Support för ReSound LiNX och ReSound LiNX TS

Två ReSound LiNX hörapparater.
ReSound LiNX är Made for iPhone (MFi).

MFi-tekniken och trådlösa tillbehör till hörapparater har skapat helt nya möjligheter. För många personer innebär en hörselnedsättning att det inte går att använda den moderna tekniken som de flesta av oss tar för givet – men nu gör MFi det möjligt. Vi har tagit fram informationsmaterial för dig som vill veta mer om denna teknik.

Videoguider

Ta reda på hur du använder hörapparaternas smarta funktioner optimalt:

Allmänna inställningar och funktioner

Så tar du emot telefonsamtal med dina ReSound LiNX hörapparater.
Så ringer du telefonsamtal med ReSound LiNX.
Så byter du program i dina ReSound LiNX hörapparater med appen ReSound Smart.
Så kontrollerar du batterinivån i dina ReSound LiNX hörapparater med appen ReSound Smart.
Så kontrollerar du batterinivån i dina ReSound LiNX hörapparater med hjälpmedelsgenvägen.
Så lägger du till och tar bort platser med appen ReSound Smart för iPhone och iPad.

iPhone och iOS

Så parkopplar du din iPhone med dina ReSound LiNX hörapparater.
Så kontrollerar du att dina ReSound LiNX hörapparater är anslutna till din iPhone.
Så streamar du ljudet från en film till dina ReSound LiNX hörapparater.
Så kontrollerar du vilka Apple-enheter som är kompatibla med dina ReSound LiNX hörapparater.

Ljudinställningar

Så ändrar du volymen i dina ReSound LiNX hörapparater med appen ReSound Smart.
Så justerar du bas och diskant i dina ReSound LiNX hörapparater med appen ReSound Smart.