Support for ReSound Control app
Resound Control App iPhone 7

Aloittaminen

ReSound Control -sovellus on saatavana kaikkialla maailmassa seuraavia maita lukuun ottamatta: Bulgaria, Kroatia, Viro, Latvia, Liettua, Slovakia ja Slovenia.

Syitä voi olla kaksi.

1. Tietyt Android-puhelimet ja/tai -käyttöjärjestelmäversiot eivät ole yhteensopivia ReSound Control -sovelluksen kanssa. Jos sovellus ei näy Google Play -myymälässä, syynä on se, että sovellus ei ole yhteensopiva puhelimesi mallin ja/tai sen käyttöjärjestelmän kanssa. Käyttöjärjestelmän version tulee olla vähintään 2.3.5.
2. Sovellus ei ole saatavana maassasi. Katso Missä maissa sovellus on saatavana App Store- tai Google Play -myymälästä -kysymykseen annettu vastaus.

Sovelluksen käyttäminen edellyttää langatonta toimintoa tukevia ReSound-kuulokojeita ja ReSound Phone Clip+ -laitetta. Sovelluksen käyttäminen langatonta toimintoa tukevien ReSound Alera™ -kuulokojeiden avulla edellyttää, että ReSound Phone Clip+ -laitteen kauko-ohjaintoiminto on otettu käyttöön parittamalla kuulokojeet ja ReSound Kauko-ohjain. Kysy lisätietoja audionomilta.
Mobiililaite ja ReSound Phone Clip+ ovat toisiinsa yhteydessä Bluetooth-toiminnon avulla samalla tavalla kuin Bluetooth-kuulokkeet. ReSound Phone Clip+ muodostaa yhteyden kuulokojeisiin GN ReSoundin oman 2,4 GHz:n taajuutta käyttävän langattoman teknologian avulla.
Vaikka ReSound Phone Clip on hyödyllinen puhelimen lisälaite, vain ReSound Phone Clip+ toimii yhdessä sovelluksen kanssa.
ReSound Phone Clip+ sisältää lisätoiminnon. Siksi mykistys- ja ohjelmanvaihtamispainikkeet sijaitsevat ReSound Phone Clip+ -laitteen etuosassa. ReSound Phone Clip+ -laitteessa on kääntyvä kiinnike. Alkuperäisessä ReSound Phone Clip -laitteessa se on kiinteä. ReSound Phone Clip+ julkaistiin joulukuussa 2012.
iPhone/iPad/iPod touch tai Android-älypuhelin/tabletti. Sovellus ei ole yhteensopiva kaikkien Android-laitteiden kanssa.
iOS Käyttöjärjestelmäversio 7.0 tai uudempi. Android Käyttöjärjestelmäversio 2.3.5 tai uudempi. Sovellus ei ole yhteensopiva kaikkien Android-laitteiden kanssa, vaikka käyttöjärjestelmävaatimukset täytettäisiin.
Näet paritusohjeet sovelluksen Asetukset-kohdassa. Voit ladata parituspikaohjeen osoitteesta www.resound.com/control.

Käynnistä sovellus napauttamalla mobiililaitteen aloitusikkunassa näkyvää käynnistyskuvaketta. Seuraava jakso käynnistyy:

Vaihe 1: Yhdistetäänkö vai käytätkö esittelytilassa? Valitse yhteys.
Vaihe 1a: (Vain Android) Vaadittavat laitteet: Saat ilmoituksen, jonka mukaan sovelluksen käyttäminen edellyttää langatonta toimintoa tukevia ReSound-kuulokojeita ja ReSound Phone Clip+ -laitetta (julkaistu joulukuussa 2012).
Vaihe 2: Käyttöehdot: Näkyviin tulee kehotus tutustua painettuun ReSound Phone Clip+ -laitteen käyttöohjeeseen. Jatkaminen edellyttää, että käyttöehdot hyväksytään.
Vaihe 3: Näkyviin tulee suositus poistaa mobiililaitteesta käytöstä lukitus-, näppäimistö- ja muut kosketusäänet, jotta käyttäjäkokemus paranee. Tämä tehdään yleensä Asetukset- ja Äänet-kohdissa.
Vaihe 4: ReSound Control -sovelluksen käyttämisen voi aloittaa. Jos tarvitset lisätietoja sovelluksen toiminnasta tai ReSound Phone Clip+ -laitteen parittamisesta, nämä tiedot näkyvät Asetukset-kohdassa.

ReSound Control näkyy sovellusluettelossa.
Kun ReSound Phone Clip+ tunnistaa mobiililaitteesta siirrettävän äänen, se olettaa, että haluat kuunnella tätä ääntä kuulokojeiden avulla, joten se ottaa automaattisesti käyttöön äänensiirto-ohjelman. Kun ääntä ei enää siirretä, edellinen ohjelma palaa käyttöön. Tätä toimintaa voi rajoittaa poistamalla mobiililaitteen asetuksissa tarpeettomat äänet käytöstä, esimerkiksi lukitus-, näppäimistö- ja muut kosketusäänet. Voit myös määrittää, että tekstiviesti- ja muut ilmoitukset tulevat vain värinänä.
Aloitussivun kuvissa näkyy ReSound Control -sovelluksen iPhone-versio. Android-sovellus voi olla näyttää hieman erilaiselta. Lisäksi Android-puhelinten muotoilu vaikuttaa ulkonäköön. Kaikki perustoiminnot ovat samat.

Äänenvoimakkuus ja mykistys

Valkoiset äänenvoimakkuuspalkit viittaavat kuulokojeesi mikrofoneihin. Siniset äänenvoimakkuuspalkit viittaavat äänensiirtolaitteeseen, ReSound TV-Lähetin 2-laitteeseen, Minimikrofoniin ja/tai puheluihin ja puhelimen musiikkiin. ReSound Alera -laitteissa näkyy vain yhdenlaisia äänenvoimakkuuspalkkeja. Niiden avulla säädetään sekä kuulokojeen että äänilähetinlaitteen äänenvoimakkuutta.
Kyllä. Voit mykistää kuulokojeen mikrofoneista tulevan äänen. Napauta mykistyspainiketta. Voit mykistää äänensiirtolaitteesta lähetettävän äänen joko hiljentämällä äänenvoimakkuutta tai valitsemalla muun kuin äänensiirto-ohjelman.
Kyllä. Siirrä oikean- tai vasemmanpuoleista liukusäädintä ja paina mykistyspainikkeen puolikasta.
Jos käytät langattomia ReSound Alera -kuulokojeita, mykistystoiminto ei ole käytettävissä.
Siirrä oikean- tai vasemmanpuoleista liukusäädintä. Jos käytät langattomia kuulokojeita ja äänenvoimakkuuden synkronointi on käytössä, kuulokojeittesi äänenvoimakkuus synkronoidaan aina. Jos haluat säätää vain toisen kuulokojeen äänenvoimakkuutta sovelluksen avulla, kerro asiasta audionomille, kun käyt hänen vastaanotollaan seuraavan kerran.
Siirrä äänenvoimakkuuspalkkeja ylös tai alas, kunnes aukot näkyvät yläosan valkoisessa palkissa tai valitse ohjelma uudelleen.
Kyllä. Useimpia langattomia ReSound-kuulokojeita käytettäessä voit säätää äänenvoimakkuutta sinisten äänenvoimakkuuspalkkien avulla. ReSound Alera -kuulokojeita käytettäessä sekä molempien kuulokojeiden että siirretyn äänen äänenvoimakkuutta voidaan säätää.
Kyllä. Useimpia langattomia ReSound-kuulokojeita käytettäessä voit säätää kuulokojeiden äänenvoimakkuutta valkoisten äänenvoimakkuuspalkkien avulla. Jos käytät langattomia ReSound Alera -kuulokojeita, tämä toiminto ei ole käytettävissä.
Aukot ilmaisevat äänenvoimakkuuden oletusasetuksen.

Ohjelma

Kun mobiililaitteesta vastaanotetaan ääntä, kuulokojeissa otetaan automaattisesti käyttöön äänensiirto-ohjelma. Voit palata kuunteluohjelmaan lopettamalla puhelimen käyttämisen.

Kun ReSound Phone Clip+ tunnistaa mobiililaitteesta siirrettävän äänen, se olettaa, että haluat kuunnella tätä ääntä kuulokojeiden avulla, joten se ottaa automaattisesti käyttöön äänensiirto-ohjelman. Kun ääntä ei enää siirretä, edellinen ohjelma palaa käyttöön. Tätä toimintaa voi rajoittaa poistamalla mobiililaitteen asetuksissa tarpeettomat äänet käytöstä, esimerkiksi lukitusäänet ja näppäimistön napsahdusäänet. Voit myös määrittää, että tekstiviesti- ja muut ilmoitukset tulevat vain värinänä.

Kyllä. Ohjelmien muutetut nimet tallennetaan vain sovellukseen. Kun audionomi yhdistää kuulokojeesi sovitusohjelmistoon vastaanotollaan, tekemäsi muutokset pyyhkiytyvät pois. Jos haluat säilyttää antamasi nimet, pyydä audionomia syöttämään ne sovitusohjelmistossa tai muuta nimet uudelleen, kun olet poistunut vastaanotolta.
Katso edellä näkyvää vastausta.
Jos audionomi on antanut ohjelmille muut kuin valmistajan antamat nimet, ne tulevat näkyviin, kun siirryt ohjelmaan ensimmäisen kerran.

Liitäntä

Onko ReSound Phone Clip+ ja mobiililaite paritettu? Jos ei, katso aloitussivulta lisätietoja aloittamisesta (www.resound.com/control). Jos kaksi laitetta on paritetty, yhteyden pitäisi muodostua automaattisesti. Jos ei, siirry mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksiin ja muodosta yhteys napauttamalla Kuulokojepuhelin-painiketta. Kun yhteys on käytössä, useimpien mobiililaitteiden ylärivillä näkyy pieni Bluetooth- tai kuulokekuvake.
Joskus sovellus ei tunnista puhelimen ja ReSound Phone Clip+ -laitteen välistä Bluetooth-yhteyttä. Katkaise virta ReSound Phone Clip+ -laitteesta, odota 3 sekuntia ja kytke virta uudelleen päälle.
Vihreä viiva: yhteys on muodostettu. Punainen viiva ja huutomerkki: yhteys puuttuu. Saat vianhakuohjeita painamalla huutomerkkiä tai viivaa. Harmaa katkoviiva: Äänensiirtolaite on paritettu, mutta laitetta ei ole yhdistetty. Kytke kuulokojeisiin yhdistettävään laitteeseen virta.
Mobiililaitteen ja kuuntelujärjestelmän väliltä ilmeisesti puuttuu yhteys. Napauta painiketta. Näet yleiskatsauksen mobiililaitteen, ReSound Phone Clip+ -laitteen, kuulokojeiden ja äänensiirtolaitteen välisistä yhteyksistä (jos äänensiirtolaite on paritettu). Jos jokin yhteys puuttuu, viiva näkyy punaisena ja siinä näkyy huutomerkki. Saat neuvoja yhteyden muodostamiseksi napauttamalla huutomerkkiä tai punaista viivaa.

Muu

Kyllä. Sovellus on saatavana seuraavilla kielillä: tsekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, kreikka, unkari, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, romania, espanja, ruotsi ja kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen).
Kun otat esittelytilan käyttöön, voit käyttää sovellusta ilman yhteyttä kuulokojejärjestelmään. Silloin voi esitellä sitä tai kokeilla sen toimintaa. Esittelytilan voi poistaa käytöstä asetuksissa.

Apple-laite: Aseta sormi aloitusikkunassa näkyvän kuvakkeen päälle. Pidä sormea paikallaan kunnes kuvake alkaa täristä ja näkyviin tulee pieni x-kirjain. Voit poistaa sovelluksen napauttamalla x-kirjainta. Vahvista poistaminen. Voit palata aloitusikkunaan painamalla aloituspainiketta.

Android-laite: Sovellus poistetaan eri Android-laitteissa eri tavoin. Katso lisätietoja älypuhelimesi käyttöohjeesta.

Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.