Support för ReSound Fjärrkontroll 2

ReSound Fjärrkontroll 2.
ReSound Fjärrkontroll 2 är mycket enkel att ansluta och använda. Den blir snabbt ett oumbärligt hjälpmedel i vardagen.

Ladda ner

Vi har tagit fram informationsmaterial för dig som vill veta mer om denna teknik. Bruksanvisningen laddas ned automatiskt när du klickar på den:

Bruksanvisning

Vanliga frågor

Hur parkopplar jag ReSound Fjärrkontroll 2 med hörapparaterna?
Hur förhindrar jag oavsiktlig aktivering av ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur lång räckvidd har ReSound Fjärrkontroll 2?
Reagerar båda hörapparaterna när jag ändrar en inställning med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur byter jag program med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur justerar jag volymen med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur ändrar jag volymen i bara en av hörapparaterna?
Hur återställer jag standardinställningarna?
Behöver jag byta batterierna i min ReSound Fjärrkontroll 2 och hur gör man?
När behöver jag byta batterier?
Varför blir den grafiska displayen blå när jag gör en ändring?
Är ReSound Fjärrkontroll 2 vattentålig?
Varför reagerar inte ReSound Fjärrkontroll 2 på knapptryckningar?
Om jag använder olika program på vänster och höger sida, hur ställer jag in samma program för båda sidorna?

Videoguider

Ta reda på hur du använder hörapparaternas smarta funktioner optimalt:

Se hur enkelt det är att ansluta nya ReSound Fjärrkontroll 2.
Se hur enkelt det är att använda nya ReSound Fjärrkontroll 2.