ReSound kompatibilitet med Smart Hearing Hörapparater

Smart Hearing hörapparatsteknologi och trådlösa anslutningar har inlett en ny era av möjligheter. Om du har en ReSound Smart Hearing hörapparat kan du använda ReSound Smart appen för att skräddarsy din hörupplevelse. Enkelt. Diskret. Direkt från din telefon.

För instruktioner om hur du parkopplar dina hörapparater med en Apple- eller Androidenhet, eller information om användning av ReSound appar. Ladda ner en snabbguide för parkoppling här.

ReSound Smart appen kan användas med följande ReSound Smart Hearing hörapparater:

• ReSound LiNX2
  • ReSound ENZO2
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart

ReSound Smart appen kan användas med följande Appleenheter:

iPhone®
  • Phone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone SE*

iPad®
  • iPad Pro®
  • iPad Air® 2
  • iPad Air
  • iPad mini™ 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad mini with retina display
  • iPad® (5th generation)
  • iPad (4th generation)

• iPod® touch (6th generation)
  • iPod touch (5th generation)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

*Bemærk: iOS 11.4.1 är, tillsammans med iPhone SE, igen kompatibel med GN Hearings hörapparater.

ReSound Smart Hearing hörapparater har verifierad kompatibilitet med iOS 11. Du kan även se detaljer om kompatibilitet med Appleenheter i ReSound Smart appens beskrivning i App Store eller under “om ReSound Smart appen” i appens inställningar.

ReSound Smart är kompatibel med följande Androidenheter**:

Observera: Direktstreaming, vilket är möjligt via iOS, är i nuläget inte möjligt via Androida operativsystem. Användare med en androidenhet kan streama ljud med hjälp av ReSound Phone Clip+, som möjliggör koppling till ReSound hörapparater via alla mobiltelefoner med Bluetooth.

Samsung Galaxy S8 och S8 Plus är endast kompatibla med ReSound Smart App för ReSound LiNX² och ReSound ENZO². Det kan hända att dina ReSound LiNX² / ReSound ENZO² hörapparater behöver en firmware uppdatering för att kunna parkopplas med Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Din audionom kan hjälpa dig med detta.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

**Alla telefoner måste köra antingen Android KitKat (4.4.2 - 4.4.4), Lollipop (5.0 eller senare) eller Marshmallow (6.0.1). Du kan även se detaljer om kompatibilitet med Appleenheter i ReSound Smart appens beskrivning i Google Play eller under “om ReSound Smart appen” i appens inställningar. Observera att dina hörapparater kan behöva en firmware uppdatering för att fungera med appen. Din audionom kan hjälpa dig med detta.

Variationer av telefoner i listan ovan, exempelvis Galaxy S5 eller Galaxy S5 mini har modifierats lokalt, varför vi inte kan garantera kompatibilitet med dessa varianter. Därför är appen endast möjlig att ladda ner från enheter med verifierad kompatibilitet. Om du redan har en av dessa undervarianter och har en fungerande anslutning till hörapparaterna rekommenderar vi att du tills vidare INTE uppgraderar till Android OS 6.0.1 eller senare.

Du kan använda ReSound Smart appen med följande ReSound Smart Hearing hörapparater:

• ReSound LiNX2
  • ReSound LiNX™*
  • ReSound LiNX TS™*
  • ReSound ENZO2
  • ReSound ENZO™*
  • ReSound Up Smart

*ReSound LiNX 5, ReSound LiNX TS 5 och ReSound ENZO 5 är inte MFI-kompatibla.

†ReSound LiNX, ReSound LiNX², och ReSound ENZO som beställts före maj 2015 kan behöva en firmwareuppdatering för att uppnå kompatibilitet med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Om du har problem att parkoppla dessa hörapparater och telefonmodeller rekommenderar vi att du kontaktar din audionom för att höra om en firmwareuppdatering är nödvändig.