Kompatibilitet med ReSound wireless hearing aids hörapparater

Genom att kombinera världens bästa hörapparater med modern teknik är det möjligt att streama ljud från stort sett alla ljudkällor - och göra hörupplevelsen personlig - med ReSound wireless hearing aids hörapparater.

Koppla upp dig

Ladda ner anslutningsguiden för att hitta instruktioner i hur du parkopplar dina trådlösa hörapparater med din kompatibla iOS- eller Androidenhet, samt information om hur du använder ReSounds appar.

Ladda ner anslutningsguide

Streama ljud till dina trådlösa hörapparater

Direkt ljudstreaming - iOS

Du kan parkoppla din iPhone, iPad eller iPod touch med dina trådlösa ReSound hörapparater och streama telefonsamtal, ljudböcker och musik och andra ljud direkt till dina hörapparater.

Streaming Made for iPhone, iPad eller iPod touch

När dina hörapparater är parkopplade med någon av de kompatibla Appleenheterna i listan nedan, kan du streama ljud och justera basinställningar direkt i iOS.

MFi kompatibla Appleenheter:

iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone Xr
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12.9-inch)
iPad Pro (10.5-inch)
iPad Pro (9.7-inch)
iPad Air (3:e generationen)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5:e generationen)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (6:e generationen)
iPad (5:e generationen)
iPad (4:e generationen)

iPod touch (6:e generationen)
iPod touch (5:e generationen)

Ljudstreaming - Android

Direktstreaming från Android är möjligt med följande ReSound hörapparater:

• ReSound LiNX Quattro

Obs. Kräver minimum Android 10 och att Android Streaming for Hearing Aids har aktiverats av telefontillverkaren.

Om du har en tidigare version än Android 10 eller andra ReSound hörapparater kan du använda ReSound PhoneClip+ för att streama telefonsamtal, ljudböcker och musik till dina hörapparater.

Gör din hörupplevelse personlig

Kontroll av hörapparater - iOS och Android

Med apparna ReSound Smart 3D och Resound Smart kan du anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Enkelt. Diskret. Direkt på din mobiltelefon.

På iOS-enheter och utvalda Android-enheter kan du direktansluta till hörapparaterna och ändra inställningar. Se den kompletta listan över kompatibla enheter nedan
Hörapparatskontroller för ReSound-appar

Kontroll och personliga inställningar i appar

För att kunna kontrollera och göra din hörupplevelse personlig kan du ladda ner och använda apparna ReSound Smart 3D eller ReSound Smart. Se till att du väljer den app som passar till de ReSound hörapparater du använder.

Enheter kompatibla med ReSound Smart 3D och ReSound Smart

Kompatibla iOS-enheter

• iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone X
  • iPhone Xr
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12.9-inch)
  • iPad Pro (10.5-inch)
  • iPad Pro (9.7-inch)
  • iPad Air (3:e generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5:e generation)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (6:e generation)
  • iPad (5:e generation)
  • iPad (4:e generation)
  • iPod touch (6:e generation)
  • iPod touch (5:e generation)

ReSound Smart 3D app
är optimerad för iPhone 6. iOS 10 eller senare krävs.
Watch support kräver watch OS 3 och iOS 10.
ReSound Smart app
är optimerad för iPhone 6. iOS 8 eller senare krävs.
Watch support kräver watch OS 2 och iOS 9.

Kompatibla Android-enheter

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20

Appen kan laddas ner till alla Androidenheter, och enheterna nedan har även verifierad kompatibilitet.
Din Androidenhet kräver minimum Android OS version 5.0 (Lollipop) eller senare." Appen är optimerad för smartphones med en skärmupplösning på 1080x1920 pixels. Andra skärmupplösningar kan resultera i att appen inte visas optimalt.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

Variationer av telefoner i listan ovan, exempelvis Galaxy S5 eller Galaxy S5 mini har modifierats lokalt, varför vi inte kan garantera kompatibilitet med dessa varianter. Därför är appen endast möjlig att ladda ner från enheter med verifierad kompatibilitet. Om du redan har en av dessa undervarianter och har en fungerande anslutning till hörapparaterna rekommenderar vi att du tills vidare INTE uppgraderar till Android OS 6.0.1 eller senare. Vi rekommenderar att din Androidtelefon körs på Android OS version 5.0 - Lollipop eller senare.

Observera att dina hörapparater kan behöva en firmware uppdatering för att fungera med appen. Din audionom kan hjälpa dig med detta.

Ytterligare möjligheter för appstyrning:

Om dina ReSound hörapparater eller din smartphone inte är kompatibla med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart apparna kan du använda appen ReSound Control tillsammans med ett ReSound TelefonClip+

Kompatibilitet: Android enheter med OS 2.3.5 eller senare och Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet finns verifierad för utvalda enheter från HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung och Sony.

Vad är en smart bimodal hörsellösning?

I samarbete med Cochlear kan vi erbjuda världens första och enda smarta bimodala hörsellösning som är Made for iPhone-certifierad.

Det betyder att du med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor och en kompatibel ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D hörapparat* kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt till båda öronen från en kompatibel iOS-enhet.

*Endast BTE och RIE modellerna stödjer den bimodala lösningen
Ritning av ReSounds bimodala lösning med cochleaimplantat.