Støtte for ReSound fjernkontroller

ReSound fjernkontroll på en hvit bakgrunn
ReSound fjernkontroller er enkle å sette opp og bruke. De vil raskt bli en høyt verdsatt del av livet ditt.

Enkel Fjernkontroll - Ofte stilte spørsmål

Hva følger med i fjernkontroll-pakken?
Hvor lenge varer batteriet?
Kan fjernkontrollen lades opp?
Hva slags batteri brukes i fjernkontrollen?
Hvilken trådløsteknologi er fjernkontrollen bygd på?
Kan jeg lade batteriet på egen hånd, eller trenger jeg hjelp fra audiograf?
Det finnes ingen av/på-knapp på fjernkontrollen. Vil ikke dette tømme batteriet?
Det finnes ingen knappelås på fjernkontrollen. Vil ikke jeg ved et uhell trykke på knappene når jeg har fjernkontrollen i en lomme eller håndveske?
Dette er en trådløs enhet, skulle det ikke være utstyrt med flymodus?
Finnes det ikke-fungerende prøveversjoner av denne modellen?

Fjernkontroll 2 - Ofte stilte spørsmål

Hvordan parer jeg ReSound Fjernkontroll 2 til høreapparatene?
Hvordan unngår jeg utilsiktet aktivering av ReSound Fjernkontroll 2?
Hvor lang rekkevidde har ReSound Fjernkontroll 2?
Vil begge høreapparatene reagere når jeg gjør en endring på ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan bytter jeg program med ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan endrer jeg volumet med ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan endrer jeg volum i bare det ene høreapparatet?
Hvordan kommer jeg tilbake til gjeldene innstillinger?
Trenger jeg å skifte batterier i ReSound Fjernkontroll 2 og hvordan gjør jeg det?
Når må jeg skifte batteriet?
Hvorfor blir det grafiske displayet blått når jeg foretar en endring?
Er ReSound Fjernkontroll vanntett?
Hvorfor reagerer ikke ReSound Fjernkontroll 2 på tastetrykk?
Hva hvis det er forskjellige programmer i høreapparatene og jeg ønsker å ha det samme programmet i begge?