimet?
Miksi ohjelman nimi vaihtui, kun valitsin sen?

Liitäntä

Olen kytkenyt virran ReSound Phone Clip+ -laitteeseen, mutta mobiililaite ei muodosta Bluetooth-yhteyttä.
Puhelimeni on yhdistetty Bluetooth-yhteyden avulla ReSound Phone Clip+ -laitteeseen, mutta sovelluksessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sitä ei ole yhdistetty kuuntelujärjestelmään.
Mitä Yhteys-ruudussa näkyvät viivat merkitsevät?
Miksi Yhteys-painikkeessa näkyy punainen huutomerkki?

Muu

Onko sovellus saatavana muilla kielillä kuin englanniksi?
Mikä esittelytila on?
Kuinka poistan sovelluksen?
ReSound Control -sovelluksen opetusvideon pikkukuva.

Fiksu hallinta nousee uudelle tasolle

Katsomalla tämän animaation opit tekemään iPhonesta® kuulokojeen kauko-ohjaimen ReSound Control -sovelluksen avulla.
ReSound-audionomi on vuorovaikutuksessa potilaan kanssa vastaanotollaan.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?

Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen lähellä sinua toimivan audionomin kanssa.