Support för ReSound ENZO Q
Hörapparater för svår till grav hörselnedsättning | ReSound ENZO Q

ReSound ENZO Q ger dig support.

ReSounds senaste hörapparater för grava hörselnedsättningar är eleganta, tillförlitliga och robusta. Lär dig hur du sköter dem på den här sidan.

Videoguider
Ta reda på hur du använder hörapparaternas smarta funktioner optimalt:

Allmänna inställningar och funktioner

Översikt.

Så kontrollerar du hörapparaternas batterinivå.
Så använder du sökfunktionen för att hitta hörapparaterna.
Så ändrar du program.
Så använder du snabbknapparna.
Så kontrollerar du din trådlösa anslutning.
Så parkopplar du dina ReSound Smart Hearing hörapparater med en Apple-enhet.

Använda favoriter
Så lägger du till en ny favorit.
Så ändrar du namn på program och favoriter.
Så tar du bort, döper om eller ändrar plats för en befintlig favorit.
Så tar du bort en eller alla favoriter.
Så anger du automatisk aktivering av inställningar eller väljer en favorit manuellt.
Så sparar du Sound Enhancer-inställningar till en befintlig favorit.

Ljudinställningar

Så justerar du volymen.
Så ändrar du volymen från ett streamingtillbehör.
Så justerar du bas, mellanregister och diskant.
Så använder du Sound Enhancer för att justera brusreducering och röstfokus.
Så ändrar du tonläge och ljudvariation.
Så väljer du Nature Sounds

ReSound Assist
Så återställer du tidigare inställningar med ReSound Assist.
Så begär du service med ReSound Assist.
Så återställer du tidigare inställningar med ReSound Assist.