ReSound wireless hearing hørapparater- kompatibilitet

Ved å kombinere verdens beste høreapparater med moderne mainstream-teknologi, kan du med ReSound høreapparater streame lyd fra tilnærmet alle lydkilder og tilpasse lyden på farten.
ReSound kompatibilitets-ikon.

Slik kobler du deg til

Last ned og følg Tilkoblings-guiden for informasjon om hvordan du kobler dine høreapparater til en kompatibel iOS- eller Android TM -enhet, og hvordan du bruker ReSound-apper.

Last ned tilkoblingsguiden

Stream lyd til dine wireless hearing-høreapparater

Direkte lydstreaming på iOS

Med ReSound wireless hearing-høreapparater kan du koble deg direkte til iPhone, iPad eller iPod touch. Med denne løsningen kan du streame telefonsamtaler, lydbøker og musikk direkte til høreapparatene dine.

Streaming MFi (Made for iPhone, iPad og iPod touch)

Når høreapparatene er paret med en av de kompatible Apple-enhetene listet opp nedenfor, er direkte lydstreaming og grunnleggende justeringer av høreapparatet integrert og tilgjengelig direkte fra iOS.

Kompatible MFi-enheter:

iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone Xr
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12,9-tommers)
iPad Pro (10,5-tommers)
iPad Pro (9,7 tommers)
iPad Air (3. gen)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5. gen)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (6. gen)
iPad (5. gen)
iPad (4. gen)

iPod touch (6. gen)
iPod touch (5. gen)

Lydstreaming på Android

Direkte streaming av stereolyd fra Android er tilgjengelig for følgende ReSound-høreapparater:

ReSound LiNX Quattro

Merk: krever minimum Android 10 samt at Android Streaming til høreapparater har blitt aktivert av telefonens produsent.

For brukere med eldre Android-versjoner enn Android 10 – eller andre ReSound høreapparater – kan lyden streames ved hjelp av Resound Phone Clip+ som lar deg koble ReSound-høreapparater til en Bluetooth®-aktivert mobiltelefon.

Gjør høreopplevelsen personlig

Styring av høreapparater - iOS og Android

Bruk appene ReSound Smart 3D og ReSound Smart til å skreddersy høreopplevelsen, slik at den er helt tilpasset dine preferanser. Enkelt, diskret og direkte fra telefonen.

For kompatible iOS-enheter og utvalgte kompatible Android-enheter, kan du tilkoble høreapparatene direkte og endre innstillingene. Se den komplette listen over kompatible telefoner nedenfor.
Kontroll av høreapparater med ReSound apper

Kontroll og tilpasning gjennom apper

For full kontroll og tilpasning av hørselen din, bør du laste ned og bruke ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app. Sørg for at du velger riktig app til dine ReSound Smart høreapparater:

Kompatible enheter for ReSound Smart 3D og ReSound Smart

Kompatible iOS-enheter

• iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone X
  • iPhone Xr
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9-tommer)
  • iPad Pro (10,5-tommer)
  • iPad Pro (9,7-tommer)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5. generasjon)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad (4. generasjon)
  • iPod touch (6. generasjon)
  • iPod touch (5. generasjon)

ReSound Smart 3D-appen
er optimalisert for iPhone 6. iOS 10 eller nyere er nødvendig.
Watch-støtte krever watch OS 3 og iOS 10.
ReSound Smart-appen
er optimalisert for iPhone 6. iOS 8 eller nyere er nødvendig.
Watch-støtte krever watch OS 2 og iOS 9.

Kompatible Android-enheter

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20

Appen er tilgjengelig for nedlasting på alle Android-enheter, men enhetene nevnt over er bekreftet kompatible. Android-enheten må ha minst Android OS versjon 5.0 (Lollipop) eller nyere. Appen er optimalisert for smarttelefoner med en skjermoppløsning på 1080x1920 piksler. Det kan forekomme at andre oppløsninger ikke viser appskjermene optimalt.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

Appen er tilgjengelig for nedlasting på enhetene nevnt ovenfor. Hver undervariant av telefonene listet opp over, f.eks. Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 mini, er tilpasset av den lokale operatøren og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet for disse.
Hvis du allerede har en av variantene og en fungerende tilkobling til høreapparatene, anbefaler vi at du for tiden ikke oppdaterer til Android OS 6.0.1 eller senere.
Vi anbefaler at din Android-enhet kjører Android OS versjon 5.0 - Lollipop eller senere.

Det kan være nødvendig å oppdatere høreapparatet med siste versjon av firmware for at det skal fungere med appen. Denne oppdateringen kan foretas av audiografen din.

Støttet app-kontroll:

Hvis ReSound-høreapparatet eller smarttelefonen ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app, bruker du ReSound Control app sammen med en ReSound Phone Clip+

Kompatibilitet: Android-enheter som har OS 2.3.5 eller nyere samt Bluetooth ver. 2.0. Funksjonalitet verifisert på utvalgte telefoner fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.

Hva er en smart bimodal hørselsløsning?

Sammen med Cochlear tilbyr vi den første og eneste smarte bimodale løsningen som er Made for iPhone.

Dette betyr at med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor og et kompatibelt ReSound LiNX Quattro-, ReSound LiNX 3D- eller ReSound ENZO 3D-høreapparat, kan du kontrollere innstillingene og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel iOS-enhet.

*Kun BTE- og RIE-modeller støtter en bimodal løsning
Tegning over ReSound Cochlear bimodale løsning