ReSound hörapparater kompatibilitet

Genom att kombinera världens bästa hörapparater med modern teknik kan ReSound Smart Hearing hörapparater användas för att streama praktiskt taget vilken ljudkälla som helst och justera hörapparaternas inställningar snabbt och smidigt.

Streama ljud till dina Smart hörapparater

Direkt ljudstreaming med iOS

Med ReSound Smart hörapparater kan du direktansluta till din iPhone, iPad, eller iPod touch. Du kan då streama telefonsamtal, ljudböcker och musik direkt till hörapparaterna.

Streaming Made for iPhone - MFi

När hörapparaterna är parkopplade med någon av de Apple-enheter som listas nedan är direkt ljudstreaming och grundläggande hörapparatsinställningar redan integrerade i iOS.

Apple-enheter med MFi:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12,9 tum)
iPad Pro (10,5 tum)
iPad Pro (9,7 tum)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (generation 5)
iPad (generation 4)

iPod touch (generation 6)
iPod touch (generation 5)

Ljudstreaming med Android

Om du har en Android-smartphone, använder du ReSound TelefonClip+ för att streama telefonsamtal, ljudböcker och musik till dina hörapparater.

Android streaming

För streaming till en Android-enhet kan du använda ReSound TelefonClip+. Kompatibilitet: Alla Android-enheter med Bluetooth v.2.0.

Skräddarsy din hörupplevelse

Kontroll av hörapparater - iOS och Android

Med apparna ReSound Smart 3D och Resound Smart kan du anpassa hörupplevelsen helt efter egen smak. Enkelt. Diskret. Direkt på din mobiltelefon.

På Apple-enheter och utvalda Android-enheter kan du direktansluta till hörapparaterna och ändra inställningar. Se den kompletta listan över kompatibla enheter nedan
Hörapparatskontroller för ReSound-appar

Kontroll och anpassning med hjälp av appar

För full kontroll och anpassning av hörupplevelsen bör du ladda ner och använda ReSound Smart 3D eller ReSound Smart. Se till att välja rätt app för dina ReSound Smart hörapparater:
ReSound Smart 3D app logo

Appen ReSound Smart 3D

ReSound LiNX 3D

ReSound ENZO 3D Obs! Din audionom kan behöva uppdatera dina hörapparater med senaste programversion för att fungera med apparna. Vänd dig till din Audionom för hjälp med detta.

Enheter kompatibla med ReSound Smart 3D och ReSound Smart

Kompatibla Apple-enheter

• iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9 tum)
  • iPad Pro (10,5 tum)
  • iPad Pro (9,7 tum)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (generation 5)
  • iPad (generation 4)
  • iPod touch (generation 6)
  • iPod touch (generation 5)

Appen ReSound Smart 3D
är optimerad för iPhone 6. iOS 10 eller senare krävs.
För Apple Watch krävs watchOS 3 och iOS 10.
Appen ReSound Smart
är optimerad för iPhone 6. iOS 8 eller senare krävs.
För Apple Watch krävs watchOS 2 och iOS 9.

Kompatibla Android-enheter

Appen ReSound Smart 3D

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G3
  • LG G5
  • LG V20

Appen kan laddas ned och installeras på alla Android-enheter, men enheterna på listan har verifierad kompatibilitet. Din  Android-enhet ska ha Android OS 5.0 (Lollipop) eller senare. Appen är optimerad för skärmar med upplösningen 1080x1920 pixlar. Med annan skärmupplösning kanske inte visar appen optimalt.

Appen ReSound Smart

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5

Appen kan endast laddas ned på enheterna på listan. Varje undervariant av telefonerna ovan, t.ex. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 Mini modifieras av mobiloperatörer i olika länder. Vi kan därför inte garantera kompatibiliteten av dessa.

Om du äger någon av dessa undervarianter och redan har en fungerande anslutning till hörapparaterna, rekommenderar vi att du tills vidare INTE uppgraderar till Android OS 6.0.1 eller senare. Vi rekommenderar en Android-enhet med Android OS 5.0 (Lollipop).

Hörapparaterna kan behöva senaste programuppdatering för att fungera med appen. Denna uppdatering kan göras av din audionom.

Appar som stöds:

Om dina ReSound hörapparater eller din smartphone inte är kompatibel med appen ReSound Smart 3D eller ReSound Smart kan du använda appen ReSound Control tillsammans med en ReSound TelefonClip+

Kompatibilitet: Android-enheter med Android OS 2.3.5 eller senare och Bluetooth v. 2,0. Funktionalitet verifierad på utvalda modeller från HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung och Sony.