Support på ReSound Fjernkontroll 2

ReSound Fjernkontroll 2.
ReSound Fjernkontroll 2 er enkel å sette opp og bruke. Den kommer raskt til å bli en nyttig del av hverdagslivet.

Nedlastinger

For å kunne støtte dem som opplever denne nye verdenen på best mulig måte, har vi laget materiale for å hjelpe deg med å bli kjent med denne teknologien. Bruksanvisningen lastes automatisk ned når du klikker på den:

Bruksanvisning

Vanlige spørsmål

Hvordan parer jeg ReSound Fjernkontroll 2 til høreapparatene?
Hvordan unngår jeg utilsiktet aktivering av ReSound Fjernkontroll 2?
Hvor lang rekkevidde har ReSound Fjernkontroll 2?
Vil begge høreapparatene reagere når jeg gjør en endring på ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan bytter jeg program med ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan endrer jeg volumet med ReSound Fjernkontroll 2?
Hvordan endrer jeg volum i bare det ene høreapparatet?
Hvordan kommer jeg tilbake til gjeldene innstillinger?
Trenger jeg å skifte batterier i ReSound Fjernkontroll 2 og hvordan gjør jeg det?
Når må jeg skifte batteriet?
Hvorfor blir det grafiske displayet blått når jeg foretar en endring?
Er ReSound Fjernkontroll vanntett?
Hvorfor reagerer ikke ReSound Fjernkontroll 2 på tastetrykk?
Hva hvis det er forskjellige programmer i høreapparatene og jeg ønsker å ha det samme programmet i begge?

Videoer

Finn ut hvordan du best bruker høreapparatene og deres smarte funksjoner:

Se hvor enkelt det er å sete opp den nye ReSound Fjernkontroll 2.
Se hvor enkelt det er å bruke den nye ReSound Fjernkontroll 2.