ReSound Smart 3D och Smart Hearing Aid Kompatibilitet

Smart Hearing kommer att förändra vad du tänker om hörapparater. Med ReSound Smart 3D appen kan du göra din hörupplevelse personlig och få mest möjligt ut av dina hörapparater. Allt som behövs för en snabb justering är ett klick på hemskärmen. Du kan alltid vara säker på att dina hörapparater är redo för omvärlden.

ReSound Smart 3D appen kan användas med följande hörapparater:

• ReSound Quattro
  • ReSound LiNX 3D
  • ReSound ENZO 3D

Ladda ner anslutningsguiden för instruktioner om hur du parkopplar dina hörapparater med din Appleenhet eller Androidenhet och hur du använder ReSound Smart 3D appen. Du kan även ladda ner en snabbguide för parkoppling här.

made for iphone diagram

ReSound Smart 3D är kompatibel med följande Apple® enheter:

iPhone®
  • iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone SE*

iPad®
  • iPad Pro®
  • iPad Air® 2
  • iPad Air
  • iPad mini™ 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad (5th generation)
  • iPad (4th generation)

iPod® touch (6th generation)
  • iPod touch (5th generation)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

Observera: iOS 11.4.1 är, tillsammans med iPhone SE, igen kompatibel med GN Hearings hörapparater.

Appen ReSound Smart 3D kräver iOS 10 eller senare. Se även information om kompatibilitet med i beskrivningen av ReSound Smart 3D i App Store eller under ” Om ReSound Smart 3D appen” i appens inställningar.

Android streaming diagram

ReSound Smart 3D är kompatibel med följande Androidenheter**:

Observera: Direktstreaming, vilket är möjligt via iOS, är i nuläget inte möjligt via Androida operativsystem. Användare med en androidenhet kan streama ljud med hjälp av ReSound Phone Clip+, som möjliggör koppling till ReSound hörapparater via alla mobiltelefoner med Bluetooth.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 3 Neo
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 9

• DORO 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • HTC 10
  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20
  • Sony Xperia Z3

**Vi rekommenderar att din Androidenhet har OS system 5.0 (Lollipop) eller senare. Du kan även läsa mer information om kompatibilitet med Androida enheter under ReSound Smart 3D appen i Google Play eller i ”Om ReSound Smart 3D appen” i appens inställningar.

Vad är en smart bimodal hörsellösning?

I samarbete med Cochlear kan vi erbjuda världens första och enda smarta bimodala hörsellösning som är Made for iPhone-certifierad.

Det betyder att du med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor och en kompatibel ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D hörapparat* kan kontrollera dina inställningar och streama ljud direkt till båda öronen från en kompatibel Apple-enhet.

*Bara BTE och RIE modellerna stödjar bimodal lösningen

Kompatibla Android-enheter som gör direktstreaming möjligt förväntas snart.

Specifika modeller av ReSound LiNX Quattro förväntas snart vara kompatibla med Androids senaste operativ system, vilket gör direktstreaming möjligt. Det förväntas att kompatibla Android-smartphones kommer att börja släppas från slutet av 2019.

Ritning av ReSounds bimodala lösning med cochleaimplantat.