Kontrollera att din mobiltelefon är kompatibel med hörapparaterna

Med ReSound hörapparater kan du streama ljud direkt från din mobiltelefon eller läsplatta och skräddarsy ljudinställningarna med apparna från ReSound.

Streaming till bimodal hörsellösning.

ReSound trådlösa hörapparater

Använda din iOS-enhet med dina hörapparater

Direkt ljudstreaming

Du kan ansluta ReSound trådlösa hörapparater direkt till din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan då streama telefonsamtal, musik och annat ljud från din enhet direkt till hörapparaterna.

Made for iPhone, iPad eller iPod touch (MFi)

När hörapparaterna är parkopplade med någon av de iOS-kompatibla enheter som listas nedan finns direkt ljudstreaming och grundläggande hörapparatsinställningar redan integrerade i enheten.
Ladda ner anslutningsguiden

Skräddarsy hörapparaternas inställningar

Med apparna ReSound Smart 3D™ och Resound Smart™ kan du anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Enkelt. Diskret. Direkt från din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatibla iOS-enheter:

• iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9 tum)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)

• iPad Air (generation 3)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (generation 5)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (generation 6)
  • iPad (generation 5)
  • iPad (generation 4)
  • iPod touch (generation 6) iPod touch (generation 5)

Apparna kan också användas på Apple Watch, men måste installeras på din iPhone för att fungera.

Systemkrav för appar: iOS 10 eller senare.

För Apple Watch krävs watchOS 3 och iOS 10.

Använda din Android-enhet med dina hörapparater

Ljudstreaming

Om din Android-mobil och dina hörapparater stödjer ”Android Streaming to Hearing Aids”, kan du ladda ner och installera appen ReSound Smart 3D, starta appen och välja ”Komma igång”. När hörapparaterna har parkopplats med mobilen kan du streama ljud direkt.

Direkt ljudstreaming från Android-enheter finns tillgängligt på följande ReSound hörapparater:
ReSound LiNX Quattro

Obs! Direkt ljudstreaming kräver minst Android 10 och Bluetooth® 5.0 och att Android Streaming to Hearing Aids har aktiverats av mobiltillverkaren.

Om du redan har parkopplat hörapparaterna till dina Android-enheter och sedan uppgraderar till Android 10, kan du behöva göra om parkopplingsprocessen. Klicka här för att läsa instruktionerna under frågan ”Jag får inte direkt Android-streaming att fungera – vad ska jag göra?”.

Om Android-streaming inte stöds av hörapparaterna eller din Android-mobil kan du använda ReSound TelefonClip+ för att streama ljud. Med ReSound TelefonClip+ kan du ansluta dina ReSound hörapparater till en Android-enhet med Bluetooth v.2.0.
Ladda ner anslutningsguiden
Ljudstreaming med digitala hörapparater

Skräddarsy hörupplevelsen

Du kan använda apparna ReSound Smart 3D och ReSound Smart för att anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Du kan snabbt justera ljudinställningarna i appen så att du alltid är redo att ta aktiv del i omgivningen. Apparna är gratis och finns att ladda ner på Google Play.
Ljudstreaming med digitala hörapparater

Kompatibla Android-enheter:

• Google Pixel 4*
  • Google Pixel 4 XL*
  • Google Pixel 3a*
  • Google Pixel 3a XL*
  • Google Pixel 3 XL*
  • Google Pixel 3*
  • Google Pixel XL
  • Samsung Galaxy S10*
  • Samsung Galaxy S10+*
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8

• Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO**
  • Sony Xperia Z3**
  • DORO 8030**
  • HTC 10**
  • HTC One M8**
  • HTC One M9**
  • Huawei Mate M8**
  • Huawei P9**
  • LG G5**
  • LG V20**

*Dessa Android-enheter stödjer Android Streaming med Android 10 eller senare
**Dessa Android-enheter fungerar endast med hörapparater som är anslutna via appen ReSound Smart 3D.

Appen ReSound Smart 3D finns att ladda ner för alla Android-enheter som har Android OS version 5.0 eller senare, men vi har bara verifierat kompatibiliteten med enheterna som finns listade ovan. Appen ReSound Smart finns endast tillgänglig för nedladdning på Google Play för enheter med verifierad kompatibilitet**.

Om dina ReSound hörapparater eller din smartphone inte är kompatibel med appen ReSound Smart 3D eller ReSound Smart kan du använda appen ReSound Control tillsammans med en ReSound TelefonClip+.

Kompatibilitet med ReSound TelefonClip+: Android-enheter med Android OS 2.3.5 eller senare och Bluetooth v 2.0. Funktionalitet verifierad på utvalda modeller från HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung och Sony.

Streaming till en bimodal hörsellösning

I samarbete med Cochlear kan vi erbjuda världens första och enda smarta bimodala hörsellösning som är Made for iPhone, iPad och iPod touch.

Det betyder att du med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor och en kompatibel ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D hörapparat* kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt till båda öronen från en kompatibel MFi-enhet.

*Endast BTE- och RIE-modeller har stöd för en bimodal lösning

I samarbete med Cochlear erbjuder vi även den första smarta bimodala hörsellösningen som möjliggör direkt ljudstreaming från kompatibla Android-telefoner.

Det betyder att du med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor och en kompatibel ReSound LiNX Quattro hörapparat kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt från Android-enheter som har Android version 10 och Bluetooth 5.0.

Obs! Detta kräver att mobiltillverkaren har aktiverat Android Streaming to Hearing Aids
smart hearing alliance