ReSound Smart 3D og Smart Høreapparater Kompatibilitet

Fremtiden med Smart Hearing™ vil forandre din oppfatning av høreapparater. Med ReSound Smart 3D™ appen kan du gjøre personlige innstillinger for å få mest mulig ut av dine høreapparater. Alt du trenger for en rask justering finner du på hovedskjermen med kun ett trykk. Så du vil alltid føle deg trygg med dine høreapparater, og klar til å delta i verden rundt deg.

Du kan bruke ReSound Smart 3D app sammen med følgende ReSound Smart Hearing høreapparater:

• ReSound LiNX Quattro
  • ReSound LiNX 3D
  • ReSound ENZO 3D

For instrukser om hvordan du kobler dine høreapparater til din Apple® enhet, Android™ enhet og hvordan du bruker ReSound Smart 3D appen, last ned tilkoblingsguiden.

made for iphone diagram

ReSound Smart 3D er kompatibel med følgende Apple® enheter:

• iPhone®
    • iPhone Xs Max
    • iPhone Xs
    • iPhone Xr
    • iPhone X
    • iPhone 8 Plus
    • iPhone 8
    • iPhone 7 Plus
    • iPhone 7
    • iPhone 6s Plus
    • iPhone 6s
    • iPhone 6 Plus
    • iPhone 6
    • iPhone 5s
    • iPhone 5c
    • iPhone 5
    • iPhone SE*
  • iPad®
    • iPad Pro®
    • iPad Air® 2
    • iPad Air
    • iPad mini™ 4
    • iPad mini 3
    • iPad mini 2
    • iPad (5th generasjon)
    • iPad (4th generasjon)
  • iPod® touch (6th generasjon)
  • iPod touch (5th generasjon)
  • Apple Watch® Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch

*MERK: iOS 11.4.1, sammen med iPhone SE, er igen kompatibel med GN Hearing høreapparater.

ReSound Smart 3D appen krever at enheten bruker iOS 10.0 eller nyere. Du kan også finne detaljer om kompatibilitet for Apple-enheter under beskrivelse av ReSound Smart 3D appen i App Store eller under 'Om ReSound Smart 3D app' i appens Innstillinger.

Android streaming diagram

ReSound Smart 3D er kompatibel med følgende Android enheter**:

MERK: Direkte stereostreaming som er tilgjengelig via iOS plattformen, er ikke tilgjengelig via Android-plattformene enda. Android-brukere kan streame stereolyd via ReSound Phone Clip+, som gjør det mulig å koble dine ReSound høreapparater til alle mobiltelefoner med Bluetooth®.

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 3 Neo
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 9
  • DORO 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • HTC 10
  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20
  • Sony Xperia Z3

**Vi anbefaler at din Androide mobilehet bruker Android OS versjon 5.0 (Lollipop) eller nyere. Du kan også finne detaljer om kompatibilitet for Android-enheter i beskrivelsen av ReSound Smart 3D appen på Google Play eller under 'Om ReSound Smart 3D app' i appens Innstillinger.

Hva er en smart bimodal hørselsløsning?

Sammen med Cochlear tilbyr vi den første og eneste smarte bimodale løsningen som er Made for iPhone.

Dette betyr at med en Cochlear™ Nucleus 7® Sound Processor og et kompatibelt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D høreapparat, kan du kontrollere innstillingene og streame lyd direkte til begge ører fra en kompatibel Apple-enhet.

Tegning over ReSound Cochlear bimodale løsning