Undersøk om smarttelefonen din er kompatibel med høreapparatene

Med ReSound trådløse høreapparater kan du streame lyd direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet og tilpasse lyden på farten med ReSounds apper.

Er høreapparatet mitt trådløst?

Streaming til min bimodale løsning.

ReSound wireless hearing aids

Bruk iOS-enheten med høreapparatene dine

Direkte lydstreaming

Du kan koble ReSound trådløse høreapparater direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch. Med denne løsningen kan du streame telefonsamtaler, musikk, navigasjon og annen lyd fra enheten direkte til høreapparatene.

Made for iPhone, iPad eller iPod touch (MFi)

Når høreapparatene er paret med en av de kompatible iOS-enhetene listet nedenfor, er direkte lydstreaming og grunnleggende justeringer av høreapparatet integrert og tilgjengelig direkte fra enheten.
Last ned tilkoblingsguiden

Persontilpass hørselsinnstillingene

Bruk ReSound Smart 3D™ eller ReSound Smart™ app til å tilpasse høreopplevelsen slik at den passer perfekt til dine preferanser. Enkelt. Diskret. Og direkte fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kompatible iOS-enheter:

• iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12,9-tommer)
  • iPad Pro (10,5-tommer)
  • iPad Pro (9,7-tommer)

• iPad Air (3. generasjon)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5. generasjon)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad (4. generasjon)
  • iPod touch (6. generasjon )

Appene kan også brukes på Apple Watch, men de må være installert på din iPhone for at det skal fungere.

Krav for å kjøre appene: iOS 10 eller senere.

Watch-støtte krever watchOS 3 og iOS 10.

Bruke Android-enheten med høreapparatene dine

Lydstreaming

Hvis din Android smarttelefon og høreapparatene dine begge støtter direkte Android-streaming til høreapparater, kan du laste ned og installere ReSound Smart 3D app, åpne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparatene er paret med smarttelefonen, kan du streame lyd direkte.

Direkte streaming i stereo fra Android-enhet er tilgjengelig for følgende ReSound høreapparater:
ReSound LiNX Quattro

Merk: Direkte lydstreaming krever minimum Android 10 og Bluetooth ® 5.0 og at Android-streaming til høreapparater er aktivert av telefonprodusenten.

Hvis du allerede har paret høreapparatene til Android-enheten og skal oppgradere til Android 10, kan det være at du må pare på nytt. Vennligst klikk her for å lese instruksjonene under spørsmål 'Jeg får ikke direkte Android-streaming til å fungere, hva gjør jeg?'.

Hvis direkte Android-streaming ikke er støttet av høreapparatene eller Android-smarttelefonen, kan du bruke ReSound PhoneClip+ til streaming av lyd. Ved hjelp av ReSound PhoneClip+ kan du koble ReSound-høreapparatene dine til alle Android-enheter med Bluetooth v.2.0.
Last ned tilkoblingsguiden
Digital hearing aids audio streaming

Tilpass høreopplevelsen

Du kan bruke ReSound Smart 3D og ReSound Smart app til å tilpasse høreapparatinnstillingene slik at de matcher dine preferanser. Du kan raskt justere lyden via appen, slik at du alltid er trygg på høreapparatene og klar til å engasjere deg i verden rundt deg. Finn appene og last ned gratis fra Google Play.
Digital hearing aids audio streaming

Kompatible Android-enheter:

• Google Pixel 4*
  • Google Pixel 4 XL*
  • Google Pixel 3a*
  • Google Pixel 3a XL*
  • Google Pixel 3 XL*
  • Google Pixel 3*
  • Google Pixel XL
  • Samsung Galaxy S10*
  • Samsung Galaxy S10+*
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8

• Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO**
  • Sony Xperia Z3**
  • Doro 8030**
  • HTC 10**
  • HTC One M8**
  • HTC One M9**
  • Huawei Mate M8**
  • Huawei P9**
  • LG G5**
  • LG V20**

*Disse Android-enhetene støtter Android-streaming når de kjører Android 10 eller senere
**Disse Android-enhetene fungerer bare med høreapparater som er koblet til ReSound Smart 3D app.

ReSound Smart 3D app er tilgjengelig for nedlasting på alle Android-enheter som kjører Android OS-versjon 5.0 eller senere, men vi verifiserer kompatibilitet med enhetene listet ovenfor. ReSound Smart app er kun tilgjengelig for nedlasting i Google Play på enheter med verifisert kompatibilitet**.

Hvis ReSound-høreapparatet eller smarttelefonen ikke er kompatibel med ReSound Smart 3D eller ReSound Smart app, kan ReSound Control app sammen med en ReSound Phone Clip+ brukes.

Kompatibilitet for ReSound Phone Clip+: Android-enheter som har OS 2.3.5 eller nyere samt Bluetooth ver. 2.0. Funksjonalitet verifisert på utvalgte telefoner fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.

Streaming til min bimodale hørselsløsning

Sammen med Cochlear tilbyr vi den første og eneste smarte bimodale løsningen som er Made for iPhone, iPad og iPod touch.

Dette betyr at med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor og et kompatibelt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat, kan du kontrollere innstillingene og streame lyd direkte til begge ørene fra en kompatibel MFi-enhet.

*Kun BTE- og RIE-modeller støtter en bimodal løsning

Sammen med Cochlear tilbyr vi også den første smarte bimodale løsningen som støtter direkte lydstreaming fra kompatible Android smarttelefoner.

Dette betyr at med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor og et ReSound LiNX Quattro høreapparat kan du styre innstillingene og streame lyd direkte fra Android-enheter som kjører på Android-versjon 10 og Bluetooth 5.0.

Merk: Krever at telefonprodusenten har aktivert Android-streaming til høreapparater
smart hørsel allianse