Kontrollera att din mobiltelefon är kompatibel med hörapparaterna
Med ReSound hörapparater kan du streama ljud direkt från din mobiltelefon eller läsplatta och skräddarsy ljudinställningarna med apparna från ReSound.
Streaming till bimodal hörsellösning.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Få en guide till hur du kommer igång med din resa mot bättre hörsel, inspirerande användarberättelser och annan användbar information i din inbox!
Två ReSound LiNX 3D hörapparater.
Använda din iOS-enhet med dina hörapparater
Handsfree-samtal med iPhone och iPad

Med ReSound ONE har det blivit bekvämare än någonsin att hålla kontakten med omvärlden. Du kan prata i telefon med iPhone och iPad* och samtidigt ha händerna fria till annat. Du behöver inte hålla upp telefonen mot munnen. Se kompatibla enheter nedan. Kontakta din audionom för mer information om handsfree-samtal och ReSound ONE.

Direkt ljudstreaming (MFi)

Du kan ansluta ReSound trådlösa hörapparater till din iPhone, iPad eller iPod touch. Då kan du direktstreama telefonsamtal, musik och annat ljud, till exempel navigeringsanvisningar, från din enhet till hörapparaterna. När hörapparaterna är parkopplade med någon av de iOS-kompatibla enheter som listas nedan finns direkt ljudstreaming och grundläggande hörapparatsinställningar redan integrerade i enheten.

Skräddarsy hörapparaternas inställningar
Med apparna ReSound Smart 3D™ och Resound Smart™ kan du anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Enkelt. Diskret. Direkt från din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatibla iOS-enheter:

• iPhone 13 Pro Max*
  • iPhone 13 Pro*
  • iPhone 13*
  • iPhone 13 min*
  • iPhone 12 Pro Max*
  • iPhone 12 Pro*
  • iPhone 12*
  • iPhone 12 mini*
  • iPhone 11 Pro Max*
  • iPhone 11 Pro*
  • iPhone SE (generation 2)*
  • iPhone 11*
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9 tum)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)

• iPad Pro 12.9-inch (generation 5)*

• iPad Pro 11-inch (generation 3)

• iPad Pro 12.9-inch (generation 4)

• iPad Pro 12.9-inch (generation 3)

• iPad Pro 12.9-inch (generation 2)

• iPad Pro 12.9-inch

• iPad Pro 11-inch (generation 2)

• iPad Pro 11-inch

• iPad Pro 10.5-inch

• iPad Pro 9.7-inch

• iPad Air (generation 4)*

• iPad Air (generation 3)

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (generation 6)*
  • iPad mini (generation 5)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (generation 9)
  • iPad (generation 8)
  • iPad (generation 7)
  • iPad (generation 6)
  • iPad (generation 5)
  • iPod touch (generation 6)

* Kompatibel med ReSound ONE handsfree-samtal. Kräver iOS 15.3 och iPadOS 15.3 eller senare.

Systemkrav för appar: iOS 12 eller senare.

Apparna kan också användas på Apple Watch, men måste installeras på din iPhone för att fungera.

För Apple Watch krävs watchOS 5 och iOS 12 eller senare.

Använda din Android-enhet med dina hörapparater
Ljudstreaming

Om din Android-mobil och dina hörapparater stödjer ”Android Streaming to Hearing Aids”, kan du ladda ner och installera appen ReSound Smart 3D, starta appen och välja ”Komma igång”. När hörapparaterna har parkopplats med mobilen kan du streama ljud direkt.

Direkt ljudstreaming från Android-enheter finns tillgängligt på följande ReSound hörapparater:

Direktstreaming till Android* är en relativt ny teknisk lösning som kanske inte stöds av äldre mobilmodeller. Fråga din operatör/återförsäljare när du skaffar en ny mobil för att säkerställa att tjänsten stöds.

VIKTIGT MEDDELANDE

Vi har erfarit att vissa användare upplever problem med att streama och ansluta hörapparater efter att ha uppdaterat sin Android-telefon till version 12. Det verkar som att den ena hörapparaten avbryter anslutningen till Androidtelefonen vid återupprättad parkoppling.

Vi vill påpeka att anslutningsproblemen inte ligger i hörapparaterna eller appen, utan snarare i det anslutningsprotokoll mellan telefon och hörapparat som levereras av Android. Vi har utsett ett team av ingenjörer som arbetar på att lösa detta tillsammans med Android-leverantörerna för att säkerställa att hörapparatsanvändare åter kan njuta av en problemfri streamingupplevelse.

Medan det arbetas på att hitta en lösning så rekommenderar vi hörapparatsanvändare att vänta med att uppdatera till Android version 12. Så snart det finns en lösning informerar vi om detta här på sidan.
Android streaming-mobiler
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 10

* Streamingkompatibilitet med Android-enheter kräver minst Android v10 och Bluetooth 5.0 samt att funktionen har aktiverats av mobiltillverkaren och operatören. Informationen om kompatibilitet bör endast betraktas som riktlinjer. Även om ReSound strävar efter att uppnå kompatibilitet med alla enheter, kan ReSound inte garantera full kompatibilitet med alla Android-enheter.

Om Android-streaming inte stöds av hörapparaterna eller din Android-mobil kan du använda ReSound TelefonClip+ för att streama ljud. Med ReSound TelefonClip+ kan du ansluta dina ReSound hörapparater till en Android-enhet med Bluetooth v.2.0.

Skräddarsy hörupplevelsen
Du kan använda apparna ReSound Smart 3D och ReSound Smart för att anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Du kan snabbt justera ljudinställningarna i appen så att du alltid är redo att ta aktiv del i omgivningen. Apparna är gratis och finns att ladda ner på Google Play.
Ljudstreaming med digitala hörapparater

Kompatibla Android-enheter:

Följande Android-enheter är kompatibla med både
ReSound Smart 3D och ReSound Smart:

• Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra

Följande Android är kompatibla med appen
ReSound Smart 3D app:

• Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 7 T
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9
  • Samsung Galaxy A51

Appen ReSound Smart 3D finns att ladda ner för alla Android-enheter som har Android OS version 8.0 eller senare, men vi har bara verifierat kompatibiliteten med enheterna som finns listade ovan.

Kompatibilitet med ReSound Assist Live i ReSound Smart 3D appen kräver minst Android 8 eller senare.

Om dina ReSound hörapparater eller din smartphone inte är kompatibel med appen ReSound Smart 3D eller ReSound Smart kan du använda appen ReSound Control tillsammans med en ReSound TelefonClip+.

Kompatibilitet med ReSound TelefonClip+: Android-enheter med Android OS 2.3.5 eller senare och Bluetooth v 2.0. Funktionalitet verifierad på utvalda modeller från HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung och Sony.

Streaming till min smarta bimodala hörsellösning

I samarbete med Cochlear kan vi erbjuda en smart bimodal hörsellösning som säkerställer att du kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt till båda öronen från kompatibla iOS- och Android™-enheter. Det betyder att du med en Cochlear™ Nucleus 7® eller Kanso® 2 Sound Processor och en kompatibel ReSound hörapparat* (ReSound ONE, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D hörapparat) kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt till båda öronen från en kompatibel iOS- eller Android™-enhet.

För information om kompatibla mobiltelefoner, se avsnitten "Kompatibla iOS-enheter" och "Android streaming-mobiler" längre upp på denna sida.

*Endast BTE- och RIE-modeller har stöd för en smart bimodal lösning
^ Detta kräver att mobiltillverkaren har aktiverat Android Streaming to Hearing Aids
smart hearing alliance