Support för appen ReSound Smart

Appen ReSound Smart
Om du har en ReSound Smart hörapparat kan du använda appen ReSound Smart för att skräddarsy din hörupplevelse – helt och hållet efter egen smak. Enkelt. Diskret. Direkt från din mobiltelefon.
Från mars 2019

Ny intuitiv design

Appen ReSound Smart har nu fått ny design och erbjuder enkel och intuitiv enknappsnavigering till de viktigaste appmenyerna, t.ex programbyte, favoriter och justering av Sound Enhancer-inställningar via snabbknappar på hemskärmen.

Appen har samma funktioner som tidigare. Godkänn helt enkelt uppdateringen av appen på din mobil, följ instruktionerna och upplev den nya ReSound Smart-appen.

Den nya appen har samma kompatibilitet som tidigare.
Läs mer om kompatibilitet

Vanliga frågor

Kompatibilitet

Är min smartphone/surfplatta kompatibel med appen ReSound Smart?
Är mina hörapparater kompatibla med appen ReSound Smart?
Hur kan jag kontrollera att min Android-enhet är kompatibel med appen ReSound Smart?

Komma igång

Hur parkopplar jag appen med hörapparaterna?
Jag försöker ansluta en Android-enhet för första gången, men den lyckas inte ansluta – vad ska jag göra?
Jag försöker ansluta en Apple-enhet för första gången, men den lyckas inte ansluta – vad ska jag göra?

Ljudinställningar

Går det att behålla ljudinställningarna?
Hur återställer jag de ursprungliga programinställningarna efter att jag har justerat ljudinställningarna?

Anslutning

Vad ska jag göra om appen tappar anslutningen till hörapparaterna?

Streaming

Hur streamar jag ljud från en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hur streamar jag ljud från en Android-enhet?
Varför kan jag inte byta program på min iPhone medan jag talar i telefon eller lyssnar på musik?

Appuppdatering

Hur får jag den senaste versionen?
Efter att appen uppdaterats har mina favoriter försvunnit, kan jag få tillbaks dem?

Övrigt

Vad är demoläge?