Support för appen ReSound Smart 3D

Resound Smart 3D app
Med den nya ReSound Smart 3D appen kan du göra din hörupplevelse personlig och ställa in dina hörapparater efter miljö och situation

Vanliga frågor

Kompatibilitet

Är min smartphone/surfplatta kompatibel med appen ReSound Smart 3D?
Är mina hörapparater kompatibla med appen ReSound Smart 3D?
Hur kollar jag om min Androidenhet är kompatibel med ReSound Smart 3D appen?

Komma igång

Hur parkopplar jag appen med hörapparaterna?
Jag försöker ansluta en Android-enhet för första gången, men den lyckas inte ansluta – vad ska jag göra?
Jag försöker ansluta en Apple-enhet för första gången, men den lyckas inte ansluta – vad ska jag göra?

Ljudinställningar

Går det att behålla ljudinställningarna?
Hur återställer jag de ursprungliga programinställningarna efter att jag har justerat ljudinställningarna?

ReSound Assist

Hur får jag tillgång till ReSound Assist?
Var hittar jag inställningarna som min audionom har skickat till mig?
Hur gör jag för att återställa de ursprungliga inställningarna om jag har installerat de nya inställningarna?
Vad ska jag göra om jag får ett meddelande om att ReSound Assist inte kan nås?
Hur uppdaterar jag hörapparaternas programvara?
Det finns en uppdatering för mina hörapparater, varför syns den inte i appen?

Anslutning

Vad ska jag göra om appen tappar anslutningen till hörapparaterna?

Streaming

Hur streamar jag ljud från en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hur streamar jag ljud från en Android-enhet?
Jag kan inte få direktstreaming från Android att fungera - vad ska jag göra?
Vad krävs av min telefon för att den ska stödja direktstreaming till hörapparater, så kallad ASHA (Android Streaming to Hearing Aids)?
Varför kan jag inte byta program på min iPhone medan jag talar i telefon eller lyssnar på musik?

Övrigt

Vad är demoläge?

Videoguider

Ta reda på hur du använder hörapparaternas smarta funktioner optimalt:

Allmänna inställningar och funktioner

Översikt.

Så kontrollerar du hörapparaternas batterinivå.
Så använder du sökfunktionen för att hitta hörapparaterna.
Så ändrar du program.
Så kontrollerar du din trådlösa anslutning.
 Så använder du snabbknapparna.
Så parkopplar du dina ReSound Smart Hearing hörapparater med en Apple-enhet.

Ljudinställningar

Så justerar du volymen.
Så ändrar du volymen från ett streamingtillbehör.
Så justerar du bas, mellanregister och diskant.
Så ändrar du tonläge och ljudvariation.
Så använder du Sound Enhancer för att justera brusreducering och röstfokus.
Så väljer du Nature Sounds

Använda favoriter

Så lägger du till en ny favorit.
Så tar du bort, döper om eller ändrar plats för en befintlig favorit.
Så tar du bort en eller alla favoriter.
Så anger du automatisk aktivering av inställningar eller väljer en favorit manuellt.
Så ändrar du namn på program och favoriter.
Så sparar du Sound Enhancer-inställningar till en befintlig favorit.

ReSound Assist

Så accepterar och installerar du nya inställningar med ReSound Assist.
Så begär du service med ReSound Assist.
Så återställer du tidigare inställningar med ReSound Assist.