ReSound Smart Høreapparat Kompatibilitet

Smart Hearing™ teknologi og trådløs tilkobling av høreapparat har åpnet en helt ny verden av muligheter. Om du har et ReSound Smart Hearing apparat kan du bruke ReSound Smart™ appen til å stille inn din egen høreopplevelse – perfekt tilpasset dine ønsker. Enkelt. Diskré. Og rett fra din telefon.

For instrukser om hvordan du kobler dine høreapparater til din Apple® enhet, Android™ enhet og hvordan du bruker ReSound-appene, last ned Tilkoblingsguiden.

Du kan bruke ReSound Smart app med følgende ReSound Smart Hearing høreapparater:

• ReSound LiNX2
  • ReSound ENZO2
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound ENZO
  • ReSound Up Smart

ReSound Smart er kompatibel med følgende Apple enheter:

iPhone®
  • Phone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus†
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPhone SE*

iPad®
  • iPad Pro®
  • iPad Air® 2
  • iPad Air
  • iPad mini™ 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad mini with retina display
  • iPad® (5th generasjon)
  • iPad (4th generasjon)

• iPod® touch (6th generasjon)
  • iPod touch (5th generasjon)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

*MERK: iOS 11.4.1, sammen med iPhone SE, er igen kompatibel med GN Hearing høreapparater.

Vi har bekreftet kompatibilitet av ReSound Smart høreapparater med iOS 11. Du kan også finne detaljer om kompatibilitet for Apple-enheter under beskrivelse av ReSound Smart appen i App Store eller under 'Om ReSound Smart app' i appens Innstillinger.

ReSound Smart er kompatibel med følgende Android enheter**:

Merk: Direkte stereo streaming, som er tilgjengelig via iOS-platformen, er ikke tilgjengelig via Android-platformer på det nåværende tidspunkt. Android-brukere kan streame stereolyd ved hjelp av ReSound Phone Clip+, som gir deg mulighet for å pare dine ReSound høreapparater til en Bluetooth®-mobil.

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er kompatibel med ReSound Smart App kun for ReSound LiNX2 og ReSound ENZO2. ReSound LiNX2 og ReSound ENZO2 høreapparater kan måtte ha en enkel programvareoppdatering for å kunne pares med Samsung Galaxy S8 og S8 Plus.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

**Alle telefoner må bruke enten Android KitKat (4.4.2 - 4.4.4), Lollipop (5.0 eller nyere) eller Marshmallow (6.0.1). Du kan også finne detaljer om kompatibilitet for Android-enheter i beskrivelsen av ReSound Smart 3D appen på Google Play eller under 'Om ReSound Smart 3D app' i appens Innstillinger. MERK: høreapparater kan måtte oppdateres med siste programvare for å fungere med appen. Denne oppdateringen er tilgjengelig hos din audiograf.

Hver undervariant av telefonene some er listet opp over, for eksempel Galaxy S5 Active eller Galaxy S5 Mini, er modifisert av de lokale leverandøren i hvert land, og vi kan ikke garantere direkte kompatibilitet for disse. Derfor er appen kun tilgjegelig for nedlasting på kompatible enheter.
Om du allerede har en av undervariantene og en fungerende direkte tilkobling til dine høreapparater, anbefaler vi deg å ikke oppgradere til Android OS 6.0.1 eller nyere nå.

Du kan bruke ReSound Smart appen med alle ReSound Smart høreapparatene i listen under:

• ReSound LiNX2
  • ReSound LiNX™*
  • ReSound LiNX TS™*
  • ReSound ENZO2
  • ReSound ENZO™*
  • ReSound Up Smart

*ReSound LiNX 5, ReSound LiNX TS 5 og ReSound ENZO 5 høreapparater er ikke MFI-kompatible.

†ReSound LiNX, ReSound LiNX2, og ReSound ENZO apparater som er elder enn mai 2015 kan måtte oppdatere programvaren for å være kompatibel med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Om du opplever problemer med paring med noen av apparatene som er nevnt over og iPhone-modeller, kontakt din audiograf for å sjekke om det er nødvendig med en programvareoppdatering.