Støtte for ReSound Relief app

Vanlige spørsmål

ReSound Relief er en app som hjelper deg med tinnitus. Tilbyr lydbehandling, avslappende øvelser, den nyeste informasjonen om tinnitus og muligheten til å lage ukentlige personlige planer for å hjelpe deg med å lære hvordan du håndterer tinnitus.
Resound Relief tilbyr det mest komplette tinnitusverktøyet på appmarkedet for øyeblikket. I tillegg til å tilby lydbehandling og avslappende meditasjoner, kan den også skreddersy personlige planer basert på brukernes behov for å håndtere tinnitus.
Nei - ReSound Relief kan brukes med alle Bluetooth-kompatible eller kablede høyttalere, høreapparater og hodetelefoner.
Så lenge operativsystemet er over:
Apple iOS 10.0 eller nyere
Android 5.0 eller nyere
Alle tinnitusverktøy og behandlinger er helt gratis i Basis-versjonen av Relief. I tillegg tilbyr Relief valgfrie premiumfunksjoner som er tilgjengelige for de som abonnerer på Relief Premium til en lav pris.
Klikk på denne lenken i nettleseren på smarttelefonen din eller søk etter ReSound Relief i din app store.
Ja. Relief er utviklet som et verktøy for tinnitus som gir informasjon og veiledning til alle som lider av tinnitus. Alle som lider av tinnitus bør søke råd hos en audiograf med kunnskap om håndtering av tinnitus, i tillegg til bruk av Relief.
Nei. Appen er designet for å være et supplerende verktøy som styrker og støtter klinisk praksis, og både klinikker og pasient kan bruke den som en del av en tinnitushåndteringsplan. Den er ikke beregnet for bruk til audiologisk/ontologisk behandling av symptomatisk tinnitus.
For øyeblikket tilbyr Relief Premium 2 to ulike abonnementer: Månedlig og årlig. Begge abonnementene fornyes automatisk når perioden utløper, og kan når som helst avsluttes ved å administrere abonnementet i iTunes- eller Google Play-kontoen din.
ReSound Relief Premium skreddersyr en personlig plan for å hjelpe deg med å håndtere tinnitus. Denne planen er tilpasset uke for uke, og vi anbefaler derfor at du holder deg til planen til du opplever forbedring av din tinnitus.
ReSound samler bare inn generelle brukerdata, om hvordan man benytter appen. Eksempler på dette kan være "hvilket SoundScape velges oftest av brukere", eller å måle "hvor ofte brukerne bruker pusteøvelsen per økt". Vi samler ikke inn data som kan knyttes til en bestemt persons identitet, men data om generell bruk.
Nei. Personopplysningene som samles inn fra abonnementene, som kredittkortopplysninger, samles inn og eies av brukerens aktuelle app-butikk (dvs. Apple App Store eller Google Play). Abonnementstransaksjonen for Premium-versjonen av Relief overføres gjennom den aktuelle app-butikken, ikke gjennom ReSound.
Kompatibilitet
Smart Relief app support
ReSound Relief - ditt personlige program til håndtering av tinnitus
Behov for personlig hjelp?
Vi samarbeider med audiografer over hele verden og vi kan hjelpe deg å finne en audiograf i nærheten.
ReSounds audiograf i direkte kontakt med en pasient under en konsultasjon.