Support för ReSound fjärrkontroller

ReSound fjärrkontroll på en vit bakgrund
ReSounds fjärrkontroller är enkla att ansluta och använda. De blir snabbt ett oumbärligt hjälpmedel i vardagen.

ReSound Remote Control (den större)– vanliga frågor

Vad ingår i ReSound Remote Control-paketet?
Hur länge räcker batteriet?
Går det att ladda ReSound Remote Control?
Vilken typ av batteri använder ReSound Remote Control?
Vilken trådlös teknik bygger ReSound Remote Control på?
Går det att byta batteri själv eller behöver jag vända mig till en audionom?
Det finns ingen på/av-knapp på ReSound Remote Control. Kommer inte batteriet att ta slut?
Det finns inget knapplås på ReSound Remote Control. Sker det oavsiktliga knapptryckningar när fjärrkontrollen är i fickan eller handväskan?
Det här är en trådlös enhet, borde den inte ha ett flygplansläge?
Finns det icke-fungerande demonstrationsexemplar av den här modellen?

Fjärrkontroll 2 (den mindre) - Vanliga frågor

Hur parkopplar jag ReSound Fjärrkontroll 2 med hörapparaterna?
Hur förhindrar jag oavsiktlig aktivering av ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur lång räckvidd har ReSound Fjärrkontroll 2?
Reagerar båda hörapparaterna när jag ändrar en inställning med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur byter jag program med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur justerar jag volymen med ReSound Fjärrkontroll 2?
Hur ändrar jag volymen i bara en av hörapparaterna?
Hur återställer jag standardinställningarna?
Behöver jag byta batterierna i min ReSound Fjärrkontroll 2 och hur gör man?
När behöver jag byta batterier?
Varför blir den grafiska displayen blå när jag gör en ändring?
Är ReSound Fjärrkontroll 2 vattentålig?
Varför reagerar inte ReSound Fjärrkontroll 2 på knapptryckningar?
Om jag använder olika program på vänster och höger sida, hur ställer jag in samma program för båda sidorna?