Støtte for ReSound Nexia

ReSound Nexia™ er utviklet for å gi deg en helt individuell hørselsopplevelse. Her er alt du trenger for å komme i gang med høreapparatene og legge til dine personlige preferanser med våre tilkoblingsmuligheter og apper.

ReSound Nexia full lineup

ReSound Smart 3D app

Med ReSound Smart 3D-appen kan du lære å bruke høreapparatene riktig, tilpasse lydopplevelsen og så mye mer.

NYTT "Høre i støy"-program
Juster det nye programmet "Høre i støy" i appen for å få mest mulig ut av enhver lyttesituasjon.

App store   Google play

Veiledningsvideoer

Se hvordan du får full glede av ReSound Nexia høreapparatene og deres imponerende funksjoner.